Půjčka, kde?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11559
3.6.14 20:33

Pokud jsou registry OK, tak se prevedenim pujcky jinam da jen vydelat.
T. j. pri stejnych podminkach (zbyla castka ke splaceni a pocet mesicu do konce) je nova mesicni splatka vzdy mensi, nez ta puvodni. Dalsi moznosti je pripadne prodlouzit dobu splaceni- tim se sice zvysi splacena castka (celkova), ale mesicni zatez se snizi- to je pro velkou cast klientu rozhodujici. A pokud projde to prevedeni pujcky, jeste se daji pujcit nejake penize v neucelove casti.
Zakladni cast slouzi pro splaceni puvodni pujcky, ale jeste muze byt neucelovych treba 50.000,– na „cokoli“. A asi by to nemelo byt na dovolenou, novou LCD TV a pod.
Kolik penez se da pujcit navic se ale dopredu uplne zarucit neda.
Plus tam jsou jeste dalsi vyhody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
12.6.14 10:18

Mam dotaz půjčí vám někdo když máte exekuci na plat, stačilo by 20 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
12.6.14 11:20

@snažil solidní nikdo, lichva určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
13.6.14 20:09
@snažil píše:
Mam dotaz půjčí vám někdo když máte exekuci na plat, stačilo by 20 000.

Doufám, že ne… Ve tvém zájmu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.14 09:04

Zdravím mám obrovský problém potřebuju si pujčit jinak mi odstřihnou elektriku a plyn nechci řešit proč jak prostě tatka nedostal skoro půl roku výpalu tak není z čeho a všecko zaplatit z 9tisíc i inkaso to prostě nejde no ale potřebuju si někde pujčit na tu elektriku a plyn poradíte kde zajít? zkusila jsem ge komerčku zuno feratum Home kredit a taky equu ale dál už mě nic nenapadá díky

• Citovat
  • Upravit
2874
5.11.14 09:12
@Anonymní píše:
Zdravím mám obrovský problém potřebuju si pujčit jinak mi odstřihnou elektriku a plyn nechci řešit proč jak prostě tatka nedostal skoro půl roku výpalu tak není z čeho a všecko zaplatit z 9tisíc i inkaso to prostě nejde no ale potřebuju si někde pujčit na tu elektriku a plyn poradíte kde zajít? zkusila jsem ge komerčku zuno feratum Home kredit a taky equu ale dál už mě nic nenapadá díky

A v těch Ge, Komerčce ti nedali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.14 09:14

Ne v komerčce jsem blbec nepoužívala účet a v ge už úvěr mám staršího data a neschválili to

• Citovat
  • Upravit
2874
5.11.14 09:16
@Anonymní píše:
Ne v komerčce jsem blbec nepoužívala účet a v ge už úvěr mám staršího data a neschválili to

Tak zkusit nekomerční subjekty, ale počítej s tím, že tě oškubou - jakože Provident, Homecredit, Credito24, Ferratum..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.14 09:30

Pokud ti nedá ani homecredit, tak to už je docela průšvih.
Já mám půjčku v GE, nutně jsem potřebovala 100 tisíc - půjčili bez potíží, jenže jako nový klient nebo nevím proč sice peníze mám, ale na 5 let a splácet budu 180 8o :cert:. Jsou to vydřiduši, takže to chci stáhnout z pěti let maximálně na 2 - 3, ať ty úroky co nejvíce stáhnu dolů…

Zkus provident, co vím, tak půjčují snad každému a úrokově to bude asi o dost lepší, než mám já u banky

• Citovat
  • Upravit
120
5.11.14 09:40

Co airbank?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
5.11.14 13:08

Teď nemám na poplatky, protože (jedno proč).
Půjčím si, splatím poplatky, ale další měsíc opět nemám na poplatky a plus ještě splácím nelevnou půjčku- nejen jistinu, ale i úrok…

Já vím, že tento komentář vaši situaci nevyřeší, ale když jste ty poplatky nevyřešili za půl roku, jak chcete vyřešit poplatky + splátky půjčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.14 13:26

Tatka přechází do nového zaměstnání takže už konečně bude mít stálý příjem

• Citovat
  • Upravit
11559
5.11.14 13:28

Pak to dává smysl, protože znovupřipojení také není zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
15.12.14 20:07

Ahoj nevíte kde bych dostala půjčku? mám smlouvu psanou na zkrácený uvazek ale chodím každý den do práce od 7 do 14hod a mám jí na dobu určitou do 30.11.2015 potřebovala bch 40-50tis. ale mám záznam od společnosti solus kvůli nedoplatku o kterém sem nevěděla u bejvalýho učtu 630,– ale ten je rok už zaplacený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.12.14 20:09

@pavla.velova šla bych jen do banky, dokázala, že je dluh dávno splacený. Jinde je to vražda.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel