Rande ze seznamky

Anonymní
21.7.21 13:16

Rande ze seznamky

Ahoj holky,

Jsem docela nervózní, protože jsem si nedávno založila baddoo. Ne protože bych někoho hledala, ale protože jsem se nudila. Pořádně jsem si tam nedala ani fotku, takže jsem netušila, že tolik lidí na mě bude reagovat a bude si chtít psát. A samozřejmě mi mělo být jasné, že budou chtít jít ven.

Máte zkušenosti z rande ze seznamek? Můj problém je, že jsem strašný introvert až asociál a k tomu se prostě bojím, že nevypadám tak, jak na fotce. Děsím se představy, že se na mě podívá a řekne si, že jsem ve skutečnosti hrozně ošklivá, protože se na fotky pózuju tak, aby byl vidět můj lepší úhel. Ale říkám si, že by to mohl být dobrý výstup z mé komfortní zóny a zažila bych něco nového.

Komfortní zóna je jedna věc, ale co od vás očekávají lidi, když s nima někam jdete? Měla jsem roční vztah před dvěma roky a tím moje sexuální zkušenosti skončily. Taky jsem nikdy nebyla na tohle randění a považuju se za demisexuála. Já vím, že je tohle úplně debilní, ale co si o tom myslíte? Já bych ráda chtěla fungovat jako normální člověk, ale nevím, jestli rande ze seznamky mi k tomu dopomůže.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
21.7.21 13:21

Hm na badoo jsem potkala furu uchylu a mezi nima soucasnyho partnera, uz jsme spolu 7 let. Takze nezavrhuj to predem ale priprav se, ze tech nadrzencu je tam dost..moje svagrova jim rika mr.daci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9038
21.7.21 13:24

Já bych to hlavně přestala tak hrozně hrotit. Přinejhorším si nesednete a už se neuvidíte, to není žádná tragédie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
21.7.21 13:32

Řekla bych, že v dost případech budou očekávat sex, ale jistě ne všichni. Fotky si přikrášlují všichni. Neznám nikoho, kdo by řekl „jo vypadám na té fotce jako blb/ka, ale stejně ji tam dám“ to udělá jen opravdu někdo, kdo na to má koule. Prostě to nech plynout a ber to jako formu výzkumu, nakolik jsi schopná socializace s cizími lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
21.7.21 13:38

Neber to tak vazne.

Pojmi to jako pruzkum a trenink.
Kdyz ti nekdo nesedne, tak se proste uz neuvidite, o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
21.7.21 13:40

Taky jsem byla vždycky před randetem ze seznamky nervozní. Je to prostě divná situace, tak se člověk taky cítí divně. Ale holt se chceš seznámit, a bez prvního setkání to nejde. Tak jestli to chceš mít rychle z krku, naplánuj si tři za de - v 16,18,20 hodin. Nebudeš to tolik prožívat. Nač se s tím párat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
21.7.21 13:51

Uchylaci tam sice jsou 😁ale z badoo mám svého muže, a je to úžasnák čekáme miminko 😁 ❤️️neříkej hop dokud nepreskocis😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
21.7.21 14:04

Měla jsem asi 1-2 dates už si nepamatuju ale ten jeden mi zůstal v hlavě.
Na profilu psal že má 185 cm no a pak přijel skřet s takovýma 165 :mrgreen:.
Jinak očekávají hlavně sex.
Je hodně žen který našli chlapa pro život ale ten chtěl taky původně jenom sex :mrgreen: akorát se zamiloval, ty ženský udělali něco správně.
Takže bych s nima hned nespala :nevim:
Ale to jsou jen moje zkušenosti, na mě muži už tak reagují sexuálně, na jinou ženu zase jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
21.7.21 14:54

Před 13ti lety jsem na seznamce poznala svého muže, v sobotu máme 12 let výročí sňatku ;) Ber to s humorem, prostě se jdi pobavit a když si nesednete, tak ok a už ho neuvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.7.21 23:02

Doporučuju si před schůzkou nějakou dobu psát.. z toho sama poznáš jestli chce chlap jen sex a nebo si rád jen posedi v tvé přítomnosti. Chlapi si taky dávají na profil jen to dobré a fotku jen tu nejlichotivejsi. 😂
Můj nejdelší vztah přes seznamku byl 2 roky.
Jen nesmíš narazit na debzota.
Já měla jednou schůzku se starším chlapem. Mě bylo 20. Podle fotek seriózní týpek kolem 35ti v kvádru. Psali jsme si týden seriózní zprávy, vypadalo to, že se mu líbí můj důvtip a jsme spřízněné duše 😂 😂. Kompliment jsem dostala po netu jen jeden a to že jsem sympaticka mladá dívka. Oba jsme tvrdili že hledáme lásku a ne sex. Asi 10 minut před tím, než jsme měli mít sraz v restauraci mi napsal, zda beru antikoncepci nebo má na benzínce koupit kondomy.
:mrgreen: :potlesk: Po me odpovědi zda je to vtip, mě milý pan poslal dopr..e a nazval mě mladou frigidou. 😂

Určitě to zkus. Pokud se to nepovede, dotyčného blokni a máš super historku pro své kámoše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lavenderka
6.8.21 08:26

No, kde zacat.
Skusala som aj Tinder, Badoo, Facebook Dating…bohuzial som mala stastie na podivinov..
Alebo takych, co mali cas raz do tyzdna(ano vieme preco)..proste to nebolo oni. A pre niektorych som to ono nebola ja

A dnes mam dalsie rande uvidime..

• Citovat
  • Upravit
12.7.22 08:50

Internetová seznamka - https://elitedаte. cz Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová