Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@RadkaEm Asi jak které pracoviště. Já jsem na výsledky biopsie čekala také dva týdny. Možná tím, že dělali podtlakovou, která je přesnější, ale dělá jí jen pár pracovišť v republice, tak se čeká delší dobu.
@lasička1 píše:
@RadkaEm Asi jak které pracoviště. Já jsem na výsledky biopsie čekala také dva týdny. Možná tím, že dělali podtlakovou, která je přesnější, ale dělá jí jen pár pracovišť v republice, tak se čeká delší dobu.
Vysledky biopsie standardne za 7- 10 dni, zalezi take na tom, jestli je to jednoduche a jasne, u zhoubnych nadoru se navic dela nekolik doplnujicich vysetreni, ty urcite do dvou dnu kompletni nejsou. Za dva dny max. dojde informace, jestli je to zhoubne nebo ne, bez podrobnosti a jen v pripade, ze se to posle zrychlene ( tj. patolog to prohledne prednostne a predsune to pred haldy dalsich biopsii).
Holky díky za info.. u mě naštěstí benigní fibroadenom, ten týden byl hrůza, zítra mám narozeniny, tak lepší dárek jsem nemohla dostat..
Budila jsem se v noci s hrůzou, jak budu muset manželovi napsat manuál na děti..
Radko držím palce, ať to všechno zvládneš a díky za info..
@Anonymní píše:
Holky díky za info.. u mě naštěstí benigní fibroadenom, ten týden byl hrůza, zítra mám narozeniny, tak lepší dárek jsem nemohla dostat..
Budila jsem se v noci s hrůzou, jak budu muset manželovi napsat manuál na děti..
Radko držím palce, ať to všechno zvládneš a díky za info..
Radko, držím Vám moc a moc palce…
No super. Jsem ráda, že se rakovina nepotvrdila.
![]()
Já už mám všechno víceméně za sebou. V úterý jsem nastoupila do nemocnice, ve středu mě kuchli, ve čtvrtek jsem šla domů. Žádný sraní s mladou paní
![]()
Pár koleček po doktorech mě ještě čeká, ale teď už to budou prkotiny. Na léto si nechám udělat nový prso a hurá do plavek ![]()
Díky všem za podporu. ![]()
Radko drzim vam mooooc palce i pesti at jste v poradku. A vy budete, mate neuveritelny pristup a jste ohromne silna. Zadna z nas nevi jak by s pri teto krute realite zachovala, ale vy to berete proste fantasticky.
A jeste jedna vec, kdyz ma kdejaka modelka novy prsa, tak proc ne vy, ze? Toto je snad jediny duvod ktery pro plastiku prsou schvaluju.
Drzte se a hodne stesti a radosti s holcickou a rodinou. ![]()
R.
@RadkaEm Tak co, jak to vypada? Doufam, ze je vsechno porad v poradku.
@Ba412 @Loki01 - ahoj holky. Díky za účast ![]()
Nemám ještě výsledky z genetiky, takže se zatím neví, co podnikneme s druhým prsem. Jestli se taky odstraní pro jistotu a nebo to nebude třeba. Na genetice teď hodně záleží.
Jinak léto v plavkách určitě nestrávím, na plastiku nepůjdu dřív jak na podzim, ale to vůbec nevadí. Jsem zdrává, všechno je za mnou.
Naší opičce bude zítra přesně sedm měsíců. Je to malá šikula. Krásně sedí, začíná se stavět, jezdíme spolu už na kole, miluje vodu, v bazénu si to vyloženě užívá, prostě samá radost.
Přeju krásné léto a všem díky za podporu.
To jsem moc ráda. Přeji krásné chvíle s vaší šikulkou a hlavně hooodně zdraví a samozřejmě krásné letní dny.
Zdravim vas a gratuluju k uzdraveni. A cert vem prsa, pokud by vam ablace druheho prsu mela zajistit zdravi, jdete do toho!
Vase holcicka vas potrebuje a jeste dlouho potrebovat bude. Drzim pesti at vse zustane uz jen dobre a holcicka vam dela jen radost.
To je dobře, že to dopadlo takhle, moc gratuluju
Mně bohužel kamarádka nedávno na rakovinu prsu zemřela
Hrozné neštěstí. Přišly na to v 7. měsíci těhotenství. Holčička se narodila zdravá, ale ona to bohužel nezvládla, bylo to už v hodně zanedbaném stavu.. ![]()
@Patie Ah bože. Úplně je mi z toho zle. Upřímnou soustrast. A té malinké mnoho štěstí do života. ![]()
Ahoj, bohužel bych chtěla oživit diskusi…
Ozve se mi některá co si tím prošla a dopadlo to to dobře? Mám hrozný strach o miminko..
Až příští týden? Já měla výsledky za dva dny. Ta nejistota je peklo, co.
Budeš mi muset napsat do SZ první. Jsi tu anonymně, tak nevím, kam to poslat
Večer ti všechno sepíšu.