Puberta a odmlouváni u dcery 13let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9044
21.8.25 06:08
@Anonymní píše: Více

Dej si čokoládu nebo co máš ráda a zachovej klid, nadhled. Než budeš startovat, tak počítej v duchu. Nehádej se s ním. Odpovídej klidně, prakticky. Vzpomeň si na sebe. Každý měl pubertu. Každý vyrostl. Pamatuj si, že dokud je jen slovní průjem, tak je dobře. Může být mnohem hůř. Někdo má jiné výstřelky v pubertě.
Pasáž o kole jsem taky nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
21.8.25 06:16
@vokishka píše: Více

Tak tohle zas může být. Na vesnici jednoty, Vietnamci otvírají v 6 nebo 6:30. U nás třeba pekárna denně v 5 h otvírá. Ať si nakoupí svačinu lidi, kteří jdou brzo do práce. Chodí tam na kafe ráno řemeslníci. Než tu dědinu obejdeš, tak máš denní limit kroků skoro splněný. Tomu jedinému v jejím příběhu věřím. Zbytek je tragikomedie na úrovni bájné Andromedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
21.8.25 06:26

Nám v noci dovezl děda děcka a přivezl s nimi neteř a synovce. Loučil se s nimi večer před spaním, že on musí od nás vyrazit po snídani, aby vyzvedl pedikérku a dovezl ji svému otci v 10 h. A mládež si všichni rádi pospí, když můžou. Už se dnes s dědou teda nepotkají.
Budit někoho brzo ráno, když nemusí. To je drsná a absolutně zbytečná vojna. Sama bych byla víc vzteklá, kdybych musela vstávat, když nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24862
21.8.25 10:36
@Kelsey1 píše: Více

ona dokonce psala, že je to taková ta sámoška na kartu 24/7, kde jsou jen kamery a obsloužíš se sama, to na některých dědinách fakt bývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
21.8.25 12:02
@stinga píše: Více

Ani jsem jinou radu nečekala. Jdu si to odkliknout z oblíbených. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
21.8.25 12:07

To máš pravdu. Naprosto souhlasím. Slyšela jsem z okolí i příběhy, že se někdo řeže, někdo páchá sebevraždy, zobe antidepresiva a je v trvalé péči psychiatra, jiný bere drogy, další rodiče řeší záškoláctví, šikanu, poruchy příjmu potravy, atd atd. Je toho mraky. A to nemluvím o zdravotních potížích, které se mladým bohužel také nevyhýbají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
21.8.25 12:09

Pamatuješ na film Na samotě u lesa? Jak se na Pražáky chodila divat celá vesnice :mrgreen: Děda Komárek je ukazoval jako atrakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
21.8.25 12:52
@Lucy75 píše: Více

Jj, taky máme v okolí od dubna. Velká nonstop prodejna.
Prý se to chytlo. Dávala jsem tomu tři měsíce a chodí v noci lidi kopuvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
21.8.25 12:54
@MartinaIrena píše: Více

Vzpomenu si na tu scénu vždycky, když vidím děcka dlouho spát. To je běžné i víkendu nebo o prázdninách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí