Regulace vytápění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21370
14.8.22 20:06

@Havlova muze se udelat energeticky lockdown. Budem sedet doma a topit si za svoje. Skoly a firmy, kde se da pracovat na HO, usetri. Plus se usetri energie na dopravu. Uhelne prazdniny 21. stoleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
14.8.22 20:13
@Havlova píše:
Covid si blbne sám. Já o těch mrtvých, co umřeli u nás v nemocnici vím a bylo jich hodně. I ty kvanta přesčasů bych nikomu moc nepřála (70 hodin navíc žádná míra). Ale myslím, že nějaký lockdown už nikdo nechystá. Že už je populace dost promořená a bude to postupně jako chřipka (španělská taky nejvíc blbla 3 roky a pak se postupně uklidňovala).
@Havlova píše:
Covid si blbne sám. Já o těch mrtvých, co umřeli u nás v nemocnici vím a bylo jich hodně. I ty kvanta přesčasů bych nikomu moc nepřála (70 hodin navíc žádná míra). Ale myslím, že nějaký lockdown už nikdo nechystá. Že už je populace dost promořená a bude to postupně jako chřipka (španělská taky nejvíc blbla 3 roky a pak se postupně uklidňovala).

Doufejme aspon v to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42067
14.8.22 20:14
@malákráličice píše:
@Havlova muze se udelat energeticky lockdown. Budem sedet doma a topit si za svoje. Skoly a firmy, kde se da pracovat na HO, usetri. Plus se usetri energie na dopravu. Uhelne prazdniny 21. stoleti.

To ano. Já mluvila o covidovém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.8.22 20:16
@PetraMeli píše:
Doufejme aspon v to.

s tím omicronem už letos blbli zbytečně a vyházely se miliardy oknem
plošné testování?? absolutně k ničemu, a. t.d…

my v práci stres, nešlo to stíhat, lidi zmatení, přitom to bylo úplně k…hounu…celá ta šaškárna / myslím fakt až omikrona a dále /

nyní se snad uklidnili a poučili, taky doufám že jim to vydrží, protože testovat každou virosu u mladých zdravých lidí, sorry, ale
:roll: :roll:
to se fakt nedá a hlavně to nemá ani žádný smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.8.22 20:18
@malákráličice píše:

a to vše jen kvůli nečinnosti těch dříve a neochotě něco s energetikou udělat a připravit se, plus kvůli šílenému grýndýlu a zelenému neměckému božstvu, které si žádá oběti vskutku krvavé

:roll:

ropy i plynu i elektřiny je dost
jenže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30312
14.8.22 20:21
@Da12 píše:
18 stupňů je hrozně málo, děti budou věčně nastydlé a staré lidi to umoří do hrobu. Když bylo 15 stupňů, tak se sedělo ve třídě v kabátech a vyhlásily se uhelné prázdniny. A 18 stupňů již není o tolik víc.

O děti ve škole se neboj. 18 budou max. první půl hodinu, během té si to o ty dva stupně v pohodě vytopí sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30312
14.8.22 20:30
@VitaminC píše:
Mam jen strach o deti ve skole v pantoflich, sedet v osmnacti stupnich prakticky bose, to je ulet…

Tak začnou nosit ponožky vyšší než pod kotníky, kalhoty delší než nad kotníky, tričko až pod pupík a mikinu a bude jim o dost tepleji. Já jsem ve třídě většinu času v tričku a děti mrznou. Schválně si neberu mikinu, abych neměla tendence moc větrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
14.8.22 20:32
@Borrealis píše:
a to vše jen kvůli nečinnosti těch dříve a neochotě něco s energetikou udělat a připravit se, plus kvůli šílenému grýndýlu a zelenému neměckému božstvu, které si žádá oběti vskutku krvavé
:roll:
ropy i plynu i elektřiny je dost
jenže…

No, kam to Němci dovedli naposledy víme, takže u nic se tyhle šílenosti dají čekat bohužel jsem provázáni a tak když půjdou ke dnu, tak jdeme také :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30312
14.8.22 20:32
@Janli píše:
Tak jim koupíme teplý bačkory…., :nevim:
Lidi, vzdychejte jen nad neřešitelnejma věcma…..
Navíc pochybuju, že by si někdo dovolil snížit teplotu ve školách…,

I kdyby, děti to stejně během chvilky vytopí. My máme hodně stažené radiátory, jde do nich jen vlažná voda a je tam teplo. 30 lidí, je 30 kamínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42067
14.8.22 20:34

Dceři koupím teplý svetr, který si nechá v šatně, a teplé ponožky. Když to nebude stačit, dostane nátělník (letní tílko) a botasky do tělocviku. Ale úplně se nebojím, že by umrzla a myslím, že na nátělník nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
14.8.22 20:34
@Aspera píše:
Tak začnou nosit ponožky vyšší než pod kotníky, kalhoty delší než nad kotníky, tričko až pod pupík a mikinu a bude jim o dost tepleji. Já jsem ve třídě většinu času v tričku a děti mrznou. Schválně si neberu mikinu, abych neměla tendence moc větrat.

Vám to vyhovuje a dalším třeba 30lidem ne. Já chápu, že někdo oslavuje 18s, za mě je to šílenost. Osobně nemusím mít 25, ale aspon 22, abych mohla fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.8.22 20:35

Dneska bylo ve zprávách, že za 1. svetove se ve školách topilo, jen když byla teplota pod nějakých 12 stupňů. :mrgreen:
Takže cajk.

Jsem na 150 let staré chalupě a pochybuju, že si tu předci nějak moc přes zimu feirovali, bo tolik dříví fakt nemeli, zateplení žádné, stydne to vcelku rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
14.8.22 20:36
@Havlova píše:
Dceři koupím teplý svetr, který si nechá v šatně, a teplé ponožky. Když to nebude stačit, dostane nátělník (letní tílko) a botasky do tělocviku. Ale úplně se nebojím, že by umrzla a myslím, že na nátělník nedojde.

Tak já mám malé děti (2roky a 4roky), do školky je nevzali, takže budou doma v teple, protože si tyhle bojové podmínky, třeba ve školce si neumím představit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.8.22 20:36
@Havlova píše:

taky si myslím že doma, na distanční výuce, protože opravdová škola bude díky moudrým neopatřením vlády zavřená až do jara…že doma nezmrzne, to bude dobrý

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.8.22 20:37
@PetraMeli píše:
Tak já mám malé děti (2roky a 4roky), do školky je nevzali, takže budou doma v teple, protože si tyhle bojové podmínky, třeba ve školce si neumím představit :think:

a no, třebas někdo střelí Putina, trhy se uklidní, panika opadne a ceny slezou a bude to zase dobrý

:think:

doufat můžem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová