Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Choklis píše:nejsem ve zkušebce po tý už nějaký ten pátek mám
. a vysoký příjem u mě je 20 tisíc
to není vysoký příjem, ale spíš nízský na takovou částku
To je malý příjem. Nejenom na takto malou půjčku. Spíše bych šla do podnájmu s kamarádkou a šetřila a nebo zůstala u rodičů a šetřila, eventuálně pomohla mamince splácet pujčku. Najít si taky brigádu a za rok si spíš řekla o hypotéku s tím, že už budeš mít třeba 150 tis svého…
Ahoj chci se zeptat. přítel potřebuje zaplatit sociální zdravotní. takže potřebuje půjčku cca 50 000, ale je teprve 3 měsíce v práci a má smlouvu na dobu určitou. já si pučit nemůžu jelikož už jí mam. kde si myslíte že by mu mohli pučit?
Ahojky vím že to sem nepatří ale ráda bych vás pozvala do naší skupiny, zásadně jen pro ženy https://www.facebook.com/…namidevcaty/
Zdravím
nejdřív se chci omluvit za anonymitu ale netýká se to mě ale kamarádky a ta nechce aby to každej viděl a jelikož sem chodí její kámošky co mě znají tak aby neměli chytrý řeči. Bohužel někteří sou ![]()
Takže chtěla bych se zeptat je tu nějáká mamina, která bere příspěvek na péču na své dítě a to minimálně tech 9tisíc nebo i 12 a dostala někde půjčku. Myslím tím u normálních bankovek. Bohužel u kámošky se teď vyskytli nějáké finanční potíže. Bohužel si na to musela vzít rychlou
a teď má co dělat aby to platila. Prosím tohle nekomentujte ono se často nestává, že člověk během půl roku musí přispět na 5 pohřbů a zaplatit ještě další věci a k tomu bejval přestaně pro jistotu platit výživný tak je to chuťovku. Kámoška zkoušela poštu, GE money, nějaké online banky. Mě napadla ještě spořka a komerčka. Ve spořce dělá nějáká její známá ale prej je to potvora, že prej vykecává o lidech blbosti, že máj exekuci atd. Tak nevím. Máte někdo s tím zkušenosti nebo tihle lidi maj smůlu.
Děkuji všem za odpovědi
Myslíš, že ani spořka ne? Třeba naše mamina je v důchodu a nemá takovej důchod co ona bere se vším 14000 a furt jí něco cpou. Ona to pak chce vyzkoušet u nás ne tam u nich
@Anonymní píše:
Myslíš, že ani spořka ne? Třeba naše mamina je v důchodu a nemá takovej důchod co ona bere se vším 14000 a furt jí něco cpou. Ona to pak chce vyzkoušet u nás ne tam u nich
To by musela mít u spořky účet - nabízí jen ověřeným klientům (tvojí mamce tam předpokládám chodí důchod a nemá u nich žádné resty) a to předpokládám nemá - to by tam šla hned ![]()
Příspěvek na péči se nezapočítává jako její příjem. Jsou to peníze na dítě.
@Anonymní píše:
Zdravím
nejdřív se chci omluvit za anonymitu
Kdybyste nebyla anonymni, mohl bych vam napsat zpravu. Nejake moznosti jsou (ja delam pouze bankovni produkty- zadne inzeraty nalepene na lampe), ale je potreba trochu informaci, jestli to ma smysl.
Kdyz mi napisete zpravu, anonymitu zachovam. Vsechno duverne.
Anonymní já můžu taky poskytnout kontakt na jednoho super člověka nám taky těd hodně pomohl samozdřejmě anonimytu zachoovám