Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jeslti někdo neví, zda mi dají půjčku u české spořitelny, když jsme na rodičáku? chodí mi tam rodičák, a předtím chodil příjem(výplata z práce)
děkuji
Ja jsem na rodicaku dostala u Sporky pujcku 120 000 v pohode, ale je fakt, ze jsem pred tim mela na ucte docela dost penez.. Zkus a uvidis.
Řekla bych, že záleží jaký jsi klient. Mě byla půjčka už párkrát nabídnuta přímo ve spořitelně, dokonce mi přišla poštou předvyplněný půjčka a ne jednou.
Ahojky, řeším stejný problém. Když bych si chtěla půjčit u spořky a jsem na rodičáku, co budou chtít za dokumenty? Děkuji za odpovědi.
@follynda po mě chtěli jen občanku. Pohyb peněz a stav účtu vidí sami a to jim stačilo.
@follynda Jojo, po mě taky chtěli jen občanku a jako příjem mi započítali všechny pravidelné příchozí platby.
Ahoj, jsem na rodicaku se druhym ditetem. Rodicak mam 7tisic a mam 2 pujcky u ge, plus kreditku a kontokorent. Wpotrebovala bych to sloucit, aby se mi splatky snizily, ale bohu zel v GE to nejde, rodicak nepocitaji jako prijem. Nevite, zda by to nekde slo?
Moc dekuji
Podle toho jakou mas historii..
Mě jako studentovi chodilo měsíčně na účet 3000Kc a nabídly mi až 200 000, kontokorentní, Kreditku až na 50 000 atd..
Nevím no jlak student by toto mohl splácet…
![]()