Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jkra píše:
Svj není vlastník. A bude sranda, všichni se budou udávat.
Konečně budu mít zákonný nárok na 19 stupňů přes noc v ložnici ![]()
Jinak k tomu otuzovani…bydleli jsme v baráku, pokoj s posledním topením v řadě a vedle půdy. Teplotu vám neřeknu, tipuju těch cca 19, často jsme měli angíny, natekle uzliny, průdušky a dodnes si pamatuju, jak doktorka rika:řekni doma tatínkovi, ať vám doma zatopi.
@Bubla Bůčková píše:
Konečně budu mít zákonný nárok na 19 stupňů přes noc v ložnici
Udas manzela? ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Konečně budu mít zákonný nárok na 19 stupňů přes noc v ložnici
Přesně. Ještě bych tam zakotvila, že minimálně na mikro ventilačku bude otevřeno.
@Kelsey píše:
Přesně. Ještě bych tam zakotvila, že minimálně na mikro ventilačku bude otevřeno.
Aby v zákoně nebyl zákaz větrání!!! ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Jinak k tomu otuzovani…bydleli jsme v baráku, pokoj s posledním topením v řadě a vedle půdy. Teplotu vám neřeknu, tipuju těch cca 19, často jsme měli angíny, natekle uzliny, průdušky a dodnes si pamatuju, jak doktorka rika:řekni doma tatínkovi, ať vám doma zatopi.
Vidíte, my doma netopíme vůbec, v zimě míváme na spaní otevřené okno, sprchujem se vlažnou.. a imunita perfektní. Tchyně si v paneláku přetápí jak prase a je věčně nemocná.
@Dollorres píše:
Co si myslíte o možné regulaci teplot na 18 st? Podle mě to nemůžeme dát, většina Čechů je zimomřivá. Mě je teda v létě příšerný horko, ale v zimě mám rada teplo a hlavně v koupelně mi je hrozná zima. Jak to máte vy?![]()
Nemám informace, tak se ptám. Vláda nařídila topit i v domácnostech do 18 stupňů?
@Bubla Bůčková píše:
Aby v zákoně nebyl zákaz větrání!!!
Venku bude takovy smrad ze spalovani vseho mozneho, ze okno otevre jen sebevrah.
@Kipa22 píše:
Nemám informace, tak se ptám. Vláda nařídila topit i v domácnostech do 18 stupňů?
Ne
Ma zimu jsme připraveni, v dílně hromada dřeva na 2 roky topení, tak se zimy nebojíme. Topíme na 23 a u toho zůstaneme.
@pocker píše:
Ma zimu jsme připraveni, v dílně hromada dřeva na 2 roky topení, tak se zimy nebojíme. Topíme na 23 a u toho zůstaneme.
Já věřím v sílu myšlenky a vizualizace.
Ted si ráda na YT pouštím před spaním šum moře, déšt atd., v zimě si najdu kanály s praskajícím ohněm, dokumenty ze Sahary budou taky fajn… ![]()
@free333 píše:
Já věřím v sílu myšlenky a vizualizace.Ted si ráda na YT pouštím před spaním šum moře, déšt atd., v zimě si najdu kanály s praskajícím ohněm, dokumenty ze Sahary budou taky fajn…
UČITEL (čte z deníku): Dnes byl vydán zákaz hovorů o kamnech, teplých krajích, peřinách, spále a podobně. Náčelník správně usoudil, že nás takové představy oslabují, a pro následující dny vydal seznam témat povolených k rozhovorům.
Téma na pondělí: Význam mrazu v boji proti infekčním chorobám. Úterý: Zimní krása okenních skel.
Středa: Zážitky z bruslení. Čtvrtek: Medvědi – vyzvedněte přednosti ledního.
Pátek: Holomrazy.
Sobota: Mráz – nejlepší děda.