Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetraMeli píše:
Bože to je zase rada, nejste v poradní týmu Fialy?
a co je na tý radě blbýho, to samé radí doktoři i čínská medicína.
@Euforia píše:
@jkra pochop, ze pro nekoho 18 stupnu zima proste je. Ze ty to v 18st. zvladnes..ok, ale nekdo ne. Pro me je 18 naprosta hruza. A to na 25 netopime. Mame tak 22, na noc 20-21. A nejaky otuzovani me vubec nezajima. Mila vlada nas privedla do problemu a misto, aby meli reseni zajisteni dostatecnych dodavek ( coz meli vedet, ze nejde lusknutim prstu), tak to samozrejme odneseme my.
Vláda nás nepřivedla do problémů. Je to souhrn toho, co se děje a pokud čtete, bývalá vláda zazdila třeba budování přípojky na plynovod z jihu, atd.
@lamicina píše:
Ja pak porad beham na zachod.
@Euforia píše:
@jkra pochop, ze pro nekoho 18 stupnu zima proste je. Ze ty to v 18st. zvladnes..ok, ale nekdo ne. Pro me je 18 naprosta hruza. A to na 25 netopime. Mame tak 22, na noc 20-21. A nejaky otuzovani me vubec nezajima. Mila vlada nas privedla do problemu a misto, aby meli reseni zajisteni dostatecnych dodavek ( coz meli vedet, ze nejde lusknutim prstu), tak to samozrejme odneseme my.
A oni žijí třeba v Holandsku, Británii, Belgii atd. jiní lidé? Ne, je jsou zvyklí.
@PetraMeli píše:
Bože to je zase rada, nejste v poradní týmu Fialy?
Hele, neustále jmenuješ Fialu. Fakta jsou, že jsme mohli mít plynovod z jihu, kdo to zazdil? Který holding teď nejvíc zdražil potraviny? Atd, atd. Stát není bezedný. Taky může zkrachovat, viz teď Srí Lanka, Venezuela. To je samé nezajímá, nechci. Ono pokud nebude kde brát a všichni sobecky budou řvát já se neuskromnim, tak budeme úplně v prčicích. Jo, velkou měrou se na všem podepsalo Německo, to rozhodně, s jejich politikou green dealu a tak.
@Havlova píše:
A oni žijí třeba v Holandsku, Británii, Belgii atd. jiní lidé? Ne, je jsou zvyklí.
Právě, půlka Evropy by tedy už musela být mrtvá.
@lamicina píše:
To mi pomůže na chvilku. Já zkoušela i recept na zlaté mléko a málem se pozvracela. Co se zázvoru týká, tak v menší míře, ale když ho vypiju víc, tak mi je spíš hůř a chilly a jiné koření, kvůli žaludku moc nemůžu. Dokonce jsem si koupila Gingo a teda to se mnou zamávalo a účinek málo zřetelný, tak nevím, jestli to mám brát dál ![]()
Někdo tu psal cvičení. Vzhledem k tomu, že se vracím k joze, tak prostě při cvičení potřebuji teplo, protože cvičím jen v legínách a tílku (bez ponožek).
No nic, ted jsem koupila sadu 4 berankových dek s prostěradly a sháním kvalitní pletené ponožky pro děti, ale ty se mi nedaří sehnat. No a další měsíc ještě další set, aby kluci byli v teple.
@Havlova píše:
To jsou vše přímořské státy, my jsme stát vnitrozemský. Museli bychom porovnávat obdobné podmínky.
@Havlova píše:
A jaké tam mají zimy? Jsou to přímořské státy, tam je prostě jiné klima, celkově mají tepleji.
@Havlova vsak rikam, ze to nejde lusknutim prstu, pak ale nemeli vyrvavat, ze se bez ruskyho plynu obejdeme, protoze v tuhle chvili neobejdeme, zejo. A jestlize vyrvavali, ze ru plyn nepotrebujem, tak meli mit okamzity plan na zajisteni dodavek a ne ze na chodbe bude 15 stupnu bohajeho ![]()
A jo klidne si zajistit ty dodavky z Ruska, nez zajisti jiny zdroje.
@jkra píše:
Hele, neustále jmenuješ Fialu. Fakta jsou, že jsme mohli mít plynovod z jihu, kdo to zazdil? Který holding teď nejvíc zdražil potraviny? Atd, atd. Stát není bezedný. Taky může zkrachovat, viz teď Srí Lanka, Venezuela. To je samé nezajímá, nechci. Ono pokud nebude kde brát a všichni sobecky budou řvát já se neuskromnim, tak budeme úplně v prčicích. Jo, velkou měrou se na všem podepsalo Německo, to rozhodně, s jejich politikou green dealu a tak.
Jenže právě ten Váš modrý chlapec, stejně jako Babiš podporují Green deal a nikdo se Němcům nepostavil, ale odneseme to my všichni. Pro Vás ok, klidně dáte i 15s, já s tím budu mít velký problém (týká se hlavně v práci).
Jinak ta jejich zelená politika se projeví v zimě, až se rapidně zhorší ovzduší, při vytápění čímkoliv.
Fakt doufám v mírnou zimu.
@vokishka píše:
Ja pak porad beham na zachod.
A na zachode ti omrzne zadek, zacarovany kruh…
@Euforia píše:
@Havlova vsak rikam, ze to nejde lusknutim prstu, pak ale nemeli vyrvavat, ze se bez ruskyho plynu obejdeme, protoze v tuhle chvili neobejdeme, zejo. A jestlize vyrvavali, ze ru plyn nepotrebujem, tak meli mit okamzity plan na zajisteni dodavek a ne ze na chodbe bude 15 stupnu bohajeho
A jo klidne si zajistit ty dodavky z Ruska, nez zajisti jiny zdroje.
Asi tak nějak. Ruku na srdce, v současné době ten plyn z Ruska potřebujeme, bohužel.
@PetraMeli píše:
Pro Vás je to super, ale pro mnoho lidé ne. V práci s tím člověk nic neudělá, já naštěstí budu třeba 10-12h na nohou, pak zima ve vlaku či autobuse a představa zimy i doma, ono to působí i dost na psychiku.
Já tu nyní sedím v dlouhé sukni, ponožkách, tílku a mikyně a to máme léto a i tak mám studené ruce. Tohle mám od mala, takto to má moje teta a jeden ze synů.
Otužovat jsem se zkoušela, ale studenou na celé tělo nedám, se mnou by to seklo.
Co má společnýho teplota v autobusu a vlaku s omezováním vytápění plynem?
Jo a zatím hoří plyn na rusko_finske hranici, plyn, co Gazprom cíleně nechce poslat do Evropy. Stačí jeden blbej diktátor.