Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pajkax píše:
Holky já vám nerozumííííííím
Já taky, né ale kochám se, zní to moc krásně. Jak tak koukám Řečtina musí být šíleně těžká se naučit
.
@IvkaH píše:
Já taky, né ale kochám se, zní to moc krásně. Jak tak koukám Řečtina musí být šíleně těžká se naučit.
Ani ne, němčina byla těžší
I když pojmout to opravdu jako lingvista by bylo asi na delší lokty ![]()
@Pajkax píše:šmarjá pano, co to je?
Jo já umím akorát „kakalange“
@Pajkax píše:
@luon
my byli u Rethymna, počkej jak se ta vesnička jmenovala Skaleta
a jezdili jsme jejich busem do Rethymna, my si ještě ani jednou auto nepůjčili, já jsem ráda že řídím tadya nakonec když jsme se rozhodli že si ho půjčíme nám řekli že pojistka se vztahuje na vše ale na přední sklo, tak jsme si ho nakonec nepůjčili a všude jezdili po jejich busem
V Rethimnu jsme byli na výletě
Ale bydleli jsme kousek východně od Heraklionu… Já tam byla ještě s rodiči, řídil táta, je to už opravdu dlouho.
Ahoj holky
čím víc mi roste bříško, tím víc se mi stýská. Žila jsem chvilku v Athénách, na Kosu, ale moje srdeční záležitost je Rhodos ![]()
Na Rhodosu jsme byli loni, původně jsme nikam jet neměli, byla jsem těhu, bohužel to dopadlo ZT a tak jsme chtěli oba dva pryč od všedního života a letěli na Rhodos a prostě super, moc mi to tam pomohlo
oba máme rádi památky ahlavní město je úžasné a Lindos taky
@Pajkax píše:
No to jsem zjistila že je šváb
Nemyslíš spíš katsarídu? ![]()
@levmah28 píše:
Jak se řekne,,pojď se milovat''?
Ela, na kánume erota
Píšu to foneticky. Έλα να κάνουμε ερωτα. Ale nevím jestli bych v praxi použila tuhle větu
Stačí asi říct: Se thélo ![]()
@Mogwai já nevím, já šla na recepci a že mám v pokoji hmyz, to jsem vyplodila v aj. a on na mě když přišel že je to kakalange ale byl to jasný šváb, brrrr, je možný že nám tam vlétl, otevřeli jsme balkonový dveře a zapoměli jsme zhasnout a najednou tam byl
Super písničky
moc mi to připomíná dovolené jako teenager v Bulharsku a jejich národní moderní hitovky ![]()
jinak miluju řecké jídlo
parádní je restaurace Olympos na Žižkově ![]()
@levmah28 píše:
proč to chceš vědět? ![]()
Příspěvek upraven 11.08.12 v 19:40
@levmah28 píše:
proč to chceš vědět? ![]()
Příspěvek upraven 11.08.12 v 19:40