Rada pro ženskou, která umí všechno líp :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.11.14 07:56

Někde jsem četla, že vztah, co má dítě s matkou formuje jeho budoucí přístup v tomu vitřnímu, k sobě, blízké rodině, vztah s otcem přístup k vnějšímu světu.
Máme s mužem taky odlišný způsob hry (jen naopak - pedant jsem já), vždycky večer si řeknem co se nám na „výchově“ toho druhého nelíbilo. Ale pokud nejde o diametrálně odlišné věci - tresty za jednu stejnou věc, ode mne ano, od něj ne, zákazy co jeden dá, druhý povolí, tak se jeho odlišný přístup snažím ignorovat. Odcházím si dělat svoje, a je ponechám osudu. Před malou ale tátu neopravuju a neupozorňuju. Jsme rodiče oba, a on máprávo dělat s tím děckem co chce a uzná za vhodné, a ona ho musí respektovat stejně jako mě. U nás je rozhodovací hierarchie já a táta na stejné úrovni, ne já a pak dlouho nic a pak otec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
19.11.14 08:07
@Knihomyš píše:
Pokud mám šanci, nevyskytuji se poblíž jejich her :) Zalézám do jiné místnosti.

Dělám to samé. ;) Ačkoliv u nás je to obráceně, já jsem ta přísná. Takže pokud to jen trochu jde, mám práci jinde, abych se nemusela dívat, jak obracejí obývák v trosky. Nebo je pošlu na výlet, ať tyhle starosti projednou řeší ředitelství ZOO a ne já. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí