Rakovina prsu v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1504
11.8.16 17:34

@Pety2 neni jich bohuzel tak malo, tech kteri budou rakovinu lecit knizkama, cervenou repou, sodou s javorovym sirupem, savem a podobne :roll: :jazyk: radsi nekomentuju.

@RadkaEm urcite je padny duvod pro to, ze lekari zmenili plany.Nech si vsechno vysvetlit a ver, ze vedi co delaji.Moc drzim palce! :hug: Miminko bude v poradku a Ty urcite nakonec taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935

Nemám radu, ale posílám Ti :hug: :hug: :hug: a hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@RadkaEm píše:
@Burj Chalifa Děkuju :)
:kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.8.16 17:36
@ksafnika píše:
@Pety2 neni jich bohuzel tak malo, tech kteri budou rakovinu lecit knizkama, cervenou repou, sodou s javorovym sirupem, savem a podobne :roll: :jazyk: radsi nekomentuju.@RadkaEm urcite je padny duvod pro to, ze lekari zmenili plany.Nech si vsechno vysvetlit a ver, ze vedi co delaji.Moc drzim palce! :hug: Miminko bude v poradku a Ty urcite nakonec taky.

Alternativců, co léčili leukemii a další podobné věci čucháním Bachových kapek a čajíčkama, jsou plné hřbitovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadkaEm
11.8.16 17:37

@nenapadna Biologická léčba? Vůbec nevím, že něco takového existuje. Já toho vlastně v tomto směru nevím hodně. Nikdy jsem to vědět nepotřebovala. No zeptám se, zeptám. Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
36504
11.8.16 17:39
@RadkaEm píše:
@nenapadna Biologická léčba? Vůbec nevím, že něco takového existuje. Já toho vlastně v tomto směru nevím hodně. Nikdy jsem to vědět nepotřebovala. No zeptám se, zeptám. Díky moc.

ano, ale je to vědecká metoda, žádná alternativa ala vývar od babky kořenářky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadkaEm
11.8.16 17:42

@Pam12 Ano. Původní plán by se uskutečnil pouze tehdy, kdybych neměla napadenou už jednu mízní uzlinu. A roste to prý celkem rychle. Musejí to tou chemoškou nejprve zpomalit a zmenšit.

• Citovat
  • Upravit
6499
11.8.16 17:43

Já vím, že čas tlačí a ke všemu nejde jen o tebe. Rozhodně jsem neměla na mysli žádné šarlatánství, ovocné šťávy nebo podobně, to jsou věci, kterým já taky nevěřím. Ale vím, že když se najde skutečná příčina problému a odstraní se, problém nemůže dál existovat. Možná se k tomu uchýlíš později, až budeš mít po operaci a doma zdravé miminko. Nikdy není pozdě. Hodně síly a hodně lásky ti posílám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadkaEm
11.8.16 17:45

Holky, díky za vaši účast. Vážím si toho.

• Citovat
  • Upravit
36504
11.8.16 17:46
@RadkaEm píše:

my si Vážíme Tebe, jsi statečná holka! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
11.8.16 17:49
@RadkaEm píše:

Kdybych pro tebe mohla něco udělat, klidně se ozvi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2726
11.8.16 17:50
@RadkaEm píše:
@nenapadna Biologická léčba? Vůbec nevím, že něco takového existuje. Já toho vlastně v tomto směru nevím hodně. Nikdy jsem to vědět nepotřebovala. No zeptám se, zeptám. Díky moc.

Jj, urcite se na to zeptej. Znamy ji ma, rakovina je tedy jinde, ale zvracel za mesicni cyklus jednou, nepadaji vlasy atd. Jak rikam, nevim jaka jsou kriteria a kvuli cene se dava jen urcitym pripadum, ale urcite za zeptani nic nedas. V tehu by hlavne bylo fajn ze by ti nebylo tak zle a tim se tolik nestresovalo mimco. Hlavne nevymyslet alternativni cesty, na ucinnost neverim. Kdyz se to rychle zvetsuje tak je potreba zasahnout rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadkaEm
11.8.16 17:54

@Kotatko03 To je moc milé, děkuju.
@nenapadna Já se v pondělí určitě zeptám. Díky :)

• Citovat
  • Upravit
434
11.8.16 17:58
@RadkaEm píše:
Něco už jsem si o tom na netu přečetla. Rakovina prsu v těhotenství se prý týká cca dvaceti žen za rok v naší republice. I to se mi zdá dost.
Moc ráda bych si s těmi ženami promluvila. Ale je mi jasný, že žádný doktor mi nedá jejich seznam. Ale ve Fakultní nemocnici na Karlově náměstí je má prý všechny na starost a v evidenci jeden lékař. Mám k němu jít za tři týdny. Ten mi snad dokáže říct víc.

Drzim palce a preji hodne sily :hug: vim, ze na facebooku je neverejna skupina lidi, co se leci s rakovinou… Zeptam se tety, ktera tam je a napisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
11.8.16 18:01

Radu nemám, ale moc moc myslím na tebe a Tvé děťátko. Duveruj lékařům, mají jistě už nějaké zkušenosti s takovou situací. Asi věřící nejsi, ale můžu se za tebe pomodlit? Věř, že vše dobře dopadne, držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí