Půjčka, kde?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
27.3.14 21:50

Nechci ručit

:think: mně jde o to abych bytem či čímkoliv jiným nemusela ručit a někde prokazovat co jsem za to nakoupila (nepoběžim do banky kvůli každýmu květináči). Jenže se bojim toho, že skrze plateb. morálku mě všude pošlou do někam. Jenže kde jí v mém věku mam vzít :lol:.. GE to snad ani ne :D odtamtud jsem utekla a zrušila účet :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.3.14 21:50
@katula9 píše:
Zkus GE money bank tam mám půjčku já a i
když mám invalidní důchod bez problémů schválena s možností půjčit si až 600 tisíc. tolik ale já naštěstí ne potřebuju

Jedna věc je „reklama“ ala typu „možnost si půjčit“ a pak realita. V reálu to funguje tak, že lidé, kterým by ty statisícové částky jen tak půjčili, mají takové příjmy, že si půjčovat nemusí.

Člověku s běžným až mírně nadprůměrným platem banka takhle vysoké částky bez záruky prostě nepůjčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
27.3.14 21:51

mno

:) nejsem ve zkušebce po tý už nějaký ten pátek mám :)). a vysoký příjem u mě je 20 tisíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
27.3.14 21:52

Tak nevím já když jsem tu půjčku potřebovala tak jsem normálně přišla do banky sama podotýkám přinesla jsem výměr o důchodu občanku a druhý doklad totožnosti a během půl hodiny bylo hotovo a to jsem mladší jako ty fajn třeba to může být i tím důchodem ale to si myslím že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.3.14 21:53

Oni se divaji do budoucna, to ze mas ted vysoky prijem neznamena, ze budes mit i za rok ;) takovych tam maji mraky, co nemaji po par mesicich na splatky kvuli ztrate prace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281

Záleží hodně na tom, jak dlouho si zaměstnaná, věk taky hraje roli.
Ale každopádně, když jsem si prvně asi ve dvaceti brala půjčku, tak mi nepůjčili ani 50tis. bez ručitele (nakonec mi ručil taťka)…

pospíchá ta půjčka hodně? Zřiď si účet, nejlíp od Rajfky, a tam hodně dají na průběžné pohyby na účtu.
Ale 400 tis. je fakt vysoká částka, to ti jen tak nepůjčí nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917

Tak v tom případě bych zkusila buďto eru nebo českou spořitelnu o těch mi říkala dneska teta že problémy nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49

katula9

@katula9
a ty jsi žádala tak velkou částku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
27.3.14 21:54

katula9

@katula9

éru jsem koukala a ta bez ručitele nedá a mně nemá kdo ručit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
27.3.14 21:54

@Choklis tak to jsem čekala mnohem vyšší příjem na základě 1.příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.3.14 21:56
@Choklis píše: :think: mně jde o to abych bytem či čímkoliv jiným nemusela ručit a někde prokazovat co jsem za to nakoupila (nepoběžim do banky kvůli každýmu květináči). Jenže se bojim toho, že skrze plateb. morálku mě všude pošlou do někam. Jenže kde jí v mém věku mam vzít :lol:.. GE to snad ani ne :D odtamtud jsem utekla a zrušila účet :pocitac:

Taky tam rusime ucet…skrz hypoteku nas ta banka zklamala..a to tam ma manzel ucet skoro 20 let… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.3.14 21:56

@Choklis Můžu se zeptat, jak si to představuješ s tím osamostatněním? Na co přesně chceš ty peníze využít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
27.3.14 21:57

@katula9 ono jestli v tom nehraje roli to, že právě pobíráš inv. důchod…to je ve finále pro banku jistější, než vysoká výplata, protože z práce tě můžou za měsíc vylejt, ale z invalidity se člověk za pár dní nevyléčí :think: takže jsou to pro banku jisté prachy každého patnáctého na účtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
27.3.14 21:58

Trochu nechápu, že si chceš půjčit 350-400 tis na osamostatnění ale část dáš na máminy dluhy. Z čeho se chceš osamostatňovat? To ti přece ani těch 400 tis na žádnou garsonku nedá a přece nebudeš na vlastní náklady rekonstruovat pronajatý byt :think: :nevim: A jestli chceš neúčelovou půjčku, u které nemusíš dokládat, anco jsi peníze použila, tak ta má neskutečný úroky :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.3.14 21:58
@smada píše:
Oni se divaji do budoucna, to ze mas ted vysoky prijem neznamena, ze budes mit i za rok ;) takovych tam maji mraky, co nemaji po par mesicich na splatky kvuli ztrate prace ;)

Ale tuhle jistotu nema banka ani u cloveka co mu je 30 nebo 40, kazdy muze v kazdym veku prijit o praci :)nebo se mu zmeni plat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel