Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Speedi?
Přidejte zkušenost s Quinny Speedi@kamiŠ Měli jsme tu konstrukci fakt hodně poškrábanou a obouchanou a černá konstrukce se mi líbí víc ![]()
@Zuzanice011 jasný, vy ho máte taky už po někom že? Takto je jasný že odřený z hliníku nedostaneš, jen tím natřením. Oni teď ty nový už přímo černý vyrábějí stejně
Tak to máte jako novinku ![]()
Holky, specha!!! Vejde se mi Speedi s hl. korbou do Fabia sedan? Diky moc
@sirael4 Jezdíme tedy mnohem větším vozem, ale myslím, že když se komplet složí (sundají kola atd.), tak by se měl vejít.
A kola se sundaji jen stiskem tlacitka? Bohuzel nemam moznost pred koupi ozkouset, ale verim, ze se to tam nejak slozi
Holky kde sehnat originál madlo i s adaptéry?? Neprodáváte některá? Hledám kde můžu, ale nedá se sehnat :-/
@Zuzanice011 Různé internetové bazary? Nevím.
Přidávám se s dotazem. Můj stařičký Speedi (2007) už pomalu dosluhuje, i když jízdní vlastnosti stále výborné. Ale momentálně řeším prázdné kolo, prošoupaný plášť, asi bude nutná výměna. Kde seženu nový, v cykloprodejnách nebo nutný nějaký spešl? Nechce se mi do něj už moc investovat. Dceři bude dva a půl, tak na dlouho ho už asi mít nebudem, i když ona se ráda sveze.
@Zuzanice011 bohužel, od nás nebude, když už budu prodávat, tak komplet i s kočárem ![]()
@zerezmijka kupovala jsem pláště originál. U nás v žádném cyklu neměli odpovídající velikost
Takže být tebou, oběhnu cykla a pak objednám bud v prodejně s kočárama nebo přímo tak kde jsi kupovala…
@zerezmijka My kupovali v cyklo prodejně, stál asi 160,–, ale museli jsem koupit na obě kola, aby byli stejné
Ale pořád to vyjde líp než origo..