Rady a tipy na levné vaření a nakupování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
9.3.19 09:26

Cmunda po Kaplicku je bramborák plněný masem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27941
9.3.19 09:43
@Dixies píše:
Ondráš :mrgreen:
:oops: hups
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
9.3.19 10:06
@divine woman píše:
Cmunda po Kaplicku je bramborák plněný masem. :mavam:

uzeným a zelím , ne? https://www.google.com/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.3.19 12:02

@Káťa19 Na to jsem se neměla koukat, tečou mi sliny :cert:
A přidám levný recept: zelnice s loupanými brambory. Za pár korun se nají celá rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
9.3.19 12:14
@lucynka25 píše:
@Lotrinka Taky milujeme porkovou,ale tedy dělám jí na másle a bez mrkve, s mrkví zkusím ;)
@pionyrka ježiš bramborááááák :jazyk: tak ten bych si dala, asi v neděli poruším dietku :lol: a děláš obyč, nebo nějak plněné ?

Obyčejný, ale krom brambor tam strouham i mrkev na kilo brambor 3 až 4 ks mrkve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6196
9.3.19 12:34
@Jana1958 píše:
@Filanda možno pomôžem :):
http://www.natanieri.sk/ryza-z-indie/Ak by si chcela, mám ešte jeden recept. Ide tam viac paradajok, tofu a cícer.

Díky moc. Udělám cca takto. Akorát asi dám jen ta rajčata jak jsem byla zvyklá bez ostatní zeleniny a vynechám to chilli kvůli dceři. Pamatuji si že princip byl právě v tom nechat zpěnit nejdřív i tu skořici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22962
11.3.19 20:07

@divine woman zelnici mám moc ráda, i manžel..ale děti mi zelí nejedí :roll: takže jim musím vždycky extra, ale nezlobim se a a ni to nečekám, dcerka má 18m a druhá necelých 5let, ta už by to ale jíst mohla.. :roll:
Kdy vám začali jíst děti zelí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
11.3.19 20:39

@lucynka25 asi zalezi v jaky forme, petilety mi ho taky ted neji, jako mensi ho jedl…ale trileta zatim jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22962
11.3.19 21:06

@Káťa19 Tak to závidím, mě poslední dobou straší hrozně zlobí s jídlem, je to boj :roll: jak není na stole řízek, kaše, míchaná vajíčka..( no má svoje favority), tak je to boj :cert: ale to zelí mi štvě, má hodně vitamínu C.
Jak ho dětem třeba podstrčíš? :think:
Mě právě i moje doktorka říkala, že si ho kvasí sama a že je to vitamínová bomba a dětem ho nenápadně pašuje do jídla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
11.3.19 21:17

@lucynka25 tak zkus salat s jablkem :think: me deti dost ji zeleninu i ovoce.ale starsi taky zlobi…dnes mely nastrouhany jablka, mrkev a cervenou repu, mnam. Ta je taky moc zdrava.

Smichej kysane zeli s nastrouhanym jablkem a jarni cibulkou :palec: je to fajn i jako salat k bramborakum treba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22962
11.3.19 21:19

@Káťa19 tak to vyzkouším, jablek mám ještě dost a to se propašuje dobře :lol: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat