Půjčka, kde?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
17.4.14 10:14

A jaké jsou třeba ty novější už v tom mám hokej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
17.4.14 10:18

Airbank, zuno, equa, fio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
18.4.14 10:56
@Choklis píše: :) nejsem ve zkušebce po tý už nějaký ten pátek mám :)). a vysoký příjem u mě je 20 tisíc :)

to není vysoký příjem, ale spíš nízský na takovou částku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.4.14 23:40

To je malý příjem. Nejenom na takto malou půjčku. Spíše bych šla do podnájmu s kamarádkou a šetřila a nebo zůstala u rodičů a šetřila, eventuálně pomohla mamince splácet pujčku. Najít si taky brigádu a za rok si spíš řekla o hypotéku s tím, že už budeš mít třeba 150 tis svého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
4.5.14 12:02

Ahoj chci se zeptat. přítel potřebuje zaplatit sociální zdravotní. takže potřebuje půjčku cca 50 000, ale je teprve 3 měsíce v práci a má smlouvu na dobu určitou. já si pučit nemůžu jelikož už jí mam. kde si myslíte že by mu mohli pučit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.5.14 12:07

Pučit asi nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.5.14 14:42

Ahojky vím že to sem nepatří ale ráda bych vás pozvala do naší skupiny, zásadně jen pro ženy https://www.facebook.com/…namidevcaty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.14 18:18

Zdravím
nejdřív se chci omluvit za anonymitu ale netýká se to mě ale kamarádky a ta nechce aby to každej viděl a jelikož sem chodí její kámošky co mě znají tak aby neměli chytrý řeči. Bohužel někteří sou :zed:

Takže chtěla bych se zeptat je tu nějáká mamina, která bere příspěvek na péču na své dítě a to minimálně tech 9tisíc nebo i 12 a dostala někde půjčku. Myslím tím u normálních bankovek. Bohužel u kámošky se teď vyskytli nějáké finanční potíže. Bohužel si na to musela vzít rychlou :nevim: a teď má co dělat aby to platila. Prosím tohle nekomentujte ono se často nestává, že člověk během půl roku musí přispět na 5 pohřbů a zaplatit ještě další věci a k tomu bejval přestaně pro jistotu platit výživný tak je to chuťovku. Kámoška zkoušela poštu, GE money, nějaké online banky. Mě napadla ještě spořka a komerčka. Ve spořce dělá nějáká její známá ale prej je to potvora, že prej vykecává o lidech blbosti, že máj exekuci atd. Tak nevím. Máte někdo s tím zkušenosti nebo tihle lidi maj smůlu.

Děkuji všem za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
1101
2.6.14 18:31

Bohužel kamarádce nejspíš žádná banka nepůjčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.14 18:39

Myslíš, že ani spořka ne? Třeba naše mamina je v důchodu a nemá takovej důchod co ona bere se vším 14000 a furt jí něco cpou. Ona to pak chce vyzkoušet u nás ne tam u nich

• Citovat
  • Upravit
4620
2.6.14 18:44
@Anonymní píše:
Myslíš, že ani spořka ne? Třeba naše mamina je v důchodu a nemá takovej důchod co ona bere se vším 14000 a furt jí něco cpou. Ona to pak chce vyzkoušet u nás ne tam u nich

To by musela mít u spořky účet - nabízí jen ověřeným klientům (tvojí mamce tam předpokládám chodí důchod a nemá u nich žádné resty) a to předpokládám nemá - to by tam šla hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
2.6.14 18:45

Příspěvek na péči se nezapočítává jako její příjem. Jsou to peníze na dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
2.6.14 19:38
@Anonymní píše:
Zdravím
nejdřív se chci omluvit za anonymitu

Kdybyste nebyla anonymni, mohl bych vam napsat zpravu. Nejake moznosti jsou (ja delam pouze bankovni produkty- zadne inzeraty nalepene na lampe), ale je potreba trochu informaci, jestli to ma smysl.
Kdyz mi napisete zpravu, anonymitu zachovam. Vsechno duverne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
2.6.14 22:38

Anonymní já můžu taky poskytnout kontakt na jednoho super člověka nám taky těd hodně pomohl samozdřejmě anonimytu zachoovám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.14 17:48

Děkuju. Já se ji poptam jestli bude chtít

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat