Půjčka, kde?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
30.7.15 06:45

HK Investment

Já mám vynikající zkušenost s půjčkou od HK Investment. Jejich jednání bylo velmi solidní a s podmínkami úvěru jsem velmi spokojená. Rozhodně tuto společnost doporučuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
30.7.15 08:06
@Alenkaaaa píše:
Já mám vynikající zkušenost s půjčkou od HK Investment. Jejich jednání bylo velmi solidní a s podmínkami úvěru jsem velmi spokojená. Rozhodně tuto společnost doporučuji. :)

Zrovna první příspěvek a tolik pochvaly, tady to něčím smrdí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
1.8.15 15:05
@chipsa píše:
Zatím ne, já se spíše dívám po úrocích. Mám účet u Ge money, ale půjčky jsou tam stejné jako u ostatních bank. Nic oproti ostatním bankám výhodného. Zatím mě žádná půjčka nepřesvědčila že by byla lepší než konkurence. Já nehledám jenom lživou reklamu, ale půjčku opravdu s nízkým a výhodným úrokem. Chtěla bych si půjčit asi 2000 000, splácet je 5 let a splátku bych si představovala kolem 3500 Kč měsíčně. Půjček je na trhu hodně, ale ty úroky :roll:

jako že si půjčíte 200 000 a po 5 letech splatíte jen 210 000…dobrej vtip no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
1.8.15 15:09
@Alenkaaaa píše:
Já mám vynikající zkušenost s půjčkou od HK Investment. Jejich jednání bylo velmi solidní a s podmínkami úvěru jsem velmi spokojená. Rozhodně tuto společnost doporučuji. :)

Vážený pane generální řediteli společnosti HK Investment,

ráda bych Vás jen upozornila, že samochvála smrdí a že okrádat zoufalé lidi o poslední peníze můžete i jinak.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
2.8.15 03:11
@Grey Sky píše:
Vážený pane generální řediteli společnosti HK Investment,

ráda bych Vás jen upozornila, že samochvála smrdí a že okrádat zoufalé lidi o poslední peníze můžete i jinak.

Děkuji

trefné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.5.18 01:10

Zkus českou spořitelnu…z nebankovních zonky ale tam celkem přeplatíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
19.2.19 21:51

Dobrý večer, (jsem nováček na této stránce tak nemůžu vytvořit diskuzi) :D :) proto reaguji k tomuto tématu, chtěla bych si vzít půjčku pouze 25.000kc, právě pročítám recenze na banky… No můžu říct že na všechny ale. Opravdu všechny banky jsou velmi negativní recenze, proto se obracím sem s dotazem jestli někdo z vás si takovou půjčku bral a s jakou bankou jste byly spokojeni. P. S. Jsem pracující se smlouvou na neurčito, účet mám u KB. Předem moc děkuji všem za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.2.19 21:59

@LillyCHeer nejlepší je u své banky, tam budeš mít i nějakou predschvalenou. Jiné banky se můžou cukat. Jinak na netu se objevují vždycky a na všechno spíš negativní recenze a zkušenosti, než pozitivní, protože lidé mají zkrátka větší motivaci psát zkušenosti, když nejsou spokojeni a chtějí si postěžovat, ti co jsou spokojeni většinou žádné další info nešíří :D pokud chceš jenom 25 000, šlo by to řešit třeba kreditní kartou, ne hned půjčkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
19.2.19 22:03

.

Příspěvek upraven 19.02.19 v 22:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.2.19 22:08
@LillyCHeer píše:
@Kriss Tina kreditní kartou? Vůbec o takových věcech nevím, řekneš mi o to. Trošku víc prosím? No.. Ono to začalo tak že si chceme vzít hyposku, a musíme mít splaceno nějakou půjčku bez problémů. Tak jsme si řekli že si Teda něco půjčíme, aspoň koupíme novou postel… Takže jsme opravdu neznalci v tomhle, budeme rádi za každou radu :)

Na kreditní kartu nejlíp hned zapomeň. Pokud o ní nic nevíš může tě dostat do pěkných problémů a navíc snižuje bonitu při žádosti o hypotéku - i když zrovna nečerpáš úvěr. Pokud si opravdu potřebuješ půjčit tak doporučuji mbank. První půjčka je bez úroku, pouze s menším poplatkem tuším že max. 800 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
19.2.19 22:13

@LillyCHeer to radsi oslov nekoho kdo dela hypoteky. Tohle slysim poprve. Nam nas poradce naopak rekl ze je dobre ze nemame pujcky kreditni karty apod. Jestli jsi z prahy tak ti muzu dat kontakty na dva pany co umi zazraky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.2.19 22:17

@LillyCHeer tak o té hypo si nepsala. S tím nemám zkušenost, ale přide mi to jako nějaká hloupost brát si půjčku, rychle ji splatit jenom proto, aby byl nárok na hypo. Ten by měl snad mít i někdo kdo doposud žádné půjčky neměl ne? Ono to vyznělo, že potřebuješ honem rychle na něco půjčit. Tu hypo si berete u svoji banky? Asi by bylo nejlepší najmout si nějakého finančního poradce, který vše naplánuje tak, aby jste z toho vyšli co nejlépe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
19.2.19 22:30

.

Příspěvek upraven 19.02.19 v 22:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.2.19 22:36

@LillyCHeer tak já si brala půjčku u Raiffeisen, je to moje banka, měla sem tam predschvaleno a půjčili mi i na mateřské, úrok teď přesně nevím, je jasné, že čím delší dobu si na splácení dáš, tim víc preplatis. KB zkušenost nemám, ale když sem zkoumala ceny různých nabídek z různých bank, tak komercka mi přišla snad nejdrazsi :nevim: ale pokud jste opravdu úplně neznalí, najměte si toho poradce, ušetří vám spoustu času a problémů, navíc má přehled kde na co dosáhnete přímo ve vaší situaci. Tady ti někdo dá tip na 10 různých bank, podle něj nejlepších, ale ve finále vám ta banka třeba ani nic nepůjčí, protože ste pro ně prostě cizí, nebo vám dají úplně šílený úrok, mnohonásobně vyšší než svým klientům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.19 22:36
@LillyCHeer píše:
@Kriss Tina no nám bylo řečeno zase že je lepší když je v minulosti něco co bylo bezproblemu splaceno,ale nutnost to není. Každopádně děkuji. Chtěla jsem se jen informativne zeptat, s jakou bankou jste byly při půjčce spokojeni, nebo jaký názor máte na kB… Vše ostatní si vyřešíme popřípadě s finančním poradcem :) dekuju všem :)

8o no to mi teda tak přijde jak úplná blbost 8o
My jsme nikdy zadnou pujcku nemeli a hypo jsme dostali.. Ani jsme nesplaceli auto, nic.. Ani nevim, ze by si tohle nejak zjistovali teda :mrgreen:
Spis jen jestli nejsi v registru dlužníků, ale kolik si splatila pujcek si myslim nikoho nezajima :think:
Nepochopili jste to blbe? :think: jakoze nesmite byt nekde neco dluzni?
Kdo vam to vubec rek?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel