Rakovina vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
31.10.20 20:46
@zzzeruva píše:
Nevim proto si myslim, ze je na miste navstivit chirurga kort kdyz to gynekolog nechce resit nebo resi stylem co pani pise :roll:

však jo, souhlasím s vámi. Může to být cokoli…I slepák se projevuje různě, s různou intenzitou a projekcí bolesti. Určitě je na místě, aby ji dr. vyšetřil. To břicho je nafouklé dost a řekla bych, že paní je štíhlá - není to tuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
31.10.20 21:12

@pe-terka slepak už mám odoperovany takže to byt nemůže.. Ale jen se cením toho ze mluvíte slušně 🙂 dnes je to 55.den bez menstruace o bolestech pánve ani nemluvím břicho mám nafouklé pořad…ale žlučník to určitě nebude tam mě to vůbec nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.10.20 21:19
@ClauAlex píše:
@pe-terka slepak už mám odoperovany takže to byt nemůže.. Ale jen se cením toho ze mluvíte slušně 🙂 dnes je to 55.den bez menstruace o bolestech pánve ani nemluvím břicho mám nafouklé pořad…ale žlučník to určitě nebude tam mě to vůbec nebolí

a nemůže ty bolesti způsobovat jizva po slepáku? Srůsty nebo fasciální bolesti umí udělat opravdu peklo…A na ultrazvuku nejsou viditelné. Ty rozřezané vrstvy v místě jizev už nejsou tak pružné a mohou mít sklon se různě lepit a vpadávat. I to může být příčinou pánevních bolestí.
Pokud na prohlídkách doktoři nic nenajdou, zkuste dobrého fyzioterapeuta, co umí pracovat s jizvami a uvolnit adheze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
31.10.20 21:49

@pe-terka po operaci jsem už 6 let a nikdy žádný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.10.20 22:13
@ClauAlex píše:
@pe-terka po operaci jsem už 6 let a nikdy žádný problém

zlobit může i jizva stará dvacet let, která byla dosud v klidu…Nebo v relativním klidu, ptž způsobovala nespecifické potíže, které jí nikdo nepřisuzoval. Mám to info přímo od fyzioterapeutky, která se tím zabývá. Ale je samozřejmě na vás, jak s tou informací naložíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
31.10.20 22:23

@pe-terka v místě jizvy žádné bolesti nepocituji ale dekuji za informaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.10.20 22:31
@ClauAlex píše:
@pe-terka v místě jizvy žádné bolesti nepocituji ale dekuji za informaci

jizvy jsou záludné. V místě jizvy může být z hlediska citlivosti „vypnuto“, ale díky určitým mechanismům může druhotně způsobovat třeba migrény. V těle jsou věci neuvěřitelně provázané.
Je to prostě jedna z možností, kdybyste už nevěděla kudy kam a potíže přetrvávaly. Tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
2.11.20 18:37

Tak jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
11.11.20 22:35

Jak to dopadlo?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.21 03:52

@Florinka ahoj chci se zeptat na tvou maminku bohužel dnes jsme se dozvěděli stejnou diagnózu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
11.1.22 11:07

Tak jak kdo dopadl??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
30.1.22 22:54

Tak jak holky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.3.22 17:01
@zzzeruva píše:
Jo tak clovek si pak spoustu veci vsugeruje to znam.Ja uz taky premyslim o tom nejhorsi :roll:.Vse vznika v hlavne a treba je to fakt jen hloupost, ale rozhodne to nenechte.Tak v patek minimalne vam vezmou krev a udelaji sono fakt

no me neprijde normalni teda aby telo nebylo tak dlouho bez menstruace teda…ze to muze byt v hlave je jedna vec ale normalni to neni pokud pani neni tehotna…nebo nebere antinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.11.23 22:48

Rakovina vaječníku? Poraďte

Ahojky. Mám dotaz, zda by mi někdo nebyl schopný poradit. Poslední dobou se mi dějí divné věci. Nejprve jsem omylem zhubla asi 5 kilo v posledním roce, jelikož mi přestalo chutnat jídlo (převážně maso a těžce stravitelné věci). Jen při pomyšlení se mi dělá špatně. Jsem také brzo plná a po pár soustech mi už jídlo stačí. Zároveň se k tomu také přidala mikroskopická hematurie a leukocyturie, se kterou jsem byla poslána na sono ledvin a močových cest. To je ale snad naštěstí v pořádku. Zvláštní výsledky z moči ale zůstávají záhadou. Co mě ale vyděsilo bylo, že při jízdě autobusem domů se mi začínalo dělat zvláštně. Najednou mi pak vzápětí na chvíli vypadl zrak a sluch. Ten den jsem měla menstruaci a extrémně mě bolelo jakoby v uteru. Měla jsem tampon a cítila jsem opravdu silnou bolest. Nebyl to ale toxický šok, jelikož stejný stav se mi stal i 2 měsíce zpět, kdy jsem žádný tampon v sobě neměla. Vyznačovalo se to ale stejným stavem- ztráta zraku, sluchu, pomalá ztráta vědomí, mdloby, byla jsem bílá a měla velice nízký tlak. Když se mi to stalo teda v tom autobuse měla jsem k tomu i studený pot a točily se mi oči. Při vědomí jsem ale byla. Měla jsem extrémně slabé a rozklepané nohy a nebyla jsem v ruce schopná udržet láhev s pitím. Musela jsem se také opřít, abych se na nohou vůbec udržela. Později jsem po cestě domů ještě asi 3× zvracela. Moje menstruace byla před těmi 2 měsíci extrémně silná, což se mi normálně nestává. Většinou o ni ani nevím a trvá okolo 3-4 dní, poslední den už je to opravdu slabounké. Cyklus mám velmi nepravidelný- někdy trvá 38 dní, někdy 21 a něco mezi. Poslední dobou je ale cyklus kratší. Co mě ale vyděsilo- a taky jsem zavolala doktorce je něčo, co jsem omylem našla dnes. Ucítila jsem bodavou bolest někde v podbřišku. Byla opravdu silná, takže jsem se šla podívat co se děje, jelikož menstruaci teď mít nemám. Prohmatala jsem to s na levé straně jsem našla menší jakoby bulku- prostě tvrdší místo, které na dotyk bez nějakého většího zmáčknutí bolí. Je to v oblasti vaječníků na levé straně a když jsem se položila na postel, zjistila jsem, že je to po zatáhnutí břicha lehce viditelné- jakoby malý náznak vyvýšení. K doktorce jsem objednána, ale ráda bych se zeptala na názor někoho, kdo má zkušenost. Předem moc děkuji za veškerou pomoc. :srdce:
Ps: Malém bych zapomněla- extrémní únava je také něco, co mě už delší dobu doprovází, stejně tak, jako problémy s paměti, čtením a celkově děláním běžných věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.4.24 09:26

Rakovina vaječníků

Ahoj
Mam takovou otázku myslíte si někdo že je možné mít rakovinu vaječníků ve 14 letech, má neteř má bolest břicha (hlavně při jídle),plynatost, bolí ji to nad vaječníky a nemá skoro chuť k jídlu. Nese to špatně, myslím si že na rakovinu v jejím věku je ještě brzo ale nevím :nevim: co si o tom myslíte vy? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí