Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Bandii píše:
Rodiče byli za zavřenými dveřmi, dokonce zamčenými. Tvoje chyba, že šmíruješ přes klíčovou dírku. Co jsi jako čekala?
Já se tady obhajovat nebudu je vidět že neumíš číst,co jsem a proč jsem se koukala. Čti pak moralizuj. Zase chytrá.
@Tunrida píše:
Já naše načapala v 15. Paradoxně den po tom, co jsem přišla o panenství. No máma z toho byla hotová víc než já. Později mi to i sama řekla.
Matce se nedivím, že byla hotová, že si přišla o panenství v 15.
@Bandii píše:
Rodiče byli za zavřenými dveřmi, dokonce zamčenými. Tvoje chyba, že šmíruješ přes klíčovou dírku. Co jsi jako čekala?
asi, že si tam vypráví pohádku
Já jsem našla v 19 u mamky v kabelce nemocniční zprávu z inrerrupce. Chvilku mi bylo zle. Ale pak to bylo vlastně fajn, vědět, že mají dospělé děti a stejně spolu ještě spí, (i když jsem měla nutkání je poučit o antikoncepci
) Záhy na to jsem nečekaně přijela a táta byl po nějakém zákroku, o kterém mi nechtěli moc říkat. No domyslela jsem si to sama, podle toho jak chodil
Jako vidět bych je asi nechtěla, ale jsem nadšená, že jim to klape! Pokud dcera není necita, tak to časem stráví a bude ráda, že vás nachytala spolu jako její rodiče. Mnohem lepší příklad než jeden z rodičů při záletu ![]()
Sex je přirozená věc. Dělá ji každý - rodiče (jinak by neměli děti) a děti taky (jinak by rodiče neměli vnoučata).
Jen vidět rodiče / dítě při dané akci není úplně OK.
U tak velké slečny bych to přešla mlčením. Tak aspoň ví, že sexuální život rodičů nekončí po narození dětí. ![]()
Klíčovou dírku by mě nenapadlo zakrývat.
Ne nadarmo se říká dětem kazišu.i.
![]()
@iPodPrd píše:
Já jsem našla v 19 u mamky v kabelce nemocniční zprávu z inrerrupce. Chvilku mi bylo zle. Ale pak to bylo vlastně fajn, vědět, že mají dospělé děti a stejně spolu ještě spí, (i když jsem měla nutkání je poučit o antikoncepci) Záhy na to jsem nečekaně přijela a táta byl po nějakém zákroku, o kterém mi nechtěli moc říkat. No domyslela jsem si to sama, podle toho jak chodil
Jako vidět bych je asi nechtěla, ale jsem nadšená, že jim to klape! Pokud dcera není necita, tak to časem stráví a bude ráda, že vás nachytala spolu jako její rodiče. Mnohem lepší příklad než jeden z rodičů při záletu
Spíš ti bylo zle, že si přišla o sourozence.
Ne - fakt nemá smysl se v tom patlat. Pocit trapnosti za chvíli přejde a ona se holt musí srovnat s tím, že má rodiče, co se mají rádi a že to holt znamená i sex.
@Hořec píše:Kazišukům se řiká rodičům. Znám případ kdy dcera zůstala až do své smrti pannou, protože rodiče měli strach, aby nenalítla.
Sex je přirozená věc. Dělá ji každý - rodiče (jinak by neměli děti) a děti taky (jinak by rodiče neměli vnoučata).Jen vidět rodiče / dítě při dané akci není úplně OK.
U tak velké slečny bych to přešla mlčením. Tak aspoň ví, že sexuální život rodičů nekončí po narození dětí.
Klíčovou dírku by mě nenapadlo zakrývat.
Ne nadarmo se říká dětem kazišu.i.![]()
@J.O.V píše:
Já se tady obhajovat nebudu je vidět že neumíš číst,co jsem a proč jsem se koukala. Čti pak moralizuj. Zase chytrá.
Já jsem četla, co jsi napsala. Právě proto nepochopím, co asi puberťačka může čekat za zamčenými dveřmi, když se rodiče neozývají ![]()
Já mamku teda jen slyšela, v tu chvilku mi to teda příjemný nebylo ale drama jsem z toho nedělala. O pár let později pravidelně poslouchala i mladší sestra věčné akce naši akční maminky, ale spíš si z toho dělala legraci, než aby jí to poznamenalo. I když věřím je jí to taky nebylo moc příjemný. Ale tak mě asi nebylo příjemný i kdyby to byla kamarádka, dcera, to je jedno furt je to prostě něco intimního mezi někým jiným. Na druhou stranu je sex něco s čím nemám problém a doufám ani že moje děti nebudou mít trauma když se nám podobná příhoda stane. Prostě když se mají dva lidi rádi, tak si tu lásku občas takhle předávají.. v 17 letech pochybuju celkem silně, že dcera neví co jste dělali, pravděpodobně bude už sama mít nějakou tu zkušenost. Nechala bych jí ať se svými pocity vyrovná sama, jednala s ní na rovinu ale nic nerozpitvávala. Prostě se stalo. Splozením potomka sexuální život neskončil. ![]()
@ShadowDancer píše:
Já mamku teda jen slyšela, v tu chvilku mi to teda příjemný nebylo ale drama jsem z toho nedělala. O pár let později pravidelně poslouchala i mladší sestra věčné akce naši akční maminky, ale spíš si z toho dělala legraci, než aby jí to poznamenalo. I když věřím je jí to taky nebylo moc příjemný. Ale tak mě asi nebylo příjemný i kdyby to byla kamarádka, dcera, to je jedno furt je to prostě něco intimního mezi někým jiným. Na druhou stranu je sex něco s čím nemám problém a doufám ani že moje děti nebudou mít trauma když se nám podobná příhoda stane. Prostě když se mají dva lidi rádi, tak si tu lásku občas takhle předávají.. v 17 letech pochybuju celkem silně, že dcera neví co jste dělali, pravděpodobně bude už sama mít nějakou tu zkušenost. Nechala bych jí ať se svými pocity vyrovná sama, jednala s ní na rovinu ale nic nerozpitvávala. Prostě se stalo. Splozením potomka sexuální život neskončil.
Tak tady nešlo o to, že by nevěděla o co jde
Sama má přítele a nedělám si iluze, že spolu nic neměli. Je jí to asi prostě hodně trapný a u nás ji to přijde nechutný
![]()
@Božislava Ne, to opravdu nebylo. Mamka už měla daleko přes 40 a další dítě opravdu nechtěli, navíc mi po x letech řekla, že ani nebylo s malým vše v pořádku. Ale obdivuju vaši jistotu, s jakou určujete pocity druhých ![]()
@iPodPrd píše:
@Božislava Ne, to opravdu nebylo. Mamka už měla daleko přes 40 a další dítě opravdu nechtěli, navíc mi po x letech řekla, že ani nebylo s malým vše v pořádku. Ale obdivuju vaši jistotu, s jakou určujete pocity druhých
Sorry
![]()
@Božislava píše:
Matce se nedivím, že byla hotová, že si přišla o panenství v 15.
taky jsem si to pomyslela.
Tak v 16-17 jsem jednou v noci sla na zachod a rodice jsem slysela. Meli prosklene dvere od loznice, tak jsem videla i svitit lampicku. Kdyz jsem se o par minut pozdeji vracela, bylo zhasnute a hrobove ticho. Prislo mi to tehdy zabavne ![]()