Kočárek Quinny Speedy

Máte zkušenost s Quinny Speedi?

Přidejte zkušenost s Quinny Speedi
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
30.5.14 16:11

A nemohly by jste mi hodit fotku jak s origo madlem a dítkem tak s neorigo dítkem a madlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
30.5.14 19:01

To neorig. madlo se přichytí na tu tyč pod tou plastovou částí, kde dřív byly adaptéry na korbu, proto je níž, než originální madlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.5.14 20:58

Ono to jde nějak sundat aha. No tak já asi raději počkám až mi kočár přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
31.5.14 16:43

Já nemyslím sundat to umělé, ale pod tím tu tyč konstrukce, až najdu nějakou fotku, tak to sem dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
1.6.14 10:26

Miláček s novou konstrukcí :)

@krisicek Tady je neoriginální madlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
1.6.14 12:06

@Zuzanice011 píšou na zapp, ale vypadá úplně stejně jako co máme my :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
1.6.14 13:04

@kamiŠ A sedí i rozměry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
1.6.14 13:06

@Zuzanice011 to jsem nestudovala :lol: Co za to že se zvednu a půjdu měřit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
1.6.14 13:14

@Zuzanice011 v tom mým odkazu rozměry nejsou, tak netuším jak to porovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.6.14 16:07

Holky a prosím máte nějaký aktuální odkaz na mimibazar která maminka šije na tuten kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.6.14 22:45

Tak se musím pochlubit. Mám ho už doma. A ted potřebuji radu. Kočár je takovejto. Na boku mám jen černý uni obal na pláštěnku, vespod černý košík a mám neoriginální černý nánožník. Nechala bych si ušít vložku, tašku a sluneční clonu (prodloužení střechy). Mám si nechat udělat i nový nánožník přímo na speedy? A poraďte jakou kombinaci k této barvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.6.14 13:39

@krisicek vložku seženeš na bazaru originál za pár korun, ušitá tě vyjde si myslím na stejno. Tašku mám od vietnamců a nánožník emitex ;) vše mám černé. Stříšku prodlouženou nemáme, vloni jsem měla přidělávací(http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…shade-maker/) a letos už to není třeba, stejně víc chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
5.6.14 13:43

@krisicek Máme úplně stejný. Obal na pláštěnku nemám. Většinou ji ani nevozím, hážu ji pod kočár, až když očekávám, že bude pršet. Sluneční clonu mám z MMB od Lilinka, tuším. Je za pár kaček. Vložku mám neoriginální černou z jiného kočárku. Je fajn, že je to měkčí, toto Quiňácké polstrování není žádná sláva měkké. Nánožník nemám žádný. Zato mám přímo ke kočáru ve stejné barvě zimní fusak. Ale pokud bych něco ke kočárku nechávala ušít či přikupovala části, tak asi v černé. Mně by teda dost scházelo madlo, bez toho si to neumím představit, páč dítě na něm imrvére visí. :lol:

Tak ať se Vám s ním dobře jezdí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.6.14 18:01
@krisicek píše:
Tak se musím pochlubit. Mám ho už doma. A ted potřebuji radu. Kočár je takovejto. Na boku mám jen černý uni obal na pláštěnku, vespod černý košík a mám neoriginální černý nánožník. Nechala bych si ušít vložku, tašku a sluneční clonu (prodloužení střechy). Mám si nechat udělat i nový nánožník přímo na speedy? A poraďte jakou kombinaci k této barvě?

nemáš ty můj kočár? :mrgreen:
bané, můj stojí v garáži..
je to snad ta nejlepší barva, co měli..
já teda měla orig vložku, kupovanou tehdy jako novinku, bylo to super, teď se dají koupit použité, stála za to.
sluneční clonu jsem nechala poslední sezonu našít u natydom, a nelitovala jsem, snad jen že jsem se nerozhoupala rok předtím. clony mi oba věčně strhávali, ještě že jim slunko nevadilo..
nánožník jsem koupila až pro mladšího první léto, s teplotou 8 °C byl třeba, ale skoro jsem ho nepouřžila. dneska bych ho nekupovala. - takže, nenechávala bych si šít další..
měla jsem originální fusak a ten byl bezva.
tašku - já nosila vždycky kabely, různé, přebalovací jsem měla jednu, orig. quinny koupenou v té první vlně, a byla nejhorší :D žádné taštičky, a blbůstky jsem neměla, přišlo mi to zbytečné.

nejlépe k tomu jde černá.
ale já nosila kabelu vždycky podle svého oblečení.. různé barvy.. měla jsem i béžovou a taky byla hezká, i jasně červená s kytkama šla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.6.14 20:01

Holky, mám na vás ještě prosby. Prosím nemůžete mi vyfotit jak vypadá ta vložka? mám na výber dvě maminky co šijou. jedna by mi udělala střechu, vložku a nánožník v jedné barvě plus černou našitou clonu (kšilt), druhá vložku, nánožník, kšilt, organizér. ale nevím co je lepší. ta černá je origo, tedy kopie, ale není malá? A ta barevná může být jakékoli barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí