Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
zdravím
Tak samozřejmě netrvám na celých 400
ale pod 300 jít nechci.. Kontokorent mám a není s ním žádný problém a ani s placením tel. tak registrama jako je solus atd to nebude každý měsíc mam účet v plusu
… v Air mi sám poradce neřekl, že to on taky neví, ale že to spíš bude platební moralkou kterou nikde nemam
no zkusím u GE nebo Equa a pak to teda peču ![]()
Jinak děkuju za rady ![]()
Tak oživuji diskusi. Nerada ale musím. Nevíte někdo kde by bylo možné vzít si půjčku? v Ge mi to zatím nedají ale potřebuuju to fakt nutně
@katula9 píše:
Tak oživuji diskusi. Nerada ale musím. Nevíte někdo kde by bylo možné vzít si půjčku? v Ge mi to zatím nedají ale potřebuuju to fakt nutně
nikde - když Ti to nedá banka, nedá Ti to žádná solidní společnost - uspěješ jen u lichvářů a to je cesta víš kam..
@katula9
Pokud jsi neuspela v bance, tak nikde, nikde a jeste jednou nikde jinde neber, ptz za chvili tu budes zakladat diskusi na tema exekuce…
Na co chces pujcku?
Vge mi to nedají protože tam neproběhly čtyři splátky v tom nic jiného není jinak by mi to dali bez problému a pujčku potřebuju pomoct bratrovi dostal se do vážné finannční situace a já jsem jediná kdo mu může pomoct
Zkus jinou banku, znám spoustu případů kdy v jedné bance nedali, ale v jiné ano… ge co vim od znamych je na to nejhorsi, zkusila bych jinde
@katula9 pro bratra bych prachy nebrala - sorry, ale jestliže Ti půjčku takto nedají, tak to prostě nedělej
Jinak obejdi jiné banky. Třeba dají jinde.
@martina.se Já bych teda bráchovi pomohla
pouze za předpokladu, že pokud by mi z nějakého důvodu přestal platit, bych měla na ty splátky já, abych nedostala do problémů i sebe, mně takhle partner, teď už manžel vysekal z nehorázných průserů, kdyby mi nepomohl, hodím si mašli
Asi tak já brtorovi pomoct chci protože kdyby mi před 14 lety nepomohl on tím že nedokopal rodiče at se mnou jedou na pohotovost rána bych se na 99,9% nedožila
@karfice píše:
@katula9 A co si našetřit a pak jednat. Proč hned půjčku?
No to je vyborna rada, kdyz potrebuje pomoct bratrovi ted a ne za 10 let
ctete nektery to co zakladatelka pise dal a ne jen v uvodnim dotaze? ![]()
@karfice Tak ono se spatne setri, kdyz ty penize jsou potreba ted, kdyz ma problem… tot jsou nekdy fakt rady… ovšem lichváře fakt nebrat… já jsem si kdysi půjčila od borce 30.000 a zaplatila jsem 192.000,–, rikam, kdyby mi tenkrat nekdo nepomohl, nejsem tady… no půjčky využíváme, když je potřeba, docela často využíváme nákupy na splátky na těch 10m, a nejlepší zkušenosti i co se klasické půjčky týče máme se společností triangl.
Pokud ti v Ge půjčku nedali kvůli nesplaceným 4 splátkám tak to uvidí každá banka. Jediné možnosti jsou provident apod. Ale pokud sama si měla se splátkama problém tak je blbost se do toho pouštět, ikdyž chceš pomoct bráchovi
@a1j2a3 Ja si spis myslim, ze to pani myslela tak, ze jeste neprobehly 4splatk od posledniho uveru
@Gabulle ajo, špatně jsem to pochopila
Tak leda zkusit jinou banku, třeba z těch novějších, ty se snaží teď hodně půjčovat