Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj, nevite nekdo kde mi pujci RYCHLE 500kc? neni to zavratna castka, ale bohuzel to nemam kde sehnat a nutne to potrebuji. byla jsem sama a financni problemy jsem nemela jak resit a tak u me vyhraly kratkodobe pujcky typu ferratum, crediton, zaplo atd. ted mam snad vsechny tyto pujcky a mesicne je splacim, tudiz od nich si ted tech 500 pujcit nemuzu. cekam na penize, ktere mam opozdene a musela jsem dat do zastavarny notebook, abych mela na jidlo a na pliny. bohuzel dnes mi konci lhuta a potrebuju si ho alespon prodlouzit, nechci o nej prijit, mam tam veskere fotky od male. nemate nekdo zkusenost, kde by mi takto narychlo pujcili 500kc zhruba na tech 10 dnu, nez mi prijdou penize?? dekuji. prosim komentare typu jak jsem blba, ze jsem to resila tema pujckama, to vim i ja, ale bohuzel to neslo jinak.
A to nemůžeš požádat třeba rodiče???
Nebo někoho známého, kamarádku,…?
Komentář si neodpustím, protože píšeš, že víš, že to byla blbost, ale chceš půjčku zaplácnout půjčkou - to je velice chytré řešení, asi nevíš, co si udělala za blbost.
Za další nechápu, že když už někam poskytneš NTB, že si ty fotky a další soukromé věci nestáhneš třeba na flashku.
Btw z čeho píšeš;)
@Lejaa netusila jsem, ze mi ty penize neprijdou vcas tak jako kazdy mesic a ze zrovna ted se mi opozdi, pocitala jsem s tim, ze si ten notas vyberu. pisu z mobilu. ne, jak rikam, nemam od koho, kdyby jo, tak se tady ani neptam a pujcim si od rodiny nebo tak, to je jasny
500 kč?? To se nenajde nikdo v okolí ze známých? ![]()
Rodiče, sourozenci, kamarádky?
A fotky si ulož na flashku.
@WERISKA bohuzel fakt nemam kde, mamka s brachou zijou mimo CR, to by bylo na dyl nejake preposlani penez, tatu nemam a babicky a dedy uz taky ne. a kamaradu tady moc nemam a jak mi bylo receno, tak maji pred vyplatou…
@Jana91 Nemáš na účtě kontokorent? Nebo ho máš vybraný? Nebo dát fakt něco dalšího do zastavárny - já nevím, mikrovlnku, rychlovarnou - jestli to tam berou. To jsou věci bez kterých se dá žít
@Jemys kontokorent nemam a ted kdyz jsem na md, tak mi ho nezridi. no zkusim tu konvici nebo tak
@Jana91 Nebo prober šatník a zkus nějaké oblečení prodat do sekáče - jestli máš nějaký poblíž
@Jana91 píše:
Ahoj, nevite nekdo kde mi pujci RYCHLE 500kc? neni to zavratna castka, ale bohuzel to nemam kde sehnat a nutne to potrebuji. byla jsem sama a financni problemy jsem nemela jak resit a tak u me vyhraly kratkodobe pujcky typu ferratum, crediton, zaplo atd. ted mam snad vsechny tyto pujcky a mesicne je splacim, tudiz od nich si ted tech 500 pujcit nemuzu. cekam na penize, ktere mam opozdene a musela jsem dat do zastavarny notebook, abych mela na jidlo a na pliny. bohuzel dnes mi konci lhuta a potrebuju si ho alespon prodlouzit, nechci o nej prijit, mam tam veskere fotky od male. nemate nekdo zkusenost, kde by mi takto narychlo pujcili 500kc zhruba na tech 10 dnu, nez mi prijdou penize?? dekuji. prosim komentare typu jak jsem blba, ze jsem to resila tema pujckama, to vim i ja, ale bohuzel to neslo jinak.
Tedy nemít v záloze ani blbý pětikilo, nezlob se, nechápu.
Mít dítě za situace, že nemám ani na jeho jídlo a plíny a řešit to zastavárnou mi připadá hodně nezodpovědný. Stát v řadě s noťasem nebo mikrovlnou trapný, ponižující. Kup látkový a per, když nemáš na jednorázový.
@lechem no promin, ale jsem sama s ditetem a z penez co dostavam tak tak vyjdu na mesic, ale opravdu ne na dva, kdyz se mi zpozdily prispevky. kdyby se to nekde psalo, kdy to poslou vcas a kdy ne, tak si na to dam asi pozor…
Jojo provident je mrcha