Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
mame temer 1,5 l. holcicku, rok jsem kojila a ted stale, kdyz si zmacknu dvorec, vytece par kapek mlika. Mate s tim nekdo zkusenosti?
Je to v poradku nebo mam kontaktovat gyn.?
Moc diky
Lucys
nevím jestli je to v pořádku, ale já nekojím už skoro rok a mléko (pár kapiček) mi vytéká také.. ale protože jdu za 14 dní k doktorce, tak se na to asi zeptam..
Ahoj
já prvního přestala kojit v 10 měsících a mléko jsem měla pořád… až do narození druhého, kdy pozvolna po porodu přešlo hned v mlezivo a pak zase v mléko.....
Vím že existují nějaké prášky na zastavení laktace… brala je švagrová… neteři byly dva roky a měla stále mléko…
Já bych se na to zeptala gynekologa… sice myslím že je to asi častý jev, ale pro jistotu..
Markéta
Diky, holky, aspon, ze v tom nejsem sama.
Bramburku, diky predem za info, az se zeptas tvoji dr.
Tabletky snad nebudou nutne, mliko samovolne nekape, jen pokud stisknu dvorec, tak snad to nebude tak velky problem.
Zatim moc diky
L.
Ahojky, mně se mlíko také pořád ještě tvoří i když už asi 8 měsíců nekojím, někdy je to jenom kapka když si zmáčknu dvorec a někdy, když Janička hodně brečí, tak i víc, že to musím jít odstříkat.
Paní doktorka říkala, že je to normální a může to přetrvávat i několik let, ničemu to neškodí, jenom si mám dát pozor, aby nedošlo k zatvrdnutí.
Dana Klaudie
Nechci vas desit, ale ja kojila rok a ted, po 4 letech od ukonceni kojeni se mliko porad dela… ![]()