Půjčka, kde?

49
27.3.14 21:37

Půjčka kde?

:mavam: Zdravím

Chtěla bych se zeptat kde by bylo nejlépe si půjčit a jaké máte zkušenosti.
Jsem mladá (21let)a potřebovala bych půjčku. Jenže problém je, že nevím kam zajít :nevim: dnes v air bance mi půjčku neschválili a ani přes to, že jsem doložila velmi vysoký příjem (ani nenabídli menší částku a prac. smlouvu mam na dobu neurčitou). :think: nejspíš je to věkem a tím, že nikde nemam platební morálku podle poradce (platim jen paušal). Jenže já bych potřebovala 350-400 tisíc. Chci se osamostatnit od rodičů. S tím, že by něco padlo na mamči půjčky a zbytek bych využila na své bydlení. Splácet není problém. Určitě nejsem nějaký neplatič. Ale chci se zeptat kde by podle vašich zkušeností to tak mohlo projít :P aniž by mě kopli někam s tím, že jsem velmi mladá ;). Opravdu jsem vše důkladně promyslela (není to jen lehkovážnost) tak prosím, aby si rýpalové nechali poznámky o tom ať si půjčku neberu a proč a jak. A všem co vyjádří své zkušenosti a návrhy předem moc děkuju :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5345
27.3.14 21:40

Problém asi ve věku a že není čím zatím rucit?
Nemáš stavebko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
27.3.14 21:40

@Choklis
chceš příliš velkou částku bez zajištění
bez zástavy dostaneš neúčelově jen destítky tisíc :think:
není to věkem, ale na tak vysokou částku bys musela nabídnout nějakou zástavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.3.14 21:41

Zkusila bych Raiffeisenbank, nám tam teˇnabídli celkem solidní a to přítel přiznává na daních celkem málo, vycházelo to po hypo a úvěru ze stavebka jako nejlevnější půjčka (my ji teda nakonec mít nebudem), nevím jakou roli hraje věk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.3.14 21:42
@subsomi píše:
@Choklis
chceš příliš velkou částku bez zajištění
bez zástavy dostaneš neúčelově jen destítky tisíc :think:
není to věkem, ale na tak vysokou částku bys musela nabídnout nějakou zástavu

nebývá to ručení až od půl milionu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
27.3.14 21:43

@Choklis
máš pracovní smlouvu nebo pracuješ jako OSVČ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
27.3.14 21:44

mno

Zástavu i s vysokým příjmem? :think: teď jsem koukala na kalkulačku ČS a při 20000,– by mi nabídli až 415tisíc, ale jak mile tam naklušu tak mě pošlou do pryč už to vidím. Stavebko nemám a bohužel ani čím ručit jelikož nic nevlastním když mi na to nikde nepujčí :lol: a stavebko nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
27.3.14 21:45

prac. smlouva

Mam prac. smlouvu a na dobu neurčitou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
27.3.14 21:46

Zkus GE money bank tam mám půjčku já a i
když mám invalidní důchod bez problémů schválena s možností půjčit si až 600 tisíc. tolik ale já naštěstí ne potřebuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.3.14 21:47

Myslim, ze u Raifky pujcujou az 500ti bez zajisteni, ale nevim zda to neni jen na rekonstrukci a modernizaci bydleni…ne ciste na nakup bytu apod. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304

Souhlasim, ze to bude castkou, bez ruceni to je maximalne 200 tis., potom je potreba rucitel nebo rucit napr. bytem nebo co za to koupis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680

@Choklis a jak dlouho jsi zaměstnaná… to je snad už jediný co by na to mohlo mít vliv, jinak mě nic nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
27.3.14 21:48

Ono taky záleží, co je pro tebe vysoký příjem…
Taky možná koukaji na to, že za měsíc MIT tento plat nemusís. i když mas smlouvu na neurčito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088

Pracovala jsem na úvěrovém oddělení. Do 24 let jsi riziková skupina, je tam horší možnost získat půjčku nebo spotřeb. úvěr. Ale kdo s tím neměl problém byla Česká spořitelna, zkus tu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842

@Tarinka
jak která banka :think:
a taky jestli to je účelově nebo neúčelově, třeba v autobazarech mívají banky svého zástupce na půjčky a půjčí třeba více než by ten samý člověk dostal na pobočce neúčelově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel