Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@LillyCHeer s KB já osobně mám takovou zkušenost, že pokud si tě zařadí jako běžného klienta např. pouze s běžným účtem bez velkého obratu nejsi pro ni tak zajímavým klientem a většinou získáš v jiné bance lepší podmínky. Pro jejich významnější klienty jsou schopní vytvořit naprosto bezkonkurenční nabídky.
Pokud chcete půjčku pouze z důvodu aby jste měli nějakou finanční historii tak to určitě není dobrý nápad. Navíc pokud nemáte na to abyste financovali postel bez půjčky, hypotéka asi teď nebude vhodná.
@Anonymní píše:
no to mi teda tak přijde jak úplná blbost
My jsme nikdy zadnou pujcku nemeli a hypo jsme dostali.. Ani jsme nesplaceli auto, nic.. Ani nevim, ze by si tohle nejak zjistovali teda
Spis jen jestli nejsi v registru dlužníků, ale kolik si splatila pujcek si myslim nikoho nezajima
Nepochopili jste to blbe?jakoze nesmite byt nekde neco dluzni?
Kdo vam to vubec rek?
No úplná blbost to není. Funguje to tak. Pro banky je prostě lepší člověk, který si už alespoň jednou půjčil a řádně splácel, než člověk který nikdy půjčku neměl.(aby věděli do jakého člověka jdou).
Ale dají ti hypo i bez toho.
@Kriss Tina máte pravdu, na poradce se určitě obrátíme s tím počítáme. Já se ještě chtěla informovat tak od lidí. Děkuji přeji hezký večer
mějte se ![]()
@jary1 píše:
No úplná blbost to není. Funguje to tak. Pro banky je prostě lepší člověk, který si už alespoň jednou půjčil a řádně splácel, než člověk který nikdy půjčku neměl.(aby věděli do jakého člověka jdou).
Ale dají ti hypo i bez toho.
Jenze půjčka 25000 vůbec o nicem nevypovida..
Mne by teda spis blikala kontrolka, chteji hypoteku, ale nedavno si museli půjčit „blbych“ 25000? A my jim mame pujcit 3 000 000? ![]()
@terka_novicka píše:
Nedávno jsem si půjčila pár korunek do výplaty, abych vyšla, jelikož jsem na děti sama. Za mě naprostá spokojenost u BLBOST. Neřeší registry ani jiné další blbosti. Takže rychlá půjčka a už mám naštěstí splaceno, ale až budu potřebovat příště, tak určitě beru zase BLBOST. Tak kdyby někomu pomohlo
Aaa, nováček, co obnovuje roky starou diskusi a chválí půjčky. To známe.
@admin
@TRG píše:
Aaa, nováček, co obnovuje roky starou diskusi a chválí půjčky. To známe.
@admin
Dobrý den,
děkuji za nahlášení. Veškeré příspěvky i uživatelka byly smazány.
Krásný víkend
Terka ![]()
@Choklis píše: Více
Dobrý večer,
ono dnes bankovní společností jsou obezřetnější. Ještě pár let zpět si i mladý člověk mohl půjčit částky převyšující 500 tisíc korun bez zajištění jen na základě solidního měsíčního příjmu. Dnes to jde svým způsobem také, získat dle mého názoru půjčku ve výši 300 tisíc korun nemusí být nic složitého, a to i bez zástavy neboli ručení.
Problém, jak říkáte může být i v tom, že si Váš bankovní společnost nemá zkrátka jak ověřit. Zažil jsem mladého člověka, který žádal o půjčku ve výši 220 tisíc korun, ačkoliv je to pár let zpět. Bankovní společnosti ho odmítaly. Jak na běžícím páse, a to během velmi krátké doby. Věděl jsem, že je tady něco špatně, ale zároveň jsem měl i jakési vnitřní přesvědčení o tom, že to nebude kvůli záznamům v registrech. A co se stalo? Olalá, finanční poradce zjistil, že je odmítán kvůli toho, že jde o vysokou částku a člověk nemá žádnou historii.
Ve finále se do toho tedy pan finanční poradce obul a dokázal uzavřít smlouvu, která byla v konečném důsledku ještě o 20 tisíc vyšší (240 tisíc byla celková výše půjčky).
PS: Ten finanční poradce jsem opravdu nebyl já.
@Choklis a to chceš půjčit na co konkrétně? Podle toho je i úrok…ale takovou částku nedají jen tak, vše se dokládá, na co to je…my si brali až hypo a pak ještě úvěr ze stavebka, ale vše doloženo…rodiče Ti nic nenašetřili? Nebo by sis nemohla půjčit od nich? a jestli máš výplatu 20tis, tak je to málo…oni si spočítají, kolik potřebuješ na živobytí…nájem, energie, jídlo, splátky…to Ti nemůže stačit, proto ti to nedají a od lichvářů si neber, to přeplatíš zbytečně
@Choklis přítele teď máš, zítra mít nemusíš, práce to stejné…a půjčovat si s vysokým úrokem, abys dluhem splácela dluh a kupovala květináče, to je mazec…navíc ty ani on nerekonstruujte cizí být ![]()
@DavidN1995951 Davide, my dobře víme o co ti jde…, ale tady je již obsazeno, máme zde vlastní finanční poradce.
@Zubásek píše: Více
Dobrý den, možná tomu nebudete věřit, ale já nejsem finanční poradce. ![]()