Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Pokud jsou registry OK, tak se prevedenim pujcky jinam da jen vydelat.
T. j. pri stejnych podminkach (zbyla castka ke splaceni a pocet mesicu do konce) je nova mesicni splatka vzdy mensi, nez ta puvodni. Dalsi moznosti je pripadne prodlouzit dobu splaceni- tim se sice zvysi splacena castka (celkova), ale mesicni zatez se snizi- to je pro velkou cast klientu rozhodujici. A pokud projde to prevedeni pujcky, jeste se daji pujcit nejake penize v neucelove casti.
Zakladni cast slouzi pro splaceni puvodni pujcky, ale jeste muze byt neucelovych treba 50.000,– na „cokoli“. A asi by to nemelo byt na dovolenou, novou LCD TV a pod.
Kolik penez se da pujcit navic se ale dopredu uplne zarucit neda.
Plus tam jsou jeste dalsi vyhody.
Mam dotaz půjčí vám někdo když máte exekuci na plat, stačilo by 20 000.
@snažil píše:
Mam dotaz půjčí vám někdo když máte exekuci na plat, stačilo by 20 000.
Doufám, že ne… Ve tvém zájmu ![]()
Zdravím mám obrovský problém potřebuju si pujčit jinak mi odstřihnou elektriku a plyn nechci řešit proč jak prostě tatka nedostal skoro půl roku výpalu tak není z čeho a všecko zaplatit z 9tisíc i inkaso to prostě nejde no ale potřebuju si někde pujčit na tu elektriku a plyn poradíte kde zajít? zkusila jsem ge komerčku zuno feratum Home kredit a taky equu ale dál už mě nic nenapadá díky
@Anonymní píše:
Zdravím mám obrovský problém potřebuju si pujčit jinak mi odstřihnou elektriku a plyn nechci řešit proč jak prostě tatka nedostal skoro půl roku výpalu tak není z čeho a všecko zaplatit z 9tisíc i inkaso to prostě nejde no ale potřebuju si někde pujčit na tu elektriku a plyn poradíte kde zajít? zkusila jsem ge komerčku zuno feratum Home kredit a taky equu ale dál už mě nic nenapadá díky
A v těch Ge, Komerčce ti nedali?
Ne v komerčce jsem blbec nepoužívala účet a v ge už úvěr mám staršího data a neschválili to
@Anonymní píše:
Ne v komerčce jsem blbec nepoužívala účet a v ge už úvěr mám staršího data a neschválili to
Tak zkusit nekomerční subjekty, ale počítej s tím, že tě oškubou - jakože Provident, Homecredit, Credito24, Ferratum..
Pokud ti nedá ani homecredit, tak to už je docela průšvih.
Já mám půjčku v GE, nutně jsem potřebovala 100 tisíc - půjčili bez potíží, jenže jako nový klient nebo nevím proč sice peníze mám, ale na 5 let a splácet budu 180
. Jsou to vydřiduši, takže to chci stáhnout z pěti let maximálně na 2 - 3, ať ty úroky co nejvíce stáhnu dolů…
Zkus provident, co vím, tak půjčují snad každému a úrokově to bude asi o dost lepší, než mám já u banky
Teď nemám na poplatky, protože (jedno proč).
Půjčím si, splatím poplatky, ale další měsíc opět nemám na poplatky a plus ještě splácím nelevnou půjčku- nejen jistinu, ale i úrok…
Já vím, že tento komentář vaši situaci nevyřeší, ale když jste ty poplatky nevyřešili za půl roku, jak chcete vyřešit poplatky + splátky půjčky?
Tatka přechází do nového zaměstnání takže už konečně bude mít stálý příjem
Ahoj nevíte kde bych dostala půjčku? mám smlouvu psanou na zkrácený uvazek ale chodím každý den do práce od 7 do 14hod a mám jí na dobu určitou do 30.11.2015 potřebovala bch 40-50tis. ale mám záznam od společnosti solus kvůli nedoplatku o kterém sem nevěděla u bejvalýho učtu 630,– ale ten je rok už zaplacený
@pavla.velova šla bych jen do banky, dokázala, že je dluh dávno splacený. Jinde je to vražda.. ![]()