Řecko, řecky, o Řecích :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6307
20.4.18 20:55

@Anais já myslím, že to tam bude krásné. Je to malý ostrov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
20.4.18 21:05
@Adrasteia píše:
Dovolím si doporučit tu Kolymbii, je celkově klidnější, Laganas je pro ty, co milují ruch, hodně lidí, noční život. Ale je fakt, že Kolymbie je dál od letiště.

Ano to jsem zapomela zminit ze bychom preferovali neco klidnejsiho.. podivam se na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29583
20.4.18 21:06
@Anais píše:
@smutná máma díky net a různé stránky mám prohlídnuté, spíš by mě zajímal názor - zkušenost někoho, kdo tam byl. :mavam:

Byl tam kolega s rodinou a líbilo se mu tam. Akorát co jsem četla, tak píší, že je tam studenější moře než jinde, takže záleží, kdy tam chcete jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
20.4.18 21:06
@luca241 píše:
Já miluju Řecko, my vlastně ani nikam jinam nejezdíme (letos bohužel musíme změnit destinaci za něco v dojezdové vzdálenosti autem :,( ).Na Řecko nedám dopustit, už při výstupu z letadla mi to tam voní :).Mají užasnou kulturu, jídlo, Řeci jsou milí (asi trcchu štěstí, dle názorů výše), moře krásné, počasí vždy úžasné,…@zudina Z toho kde jsme byli, pro roční dítě je vhodný třeba ten Zakynthos, Laganas, Tsilivi,…Korfu - sever Roda, jih např Lefkimmi.Na Thassosu jsou též krásné písčité pláže, ale je tam zdlouhavá doprava (trajekt), tak to asi nic. Kos- Mastichari, Marmari, nebo Kardamena, ale tam není ten jemný písek a vstup do moře je spíš strmější…Kréta- v podstatě kdekoliv.My byli přímo Chersonissos a super. Rhodos je krásný cely, ale pláží čistě písčitých poskromnu.

Super diky za postrehy!! Kouknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
20.4.18 21:14

@marin díky! asi začátek července - hold prázdniny ve školce diktují termín dovolené… proto i hledám míto, kde bude trochu klid a ne hlava na hlavě. My u moře stejně celý den nejme a jsme „plavací“, tak studenější voda nevadí… ;)
V 5ecku jsem nikdy nebyla, tak jsem zvědavá…

• Citovat
  • Upravit
3767
21.4.18 11:34
@zudina píše:
Ano to jsem zapomela zminit ze bychom preferovali neco klidnejsiho.. podivam se na to

Jen pro upřesnění - Kolymbie je na Rhodu. Jinak hodně klidná a nádherná je Kefalonie. Z Jónských ostrovů se mi líbí nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
21.4.18 11:36

@zudina Ještě mě napadlo, na té Kolymbii bych ti doporučila hotel Relax - byli jsme tam minulý rok - perfektní umístění, menší klidnější hotel, ale s AI, zahrada, hřiště, bazén, parádní ceny, když si počkáš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
21.4.18 11:42
@renap píše:
@marin Aha,tak to jo, já nevěděla, že se ta celá pláž jmenuje laganas. My byli v Kalamaki, tam se nám líbilo a v Tsilivi, tam se nám líbilo už míň, ale Zakynthos je pěkný, měli jsme na pár dní půjčený auto a projeli ho celý. Ten hotel jak jste byli je asi nejlepší na ostrově, ale ta cena tedy 8o

Prosím, můžu se zeptat na to Tsilivi? Lehce jsme o tom uvažovali, jedem letos s malým synem. Konkrétně hotel Zante maris. Podle fotek se ale obávám, že tam bude našlapáno a rušno. Může se zeptat, co konkrétně se vám v Tsilivi nelíbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová