Půjčka kvůli dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
8.2.17 18:36
@Anonymní píše:
Ta půjčka je asi blbost no, možná by mi stačili ty našetřený peníze.

Ale na co?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.17 18:38

No na to abych si mohla pořídit to třetí dítě, a aby nikdo nestrádal. Tak půjčku si může vzít člověk na cokoli, ne? Ale asi je to blbost.

• Citovat
  • Upravit
37139
8.2.17 18:39

Jako na vybavicku? Takle spis na opak stradat budou vsichni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 18:44

Tak určitě by nikdo nestrádal, když to mám vypočítaný, ale nechce se mi zadlužovat. Bude lepší si ještě něco našetřit to bude rozumnější, máte pravdu.

• Citovat
  • Upravit
35903
8.2.17 18:47
@Anonymní píše:
No na to abych si mohla pořídit to třetí dítě, a aby nikdo nestrádal. Tak půjčku si může vzít člověk na cokoli, ne? Ale asi je to blbost.

Jako ze bys z tech 50t to dite dva roky zivila? A nechybelo by ti nahodou to, co bys musela splacet? Co uroky?
Nebo to mas na umely oplodneni?

Jako rika ti neco financni gramotnost? Asi ne, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 18:50

Vždyt jsem psala, že to mám všechno vypočítaný…nejsem blbá chtěla jsem jen radu né nadávky.

• Citovat
  • Upravit
4062
8.2.17 18:50
@Anonymní píše:
Tak určitě by nikdo nestrádal, když to mám vypočítaný, ale nechce se mi zadlužovat. Bude lepší si ještě něco našetřit to bude rozumnější, máte pravdu.

Já těm tvým výpočtům taky nějak nerozumím. To jako že s tou půjčkou bys měla měsíčně o 300 víc než teď? To tě teda fakt vytrhne… a určitě to stojí za zadlužení a splácení úroků…
Ty nemáš nárok na mateřskou? Nedostaneš rodičák? Píšeš strašně zmateně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903
8.2.17 18:52
@Anonymní píše:
Vždyt jsem psala, že to mám všechno vypočítaný…nejsem blbá chtěla jsem jen radu né nadávky.

Muzes napsat nejaky priklad toho vypoctu? Me by to hrozne zajimalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.2.17 18:53

@pikola Mě prosím taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 19:03

Tak na tu a mateřskou a rodičovskou bych k tomu potřebovala ještě 70000kč a to jsem vydělila 24měsícema, výsledek přičtu k rodičáku 11500kč. Od toho odečtu poplatky a plýnky. A pak konečný výsledek vydělim na měsíc. Takže mi zbyde na den skoro těch 300kč. Tak asi tak, snad jste to pochopili.

• Citovat
  • Upravit
30556
8.2.17 19:06

Hele sorry jako :lol: jít do dalšího dítka, s takhle malou rezervou, ještě když předem vím, že to nebude nic moc mi přijde kravina…našetři víc, pak o tom přemýšlej…a nebo další nebude no, ale ty první budou alespoň nějak zaopatřené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
8.2.17 19:12
@Anonymní píše:
Tak na tu a mateřskou a rodičovskou bych k tomu potřebovala ještě 70000kč a to jsem vydělila 24měsícema, výsledek přičtu k rodičáku 11500kč. Od toho odečtu poplatky a plýnky. A pak konečný výsledek vydělim na měsíc. Takže mi zbyde na den skoro těch 300kč. Tak asi tak, snad jste to pochopili.

A spočítala sis taky, o kolik celkově přeplatíš tu půjčku?
Tohle mi fakt přijde dost zcestné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
8.2.17 19:12

A splátky co? A otec dětí? Nebo spíš toho budoucího dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85437
8.2.17 19:14

Manzel - otec deti neexistuje? Jak jsou deti stare? Praci na neurcito mas?

I kdybys odpovedela pozitivne, tak ne, nikdy bych si v tomto pripade neporizovala treti dite, natoz brala pujcku. Radeji zabezpecila poradne prvni dve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
8.2.17 19:15
@Anonymní píše:

no a započetla sis tam splátky tý půjčky + úroky? Protože to, co ti jakože přibyde do toho součtu, ti okamžitě taky odejde na splátkách, plus úroky, takže reálně platíš víc, než kolik bys platila, kdyby sis půjčku nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel