Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Speedi?
Přidejte zkušenost s Quinny SpeediA jakou látku by jste si vybraly vy? Myslím na tu střechu, vložku a nánožník v kombinaci s černou. Já nakonec starý kočár co mám prodám a vytuním si tento. On se mi do kufru Felicie vejde líp.
My si nastříkali konstrukci na černo a máme ušitou vložku a potah na madlo ![]()
Já si říkala že ta černá je asi novější a ono je to nastříkaný. Tak luxus.
@krisicek píše:
Holky, mám na vás ještě prosby. Prosím nemůžete mi vyfotit jak vypadá ta vložka? mám na výber dvě maminky co šijou. jedna by mi udělala střechu, vložku a nánožník v jedné barvě plus černou našitou clonu (kšilt), druhá vložku, nánožník, kšilt, organizér. ale nevím co je lepší. ta černá je origo, tedy kopie, ale není malá? A ta barevná může být jakékoli barvy.
Ta černá vložka je zmenšovací vložka pro kojence. Podle fotky máš starší dítko nebo to není tvé? Totiž tato vložka by mi byla takříkajíc k ničemu, jistě by mu přesahovala hlava. Je to fakt pro miminka, která dáváš do sporťáku třeba v těch šesti měsících. Já ji pak dávala pryč zhuba kolem devátého měsíce, už byla malá…
@krisicek píše:
KPKristy tak to jsem jelito. moc děkuji za informaci.
V pohodě. Jen mi to přišlo divný, že máš velké dítě a chceš zmenšovací vložku ![]()
Neprodáte někdo zmenšovací vložku do speedyho? Jak dlouho jste ji užili?
@Zuzanice011 ten nástřik je dobrej. Čím to je?
@Vrtul První jsme obrousili, pak natřeli základovou barvou (2krát) a pak nastříkali sprejem na kovy, akorát to musíme přestříkat bezbarvým lakem, aby se nám to neodřelo.. Nemáme orig. madlo a tady to nám to dře dolů a originál nemůžu nikde sehnat ![]()
@krisicek @KPKristy
já normálně vozila vložku do 2,5let
a v pohodě.
ano, je zmenšovací, a le i starší dítě si rádo poleželo na měkkém. jako není nezbytná pro vělké děti, ale já jí kupovala až v 18m staršího kluka (dřív nebyla a pak byla děsně drahá,) a používala fakt až do konce kočáru. ještě vloni v létě na ní spal mladší syn (nar.1/2011).
@Nataša, mně vadilo, jak přes ni dítě přečuhuje, a taky ten povrch není bůhvíjak příjemný. Leda si na to nechat ušít něco příjemnějšího, výměnného…
Holce jsou dva roky a zmenšovací vložku ještě používáme. Je fakt že je mrňavá, a ta vložka jí vyhovuje ![]()
@Zuzanice011 a to jste natírali tu hliníkovou stříbrnou konstrukci?
@Vrtul píše:
Neprodáte někdo zmenšovací vložku do speedyho? Jak dlouho jste ji užili?
Bohužel neprodám, ještě ji používáme. Holce jsou 2 roky ![]()
A nemáte tam někdo nějaký univerzál zmenšovací vložku? Jak pasuje? Novou origoš kupovat nebudu a bazar jsem nic nenašla
Vrtul, na mimibazaru jsou dve maminky co siji, maj fotku i jal takova vlozka vypada. Pokud nenajdete, tak zitra pres den vam napisu jmena, ted jsem na mobilu. a.nevim to.