Regulace vytápění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
13.8.22 20:06
@jkra píše:
Svj není vlastník. A bude sranda, všichni se budou udávat.

Konečně budu mít zákonný nárok na 19 stupňů přes noc v ložnici :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.8.22 20:10

Jinak k tomu otuzovani…bydleli jsme v baráku, pokoj s posledním topením v řadě a vedle půdy. Teplotu vám neřeknu, tipuju těch cca 19, často jsme měli angíny, natekle uzliny, průdušky a dodnes si pamatuju, jak doktorka rika:řekni doma tatínkovi, ať vám doma zatopi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21395
13.8.22 20:12
@Bubla Bůčková píše:
Konečně budu mít zákonný nárok na 19 stupňů přes noc v ložnici :cert:

Udas manzela? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.8.22 21:06
@Bubla Bůčková píše:
Konečně budu mít zákonný nárok na 19 stupňů přes noc v ložnici :cert:

Přesně. Ještě bych tam zakotvila, že minimálně na mikro ventilačku bude otevřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.8.22 22:45
@Kelsey píše:
Přesně. Ještě bych tam zakotvila, že minimálně na mikro ventilačku bude otevřeno.

Aby v zákoně nebyl zákaz větrání!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
13.8.22 23:15
@Bubla Bůčková píše:
Jinak k tomu otuzovani…bydleli jsme v baráku, pokoj s posledním topením v řadě a vedle půdy. Teplotu vám neřeknu, tipuju těch cca 19, často jsme měli angíny, natekle uzliny, průdušky a dodnes si pamatuju, jak doktorka rika:řekni doma tatínkovi, ať vám doma zatopi.

Vidíte, my doma netopíme vůbec, v zimě míváme na spaní otevřené okno, sprchujem se vlažnou.. a imunita perfektní. Tchyně si v paneláku přetápí jak prase a je věčně nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5958
13.8.22 23:19
@Dollorres píše:
Co si myslíte o možné regulaci teplot na 18 st? Podle mě to nemůžeme dát, většina Čechů je zimomřivá. Mě je teda v létě příšerný horko, ale v zimě mám rada teplo a hlavně v koupelně mi je hrozná zima. Jak to máte vy? :think: :mavam:

Nemám informace, tak se ptám. Vláda nařídila topit i v domácnostech do 18 stupňů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21395
13.8.22 23:37
@Bubla Bůčková píše:
Aby v zákoně nebyl zákaz větrání!!! :?

Venku bude takovy smrad ze spalovani vseho mozneho, ze okno otevre jen sebevrah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
14.8.22 06:00
@Kipa22 píše:
Nemám informace, tak se ptám. Vláda nařídila topit i v domácnostech do 18 stupňů?

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
14.8.22 08:54

Ma zimu jsme připraveni, v dílně hromada dřeva na 2 roky topení, tak se zimy nebojíme. Topíme na 23 a u toho zůstaneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42091
14.8.22 09:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
14.8.22 09:07

Musíme se společně modlit za mírnou zimu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
14.8.22 09:09
@pocker píše:
Ma zimu jsme připraveni, v dílně hromada dřeva na 2 roky topení, tak se zimy nebojíme. Topíme na 23 a u toho zůstaneme.

Já věřím v sílu myšlenky a vizualizace.

Ted si ráda na YT pouštím před spaním šum moře, déšt atd., v zimě si najdu kanály s praskajícím ohněm, dokumenty ze Sahary budou taky fajn… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
14.8.22 09:56
@free333 píše:
Já věřím v sílu myšlenky a vizualizace.Ted si ráda na YT pouštím před spaním šum moře, déšt atd., v zimě si najdu kanály s praskajícím ohněm, dokumenty ze Sahary budou taky fajn… 8)

UČITEL (čte z deníku): Dnes byl vydán zákaz hovorů o kamnech, teplých krajích, peřinách, spále a podobně. Náčelník správně usoudil, že nás takové představy oslabují, a pro následující dny vydal seznam témat povolených k rozhovorům.

Téma na pondělí: Význam mrazu v boji proti infekčním chorobám. Úterý: Zimní krása okenních skel.
Středa: Zážitky z bruslení. Čtvrtek: Medvědi – vyzvedněte přednosti ledního.
Pátek: Holomrazy.
Sobota: Mráz – nejlepší děda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
14.8.22 14:28

@Havlova čemu se divíš? Do hlavy se být nebudu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek