Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den jsem Kuba je mi 23 a chci se zeptat na radu s tímto problémem. Poznal sem slečnu chtěl jsem s ní být ale ona mi řekla že chce být sama. Ale po cca 3 dnech napsala že je nespíš těhotná a ano spal jsem s ní dříve. (Ale nebyla těhotná dostala své dny ). Ale zpátky k tomu jak to bylo dále po tomto oznámení jsem se zechoval jako chlap zařídil jsem byt a vybavení do něj a šli jsme bydlet. No a ted k jádru problému. bydlíme spolu už 4 měsícem domluvili jsme se že každy budeme platit pulku na nájem i jídlo. vše znělo klasicky a nromálně rozumně. Ale zatím jsme neviděl ani korunu a při otázce na přítelkyni zda má praci tvrdí že ano ale ztratila kreditku. tak v prosinci jsem byl víc zlý a zeptal jsem se jak to bude s tim placením a to se urazila a pak začla brečet… no ne stanovisko je asi takové že jsem tak něják zjištoval a sledoval nemá práci ani peníze na 90% tudíž ji živím a lže mi! ale když jsem byl s ní krátece a myslel jsi že je těhotná tak jsem byl romantik zasněný a požadal ji i o ruku aby měla jistotu že se na ni nevykašlu. a ted nevím jestli mám tenhle problém řešit přimo s ní nejspíš bude reakce stajná jako v prosinci a nebo s jejími rodiči aby taky měli ponětí proč a co se bude dít jsem s toho zoufalý když ji vyhodím bude asi bezdomovec asi jsem hodný a blbý nebo netuším ale když mi lže a pořad lže dál že chodí do práce a vím že to tak není
jestli jít první za jejími rodiči a pobavit se o tom a nebo natvrdo to probrat s ní?
snad mi nějak poradíte skoro uvažuji o psychologovi nic o ni nezjistím nic mi neřekne.. ružové brýle mi spadly a tuším že jsem udělal velkou kravinu
ale dokaže být někdo tak zlý? ps pokud jsou tu hrubky omlouvám se píšu na telefonu ![]()
Příspěvek upraven 04.01.17 v 09:34
Ja jsem to asi spatne pochopila, ale mel jsi s ni sex kdy pred tim, nez ti rekla, ze je tehotna? vickrat nebi jen ty 3dny pred?
@Lejlinka88 píše:
Ja jsem to asi spatne pochopila, ale mel jsi s ni sex kdy pred tim, nez ti rekla, ze je tehotna? vickrat nebi jen ty 3dny pred?
tohle přesně jsem nepochopila taky.. ![]()
Je to trochu chaotické ale i přesto si myslím že tohle není dobrý začátek vztahu ![]()
A je teda vůbec těhotná?
Upřímně nabrnkla si v*la, řekla, že je těhotná a ty jsi skákal jako poslušný pejsek. Proč jsi s ní vůbec spal bez kondomu?
Taky jde dost o to jaký máte vztah. Pokud tě jen využívá kvůli bydlení, tak to opravdu nemá cenu a asi bych ji vykopla (těhoná teda není, jak jsem pochopila). K rodičm jít bydlet nemůže? Pokud tě ale má ráda a ty jí, tak bych to sní ještě zkusila řešit..
Ano měl jsem sex před tím než mi to oznámila ale nakonec těhotná vůbec není dostala své dny.
chtěla bych od ní vědět kde pracduje a proč vlastně nepracuje a pak by šla. rychle, ven. Rodiče má tak určitě nenechají svojí vypočítavou dceru někde na ulici.
No a máš ji vlastně rád?
Máte spolu i jiný tělesný kontakt, nebo jste jen spolubydlící?