Recept na Kinder mléčný řez

14727
7.7.21 18:41

Recept na Kinder mlecny rez

Ahoj, nemate prosim osvedceny recept na Kinder mlecny rez? Jde mi hlavne o krem - aby chutnal stejne jako ten kupovany. Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1287
7.7.21 19:14

Tady se přidám, taky mě zajima :mrgreen: Mohla bych se po nem utlouct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
7.7.21 19:18
@Nikca7 píše:
Tady se přidám, taky mě zajima :mrgreen: Mohla bych se po nem utlouct.

Nase deti taky. Mame 3 rezozrouty (a brzo pribude dalsi) a jde to do penez :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.7.21 19:33

To jsem zvědavá, na co přijdete :lol: Protože, co jsem ochutnala, tak se ty domácí „kinder mléčné řezy“, „raffaela“ nikdy kupovanému originálu ani neblíží :think: Ale třeba to někdo umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
7.7.21 19:37
@Bábrdl píše:
To jsem zvědavá, na co přijdete :lol: Protože, co jsem ochutnala, tak se ty domácí „kinder mléčné řezy“, „raffaela“ nikdy kupovanému originálu ani neblíží :think: Ale třeba to někdo umí.

Bohuzel mam stejnou zkusenost :( Zrovna jsem dodelala mlecny rez s dobrym hodnocenim, ale jim to jen ja a manzel. A neni to mym kucharskym umenim.

Treba medovnik jde udelat fakt stejny jako kupovany. Ale ty jine dobroty vubec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
7.7.21 19:42

Ja co jsem delala mléčný rezy, tak mi to přišlo spíš jak nějaký míša řezy, ten krém. ale mně to chutnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
7.7.21 19:42

Taky by mě to zajímalo, ale krém je všude s tvarohem, takže to ve výsledku chutná, jak Míša řezy bez čokolády :nevim: Já myslím, že v tom originálu je přidaný do krému nějaký hotový konzervant. A tím to získá tu specifickou chuť. Zase kdyby si to každý uměl upéct, pendrek by prodali. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.7.21 19:45

Ten kupovaný je takový kompaktní pevný, ale hladký. Domácí bývají prostě taková blemcačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
7.7.21 19:46

@Myšák24 No prave, vsude je tvaroh. Nam s manzelem to chutna, ale deti tvaroh neji. Je mi jasne, ze si ten recept chrani kvuli vydelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
7.7.21 19:56

@Janča6 Přiznám se, že já už tvarohové krémy nemůžu ani cítit. U nás obecně krémové řezy nejdou. Chlap má radši kynuté a děti by jedly, kdyby to bylo opravdu jako originál, ale jinak bych si to musela sežrat sama. :mrgreen: Tak holt budu muset kupovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
7.7.21 20:04

@Myšák24 Manzel je taky spis na kynute nebo jablecny a makovy zavin. Tohle je prvni pokus o kremovy moucnik po dlouhe dobe (kdyz nepocitam dorty, ktere ale mame jen 2× rocne, umeli jsme se dobre narodit :mrgreen:), tento misa rez bychom nemohli mit treba kazdy mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
7.7.21 20:53

@Janča6 Tak ono to v hicu ani tak nechutná no. :nevim: Každopádně na rady počkám, jsem zvědavá.😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
7.7.21 21:47

A co zkusit tento

Těsto:
5 vajec,5 lžic polohrubé mouky, 1 lžíce vanilkového cukru,2 lžíce kakaa,1 lžička prášku do pečiva,5 lžic krupicoveho cukru

Krém:
250ml smetany ke šlehání,1 balení smetafix,2 lžíce medu,1 bal. vanilkového cukru

Postup
Připravíme si větší plech na pečení a dno vyložíme papírem na pečení. Žloutky vyšleháme s kr. a vanilkovým cukrem do pěny, postupně přidáme polohrubou mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva. Na závěr přimícháme ušlehaný sníh z bílků. Připravené těsto navrstvíme na plech a pečeme při teplotě 180 stupňů cca 10 minut. Upečené těsto vyjmeme a necháme vychladnout. Překrojíme na polovinu.
Smetanu vyšleháme s medem, smetafixem a vanilkovým cukrem do tuhé šlehačky. Navrstvíme na jeden plát těsta a zakryjeme to druhým plátem těsta. Odložíme do lednice na minimálně 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
7.7.21 21:53

@Hiavnaan Super, diky. Prave jsem objednala Smeta-fix a zitra vyzkousim. Dam vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
7.7.21 22:31

Tak to si počkám na výsledek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie