Puberťačka nás nachytala při sexu.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
395
4.4.19 20:49
@Bandii píše:
Rodiče byli za zavřenými dveřmi, dokonce zamčenými. Tvoje chyba, že šmíruješ přes klíčovou dírku. Co jsi jako čekala? :nevim:

Já se tady obhajovat nebudu je vidět že neumíš číst,co jsem a proč jsem se koukala. Čti pak moralizuj. Zase chytrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
4.4.19 20:50
@Tunrida píše:
Já naše načapala v 15. Paradoxně den po tom, co jsem přišla o panenství. No máma z toho byla hotová víc než já. Později mi to i sama řekla.

Matce se nedivím, že byla hotová, že si přišla o panenství v 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
4.4.19 20:50
@Bandii píše:
Rodiče byli za zavřenými dveřmi, dokonce zamčenými. Tvoje chyba, že šmíruješ přes klíčovou dírku. Co jsi jako čekala? :nevim:

asi, že si tam vypráví pohádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
4.4.19 20:51

Já jsem našla v 19 u mamky v kabelce nemocniční zprávu z inrerrupce. Chvilku mi bylo zle. Ale pak to bylo vlastně fajn, vědět, že mají dospělé děti a stejně spolu ještě spí, (i když jsem měla nutkání je poučit o antikoncepci :D ) Záhy na to jsem nečekaně přijela a táta byl po nějakém zákroku, o kterém mi nechtěli moc říkat. No domyslela jsem si to sama, podle toho jak chodil :D Jako vidět bych je asi nechtěla, ale jsem nadšená, že jim to klape! Pokud dcera není necita, tak to časem stráví a bude ráda, že vás nachytala spolu jako její rodiče. Mnohem lepší příklad než jeden z rodičů při záletu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
4.4.19 20:52

Sex je přirozená věc. Dělá ji každý - rodiče (jinak by neměli děti) a děti taky (jinak by rodiče neměli vnoučata). :) Jen vidět rodiče / dítě při dané akci není úplně OK.
U tak velké slečny bych to přešla mlčením. Tak aspoň ví, že sexuální život rodičů nekončí po narození dětí. :mrgreen:
Klíčovou dírku by mě nenapadlo zakrývat.
Ne nadarmo se říká dětem kazišu.i. 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
4.4.19 20:53
@iPodPrd píše:
Já jsem našla v 19 u mamky v kabelce nemocniční zprávu z inrerrupce. Chvilku mi bylo zle. Ale pak to bylo vlastně fajn, vědět, že mají dospělé děti a stejně spolu ještě spí, (i když jsem měla nutkání je poučit o antikoncepci :D ) Záhy na to jsem nečekaně přijela a táta byl po nějakém zákroku, o kterém mi nechtěli moc říkat. No domyslela jsem si to sama, podle toho jak chodil :D Jako vidět bych je asi nechtěla, ale jsem nadšená, že jim to klape! Pokud dcera není necita, tak to časem stráví a bude ráda, že vás nachytala spolu jako její rodiče. Mnohem lepší příklad než jeden z rodičů při záletu :palec:

Spíš ti bylo zle, že si přišla o sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.4.19 20:53

Ne - fakt nemá smysl se v tom patlat. Pocit trapnosti za chvíli přejde a ona se holt musí srovnat s tím, že má rodiče, co se mají rádi a že to holt znamená i sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
4.4.19 20:55
@Hořec píše:
Sex je přirozená věc. Dělá ji každý - rodiče (jinak by neměli děti) a děti taky (jinak by rodiče neměli vnoučata). :) Jen vidět rodiče / dítě při dané akci není úplně OK.
U tak velké slečny bych to přešla mlčením. Tak aspoň ví, že sexuální život rodičů nekončí po narození dětí. :mrgreen:
Klíčovou dírku by mě nenapadlo zakrývat.
Ne nadarmo se říká dětem kazišu.i. 8) :mrgreen:
Kazišukům se řiká rodičům. Znám případ kdy dcera zůstala až do své smrti pannou, protože rodiče měli strach, aby nenalítla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
4.4.19 20:58
@J.O.V píše:
Já se tady obhajovat nebudu je vidět že neumíš číst,co jsem a proč jsem se koukala. Čti pak moralizuj. Zase chytrá.

Já jsem četla, co jsi napsala. Právě proto nepochopím, co asi puberťačka může čekat za zamčenými dveřmi, když se rodiče neozývají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
4.4.19 21:01

Já mamku teda jen slyšela, v tu chvilku mi to teda příjemný nebylo ale drama jsem z toho nedělala. O pár let později pravidelně poslouchala i mladší sestra věčné akce naši akční maminky, ale spíš si z toho dělala legraci, než aby jí to poznamenalo. I když věřím je jí to taky nebylo moc příjemný. Ale tak mě asi nebylo příjemný i kdyby to byla kamarádka, dcera, to je jedno furt je to prostě něco intimního mezi někým jiným. Na druhou stranu je sex něco s čím nemám problém a doufám ani že moje děti nebudou mít trauma když se nám podobná příhoda stane. Prostě když se mají dva lidi rádi, tak si tu lásku občas takhle předávají.. v 17 letech pochybuju celkem silně, že dcera neví co jste dělali, pravděpodobně bude už sama mít nějakou tu zkušenost. Nechala bych jí ať se svými pocity vyrovná sama, jednala s ní na rovinu ale nic nerozpitvávala. Prostě se stalo. Splozením potomka sexuální život neskončil. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.19 21:05
@ShadowDancer píše:
Já mamku teda jen slyšela, v tu chvilku mi to teda příjemný nebylo ale drama jsem z toho nedělala. O pár let později pravidelně poslouchala i mladší sestra věčné akce naši akční maminky, ale spíš si z toho dělala legraci, než aby jí to poznamenalo. I když věřím je jí to taky nebylo moc příjemný. Ale tak mě asi nebylo příjemný i kdyby to byla kamarádka, dcera, to je jedno furt je to prostě něco intimního mezi někým jiným. Na druhou stranu je sex něco s čím nemám problém a doufám ani že moje děti nebudou mít trauma když se nám podobná příhoda stane. Prostě když se mají dva lidi rádi, tak si tu lásku občas takhle předávají.. v 17 letech pochybuju celkem silně, že dcera neví co jste dělali, pravděpodobně bude už sama mít nějakou tu zkušenost. Nechala bych jí ať se svými pocity vyrovná sama, jednala s ní na rovinu ale nic nerozpitvávala. Prostě se stalo. Splozením potomka sexuální život neskončil. :mavam:

Tak tady nešlo o to, že by nevěděla o co jde :lol: Sama má přítele a nedělám si iluze, že spolu nic neměli. Je jí to asi prostě hodně trapný a u nás ji to přijde nechutný :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
558
4.4.19 21:08

@Božislava Ne, to opravdu nebylo. Mamka už měla daleko přes 40 a další dítě opravdu nechtěli, navíc mi po x letech řekla, že ani nebylo s malým vše v pořádku. Ale obdivuju vaši jistotu, s jakou určujete pocity druhých :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
4.4.19 21:12
@iPodPrd píše:
@Božislava Ne, to opravdu nebylo. Mamka už měla daleko přes 40 a další dítě opravdu nechtěli, navíc mi po x letech řekla, že ani nebylo s malým vše v pořádku. Ale obdivuju vaši jistotu, s jakou určujete pocity druhých :palec:

Sorry :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.4.19 21:28
@Božislava píše:
Matce se nedivím, že byla hotová, že si přišla o panenství v 15.

taky jsem si to pomyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5263
4.4.19 21:29

Tak v 16-17 jsem jednou v noci sla na zachod a rodice jsem slysela. Meli prosklene dvere od loznice, tak jsem videla i svitit lampicku. Kdyz jsem se o par minut pozdeji vracela, bylo zhasnute a hrobove ticho. Prislo mi to tehdy zabavne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí