Rakovina vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1261
7.4.24 10:02
@Lucka210 píše: Více

Já nerozumím tomu, proč máš pocit, že neteř s travicimi problémy má rakovinu vaječníků? Proč ne rakovinu slinivky? Nebo rakovinu žaludku? Nebo rakovinu tlustého střeva? Nebo rakovinu plic s metastazemi v břiše? Nebo jinou rakovinu?
V jejím věku to má pravděpodobně ze stresu. Ať s tím jde k obvodní a ta ji pošle, kam uzná za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
7.4.24 10:04

Předpokládám, že ta neteř jsi ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.4.24 12:01

@vokishka nemam důvod se vydávat za někoho jiného takže se uklidníme ano? Pouze jsem se zeptala jaký na to mají ostatní názor nic víc nic míň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
7.4.24 12:37

@Lucka210 myslim, ze by si neter mela dojit k lekari, ktery ji posle na vysetreni ja osobne to vidim na sono, krev,moc.Dle toho co pisete to spus vypada na zazivaci potize, takze tak. Urcite to z tohodle co pisete nebude rakovina vajecniku to bych se nebala ;) hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.4.24 15:32

@zzzeruva děkuji za vyjádření :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.24 21:26

Ahoj, mohu se zeptat, pred cca rokem mi gyn rekl, ze mam cystu na vajecniku… a ted je to pred cca 2 mesici neprisla ms, pak ok ted zase… k dr objednana jsem,,, ale mam nejaky blby strach i nadymani a prujmy, co jsem nikdy nemela… prijde mi ze je neco nejak blbe… mam z toho strach..

• Citovat
  • Upravit
657
8.9.24 16:24
@Anonymní píše: Více

Spíš bych řekla že by to klidně mohla dělat endometrioza chtělo by to zajít do ENDO cetra…pokud lékař řekl cysta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
8.9.24 17:03

Nádory mají i mimina v děloze, tak proč by ne 14. letá holka. Ať s ní dojdou k lékaři a uvidí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.9.24 22:51
@Lenca118 píše: Více

no mne to spis prijde nejake divne jeden mesic ok, druhy nic… ale pocity na menses ano, mam takove divne nafoukle bricho a plynatost, coz jsem nikdy nemyvala v takove mire…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí