Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ClauAlex píše:
@zzzeruva začínám to pociťovat když si to vše dávám dohromady tak tyden
Zrovna dneska po dlouhé době mám chuť k jídlu jinak skoro vůbec.. to ze nemám vůbec menstruaci to je šílený ta únava je šílený udělám jen jednu věc a jdu ležet a spát.. třeba si to vše jen namlouvam ale nejsem to ja…
Jo tak clovek si pak spoustu veci vsugeruje to znam.Ja uz taky premyslim o tom nejhorsi
.Vse vznika v hlavne a treba je to fakt jen hloupost, ale rozhodne to nenechte.Tak v patek minimalne vam vezmou krev a udelaji sono fakt
@ClauAlex píše:
@zzzeruva tak dnes je to
Opravdu 52 den bez menstruace
Ach jo to uz je vazne divne jste mlada melo by to fungovat max 3dny plus minus
@zzzeruva to si pravé taky říkám ze tohle je už divne a hodně
vždy jsem to dostávala 30+- ale tohle je fakt už moc 🙁 🙁 jsem z toho už fakt špatná
@ClauAlex píše:
@zzzeruva to si pravé taky říkám ze tohle je už divne a hodně![]()
vždy jsem to dostávala 30+- ale tohle je fakt už moc 🙁 🙁 jsem z toho už fakt špatná
Se nedivim, ale jeste nedela cerne scenare furt to muze byt nejaka blbost ![]()
@zzzeruva noo nevím u nás v rodině rakoviny jsou a teď jsem nad tím premyslela doktor mi nedělal ultrazvuk už rok
@ClauAlex píše:
@zzzeruva noo nevím u nás v rodině rakoviny jsou a teď jsem nad tím premyslela doktor mi nedělal ultrazvuk už rok
Klid hlavne di zajdete
@zzzeruva zajdu určitě, zítra si budu volat do nemocnice ať se nějak objednam
@ClauAlex píše:
@zzzeruva zajdu určitě, zítra si budu volat do nemocnice ať se nějak objednam
Super, budu drzet pesti a cekat co povediii
@zzzeruva zatím není nového nic, volala jsem ke svému doktorovi nejdřív tak sestra říkala ze pokud to nedostanu do neděle tak mne objednají na vyšetření tak říkám no to opravdu nedostanu a mělo se to už řešit dávno
@ClauAlex píše:
@zzzeruva zatím není nového nic, volala jsem ke svému doktorovi nejdřív tak sestra říkala ze pokud to nedostanu do neděle tak mne objednají na vyšetření tak říkám no to opravdu nedostanu a mělo se to už řešit dávno
Hm takze se opet ceka do nedele jo?
@zzzeruva píše:
Hm takze se opet ceka do nedele jo?
No a co? Nema menstruaci skoro dva mesice, nejaky den v tom hraje roli? MMCH, existuje spousta jinych vysvetleni toho stavu, mela UZ pred rokem, tak asi tezko bude mit rakovinu vajecniku v poslednim stadiu s tekutinou v brise…