Rady a tipy na levné vaření a nakupování
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Na ten Mixit už jsem koukala snad na slevomatu
fakt je to tak dobrý? tak to asi zkusim taky … ooo už na to koukám ![]()
mě pobavilo..čokokulky Obamovy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 záleží co Tě chutná. Ovoce sušené mrazem je fakt super. Já si dělala mixy sama. jen velikonoční jsme si brala, ten mají hodně povedený a pak jsem si míchala kaši a ty tubusy jsou taky fajn. Zase si tam dáš co Tě chutná. Vali teda měla tubus s malinama a dlouho jí nevydržel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše:čokokulky obamovy jsou tam nejlepší
Na ten Mixit už jsem koukala snad na slevomatufakt je to tak dobrý? tak to asi zkusim taky … ooo už na to koukám
mě pobavilo..čokokulky Obamovy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80
Presne.
Taky si michame sami, co nam chutna.
![]()
My jsme na Vanoce zkouseli i ty mixitelly (variace na nutellu) a mne teda moc chutnala ta bila kokosova.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mmmanka tu jsem raději nezkoušela a ted mam s celým mixitem smůlu. Ten sušený ananas sním. Když si vždy odvážím jen trošku tak to tolik sacharidů není. Ale kaše nebo musli tam už je cukru moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 no to věřim a koukám, že se to dá i vyzvednout, takže nemusím řešit poštovné
ale teda tam toho mají
to bude zas peněz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25
to jo, to jsme si vždy brala musli, kaši, tubus s ovocem a tubus s kešu
. Já to zase nesnídala denně takže to vydrželo dlouho. A rozhodně zdravější než ty kupované, teda záleží čím si to naplníš. Poprvé jsme si brala tubus sušeného ovoce mrazem a mix abych zjistila jak co chutná a i ta sušená švestka mrazem byla super
Ted mají i to ovoce v čokoládě což bude jistě taky lahůdka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 já věřím, že bude dobré všechno..
Nejradši bych tam nasypala vše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 ale ty jsou úplně něj. Je fakt že jsem si na ně musela zvyknout, ale už je beru pravidelně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25
ty višně jsou výborné, ananas jsem si dala extra do tubusu ale du musli a maliny, jahody, ty višně jsou hodně dobré a ty jsme měla určitě v kaši. Klasicky sušené švestky a merunky nejím ale ty sušené mrazem jsou fakt jak čerstvé, i kivi bylo dobré
A na tubus si můžeš nechat napsat nápis
Od Ježíška tam mám napsáno" pro ženu mého života"
S kupovaným musli nesrovnatelné, když jsme viděla od Romana Vanka pořad a když ukazovali tu pidi porci ovoce co je v celé krabici tak to bylo velké nic + kilo cukru
Tohle jsme kdysi zkusila a jiné už jsem nekoupila. kaše mne osobně chutnala víc a Vali mne jí velice ráda ujídala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@Filanda tyčinky jsem nezkoušela ale to hned tak nevyzkouším. Tam asi těch sacharidů taky bude moc. Manžel mne loni koupil tu jejich čokoládu, ta s malinami hodně povedená ale ta s chilli a pekanovými ořechy
. J Ježíšku jsem dostala ještě ty proteinové nápoje ale vyzkoušené nemám.
Tak já to zase beru jako kvalitní sacharidy. Je tam taky sušené ovoce atd. A opravdu to i zasytí takže jako rychlá svačina do ruky při energetickém výdeji je to fajn. Nedá se to srovnávat s nějakou tatrankou. A když se objednáji jsou za 25kc/kus, což vylózene nějak brutální není. V krámě bývají za 40 a to už mi přijde dost. Musím nějak zkusit ty kaše. Já jsem kupovala k narozeninám manželovi nějaké čokoládové musli a pak ty ořechy v chilli a medu. K těm napojum jsem rezervovana. Mám zkušenost, že mě nápoje nezasyti, takže mám stejně hlad a jsou to pro mě jen docela velké kalorie navíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem dneska zjistila, že do mé zdravé výživy přestaly dodávat koření Horalka. Od narození Marušky je to mé hlavní koření hned vedle sladké papriky a kurkumy. Ja to budu snad muset brát někde na netu. Akorát s poštovným se to asi dost prodraží. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Filanda píše:
Tak jsem dneska zjistila, že do mé zdravé výživy přestaly dodávat koření Horalka. Od narození Marušky je to mé hlavní koření hned vedle sladké papriky a kurkumy. Ja to budu snad muset brát někde na netu. Akorát s poštovným se to asi dost prodraží.
Horalka? to je přece oplatek jako Tatranka?
Ráda nakupuji koření U Antonína v Plzni. Bohužel s poštovným.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EMicina to je koření se značkou Horalka, ne sušenka ![]()
Jinak jsem koukala na leták z Alberta , tady ještě není,ale měla jsem ho ve schránce..a bude v akci květák, sice za 40,–, ale pořád lepší než za 50,–
tak si ho koupím, pořád se těď cpeme brokolicí..a mají salátovou okurku za 11,–, taky super cena na teď.
A taky hovězí přední za 140,– (snad ne z Polska), vepřovou kýtu za 80,–..ale všechno až od středy, tak se těším ![]()
Co jste dneska kuchtily holky? My jsme měli filé s br.kaší, kapustičkovou polévku a na večeři zeleninou buchtičku z brokolice,papriky a cibule, vejce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit