Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Žádný Smrčina tam není, udávají adresu o ulici vedle, na jejich adrese je na netu už mnoho negativních recenzí, jeden si pro vás dojde a odvede do jejich kanceláře, kde hned platíte a s penězi okamžitě komplic odchází
![]()
edit adminem - urážky, vulgarity
PETR BARTÁK, to je ten podvodník, co se vydává za Smrčinu! http://www.uverove-podvody.estranky.cz/…ck-list.html takže tohle jméno si projeďte webem ![]()
Pred tydnem jsem byl v jejich kancelari chteli po me 7000kc ze pujcku 200 000kc budu myt do 60 min na ucte a nic neposlali jen se vymlovaji
![]()
Snad si někdo třeba jen vteřinu nemyslel, že to může být něco jiného než podfuk? To přeci musí být jasné už samého začátku jednání, že tady něco nehraje. Skoro si myslím, že kdo jim naletěl si to zaslouží.
***** pán prej nemnějte obavy.
Asi sem včéra naletěl.
![]()
Kvůli tomu asi bude ze mně **** nebo nevim ![]()
edit adminom - urážky, vulgarity
Nepošlou, pro ně je to vyřízený byznys. Zase jeden blb co jim přines peníze až pod nos. A jít na policii se asi stydíš, co?
Ruce pryč od takových půjček. Jakmile chtějí nějaké peníze předem tak už to samo o sobě je divný. Přítel taky takhle jednou naletěl a doteď se za to mlátí do hlavy. Už ze vzhledu bych měla strach a brala bych nohy na ramena.
@Jar Jar píše:
Nepošlou, pro ně je to vyřízený byznys. Zase jeden blb co jim přines peníze až pod nos. A jít na policii se asi stydíš, co?
Taky to nechápu. Potkat ty pány z fotky, tak jdu jinudy. Jestli jsou to oni,nepůsobí vůbec důvěryhodně. A ještě si od nich půjčovat.
Nevím proč si nepůjčit v bance. Vždyť ty banky úvěry lidem vyloženě cpou. Na každém účtu mám předschválenou půjčku, a minimálně dvakrát, třikrát do měsíce někdo po telefonu otravuje s nabídkami. Půjčovat si peníze jinde než v bance zavání velkými problémy.
Jako co to je za logiku? Nemas penize, jdes si pujcit k nakym lichvarum protoze asi ty penize dost potrebujes ale mas na to abys jim naky prachy vysolil?
boze ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Nevím proč si nepůjčit v bance. Vždyť ty banky úvěry lidem vyloženě cpou. Na každém účtu mám předschválenou půjčku, a minimálně dvakrát, třikrát do měsíce někdo po telefonu otravuje s nabídkami. Půjčovat si peníze jinde než v bance zavání velkými problémy.
Tak temhle lidem uz asi zadna banka nepujci ![]()
@Lukas1998 píše:
Pred tydnem jsem byl v jejich kancelari chteli po me 7000kc ze pujcku 200 000kc budu myt do 60 min na ucte a nic neposlali jen se vymlovaji![]()
![]()
![]()
Jak mohou zaručit, že budeš mít do hodiny peníze na účtu? Oni mají snad účty ve všech bankách (mezibankovní převod je běžně do druhého dne)? Už jen tohle by mě varovalo.
@a12 píše:
Tak temhle lidem uz asi zadna banka nepujci
Takže banka s stomiliardovým kapitálem si nedovolí riskovat to, že by jim nevrátil třeba 200 tisíc, a minifirmička s minimálním kapitálem ano? Nakonec to měli ještě dost levný - horší by bylo, kdyby na ně někdo za rok za dva vytáhnul směnku a chtěl úroky v desítkách procent.
Dobry den mate nekdo prosim zkusenost s pujckou od soukrome osoby praha 8 kobylisy?? Konkretne pan Smrcina… nabidl pujcku 100 tisic s priznivymi splatkami.. mate nekdo zkusenost??