Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Da12 píše:
Přesně tak. Také si myslím, že to tak dopadne. Právě proto by se měli dohodnout o míru, dokud je čas na záchranu spousty životů a neseberou té Ukrajiny ještě víc.
To se právě špatně dohaduje. Jako kdyby se ti někdo nastěhoval do baráku, tak se s ním dohodneš že je půlka jeho dokud je čas a nesebere ti barák celý a nedostaneš přes hubu?
@madyb píše:
To se právě špatně dohaduje. Jako kdyby se ti někdo nastěhoval do baráku, tak se s ním dohodneš že je půlka jeho dokud je čas a nesebere ti barák celý a nedostaneš přes hubu?
No jasně a on na tebe přece bude tak hodnouckej, že te nechá v té půlce baráku bydlet a ještě mu za to budeš vděčná. A vděčná i za to, že si budeš moct zatopit jeho plynem a klidně na 24. ![]()
@vokishka píše:
Jsem normální, když je mi zima? DOma 27, venku 30.
Jsi, já mám na nohách ponožky a krom noční košile ještě tričko a budu spát pod dvěma dekama.
@PetraMeli píše:
Jsi, já mám na nohách ponožky a krom noční košile ještě tričko a budu spát pod dvěma dekama.
díky
bez ponožek to nedávám nikdy
@Svistice píše:
No jasně a on na tebe přece bude tak hodnouckej, že te nechá v té půlce baráku bydlet a ještě mu za to budeš vděčná. A vděčná i za to, že si budeš moct zatopit jeho plynem a klidně na 24.
Kulový. On ti vypne topení, sebere jídlo a když se ti to nebude líbit, tak ti rozbije úsměv. Když mu budeš děkovat, možná budeš moci vytápět na 10 a dostaneš trochu chleba. Osvědčená strategie.
@vokishka píše:
díkybez ponožek to nedávám nikdy
Teď momentálně spím „na Evu“. Bez deky při 2 otevřených oknech. Nad ránem přes sebe přehodím prostěradlo.
@Havlova píše:
Teď momentálně spím „na Evu“. Bez deky při 2 otevřených oknech. Nad ránem přes sebe přehodím prostěradlo.
br ![]()
@Havlova píše:
Styděla jsem se to napsat. Taky jsem v holé kráse. Všechny okna v patře jsou otevřená. A zadek mám natočený k oknům. Prostě do průvanu 🙈 😂.
@Havlova píše:
Já mám noční košili (nesnesu holá ramena a záda) a spím celoročně pod dekou z ovci vlny. Ale mám tu 23 stupňů, žádné tropy
@Havlova píše:
já taky, příjemné
při otevřeném okně ale ne, protože ráno je hluk od silnice už od pěti, a to by nešlo spát
koukám kolik mám ted v pokoji…23. a půl, pohoda
Spím v triku bez rukávů, nezakrytá, otevřené okno.
Nedovedu si představit teď nějakou deku a ponožky
Hlavně se zatím jedná o úpravě normy a ne kolik stupňů bude mít někdo doma. To znamená že pokud klesne teplota pod současnou normu tak nezavřou školy a úřady a
nepošlou děti zas na distančku jen proto že klesla teplota pod 21 stupňů.
@Borrealis píše:
já taky, příjemnépři otevřeném okně ale ne, protože ráno je hluk od silnice už od pěti, a to by nešlo spát
koukám kolik mám ted v pokoji…23. a půl, pohoda
copak auta, ale ptáci jak řvou.
@Havlova píše:
Jo, já teda tílko a kalhotky, otevřeno všude, bez deky. A ráno v 5 ledová sprcha.
@PetraMeli píše:
Peklo, brrrrr.