Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havlova muze se udelat energeticky lockdown. Budem sedet doma a topit si za svoje. Skoly a firmy, kde se da pracovat na HO, usetri. Plus se usetri energie na dopravu. Uhelne prazdniny 21. stoleti.
@Havlova píše:
Covid si blbne sám. Já o těch mrtvých, co umřeli u nás v nemocnici vím a bylo jich hodně. I ty kvanta přesčasů bych nikomu moc nepřála (70 hodin navíc žádná míra). Ale myslím, že nějaký lockdown už nikdo nechystá. Že už je populace dost promořená a bude to postupně jako chřipka (španělská taky nejvíc blbla 3 roky a pak se postupně uklidňovala).
@Havlova píše:
Covid si blbne sám. Já o těch mrtvých, co umřeli u nás v nemocnici vím a bylo jich hodně. I ty kvanta přesčasů bych nikomu moc nepřála (70 hodin navíc žádná míra). Ale myslím, že nějaký lockdown už nikdo nechystá. Že už je populace dost promořená a bude to postupně jako chřipka (španělská taky nejvíc blbla 3 roky a pak se postupně uklidňovala).
Doufejme aspon v to.
@malákráličice píše:
@Havlova muze se udelat energeticky lockdown. Budem sedet doma a topit si za svoje. Skoly a firmy, kde se da pracovat na HO, usetri. Plus se usetri energie na dopravu. Uhelne prazdniny 21. stoleti.
To ano. Já mluvila o covidovém.
@PetraMeli píše:
Doufejme aspon v to.
s tím omicronem už letos blbli zbytečně a vyházely se miliardy oknem
plošné testování?? absolutně k ničemu, a. t.d…
my v práci stres, nešlo to stíhat, lidi zmatení, přitom to bylo úplně k…hounu…celá ta šaškárna / myslím fakt až omikrona a dále /
nyní se snad uklidnili a poučili, taky doufám že jim to vydrží, protože testovat každou virosu u mladých zdravých lidí, sorry, ale
![]()
to se fakt nedá a hlavně to nemá ani žádný smysl
@malákráličice píše:
a to vše jen kvůli nečinnosti těch dříve a neochotě něco s energetikou udělat a připravit se, plus kvůli šílenému grýndýlu a zelenému neměckému božstvu, které si žádá oběti vskutku krvavé
ropy i plynu i elektřiny je dost
jenže…
@Da12 píše:
18 stupňů je hrozně málo, děti budou věčně nastydlé a staré lidi to umoří do hrobu. Když bylo 15 stupňů, tak se sedělo ve třídě v kabátech a vyhlásily se uhelné prázdniny. A 18 stupňů již není o tolik víc.
O děti ve škole se neboj. 18 budou max. první půl hodinu, během té si to o ty dva stupně v pohodě vytopí sami.
@VitaminC píše:
Mam jen strach o deti ve skole v pantoflich, sedet v osmnacti stupnich prakticky bose, to je ulet…
Tak začnou nosit ponožky vyšší než pod kotníky, kalhoty delší než nad kotníky, tričko až pod pupík a mikinu a bude jim o dost tepleji. Já jsem ve třídě většinu času v tričku a děti mrznou. Schválně si neberu mikinu, abych neměla tendence moc větrat.
@Borrealis píše:
a to vše jen kvůli nečinnosti těch dříve a neochotě něco s energetikou udělat a připravit se, plus kvůli šílenému grýndýlu a zelenému neměckému božstvu, které si žádá oběti vskutku krvavéropy i plynu i elektřiny je dost
jenže…
No, kam to Němci dovedli naposledy víme, takže u nic se tyhle šílenosti dají čekat bohužel jsem provázáni a tak když půjdou ke dnu, tak jdeme také ![]()
@Janli píše:
Tak jim koupíme teplý bačkory….,
Lidi, vzdychejte jen nad neřešitelnejma věcma…..
Navíc pochybuju, že by si někdo dovolil snížit teplotu ve školách…,
I kdyby, děti to stejně během chvilky vytopí. My máme hodně stažené radiátory, jde do nich jen vlažná voda a je tam teplo. 30 lidí, je 30 kamínek.
Dceři koupím teplý svetr, který si nechá v šatně, a teplé ponožky. Když to nebude stačit, dostane nátělník (letní tílko) a botasky do tělocviku. Ale úplně se nebojím, že by umrzla a myslím, že na nátělník nedojde.
@Aspera píše:
Tak začnou nosit ponožky vyšší než pod kotníky, kalhoty delší než nad kotníky, tričko až pod pupík a mikinu a bude jim o dost tepleji. Já jsem ve třídě většinu času v tričku a děti mrznou. Schválně si neberu mikinu, abych neměla tendence moc větrat.
Vám to vyhovuje a dalším třeba 30lidem ne. Já chápu, že někdo oslavuje 18s, za mě je to šílenost. Osobně nemusím mít 25, ale aspon 22, abych mohla fungovat.
Dneska bylo ve zprávách, že za 1. svetove se ve školách topilo, jen když byla teplota pod nějakých 12 stupňů. ![]()
Takže cajk.
Jsem na 150 let staré chalupě a pochybuju, že si tu předci nějak moc přes zimu feirovali, bo tolik dříví fakt nemeli, zateplení žádné, stydne to vcelku rychle.
@Havlova píše:
Dceři koupím teplý svetr, který si nechá v šatně, a teplé ponožky. Když to nebude stačit, dostane nátělník (letní tílko) a botasky do tělocviku. Ale úplně se nebojím, že by umrzla a myslím, že na nátělník nedojde.
Tak já mám malé děti (2roky a 4roky), do školky je nevzali, takže budou doma v teple, protože si tyhle bojové podmínky, třeba ve školce si neumím představit ![]()
@Havlova píše:
taky si myslím že doma, na distanční výuce, protože opravdová škola bude díky moudrým neopatřením vlády zavřená až do jara…že doma nezmrzne, to bude dobrý
@PetraMeli píše:
Tak já mám malé děti (2roky a 4roky), do školky je nevzali, takže budou doma v teple, protože si tyhle bojové podmínky, třeba ve školce si neumím představit
a no, třebas někdo střelí Putina, trhy se uklidní, panika opadne a ceny slezou a bude to zase dobrý
doufat můžem