Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lykaon píše:
@Havlova Nechám tě v tom. Ale UA je černá díra. Pokud padne tak s tím nemám problém. A nevěřím že se za nás někdo postaví. Třeba se pletu.
Oni se budou stavět za sebe, protože pro ně bude nebezpečné mít je za přímé sousedy. Co je na tom nepochopitelné?
Ale všechny indicie k ní směřují. Západ provokuje východ a je jen otázkou, co z toho bude. Předatava Rusko + Čína + Korea je poněkud děsivá. A i tato silná trojka má své další spojence! Vidím za tím absolutní selhání veškeré diplomacie. Tu nahradili jen samé provokace.
@inkakřivák píše:
@Svistice Takže prostě bojovat do posledního dechu, uraaaa! Hm. Taky řešení. No Rusko to v pohodě přežije. A zbohatne na tom. Zdá Ukrajina, tam už je to otázka. Pro mne jediné, co mne děsí, by byla ta světová válka.
@vokishka píše:
Jsem normální, když je mi zima? DOma 27, venku 30.
Přechod? ![]()
@Svistice píše:
Přechod?
nevím, věk na to mám. Ale zase v tomto horku je to příjemný příznak ![]()
@Lykaon Pořád budu raději, když ten silnější pes bude USA než ty dvě ostatní země s Asijskou mentalitou.
Plebs za velkou louží se tam má pořád lip než plebs za Uralem. ![]()
@vokishka píše:
nevím, věk na to mám. Ale zase v tomto horku je to příjemný příznak
Nebo ještě covid. ![]()
@vokishka píše:
nevím, věk na to mám. Ale zase v tomto horku je to příjemný příznak
Nerouhej se. Ono pak v tom horku mít nával je vražedné. Asi jako kdybys v tom vedru dělala dřepy v lyžařské kombinéze.
@vokishka píše:
Jsem normální, když je mi zima? DOma 27, venku 30.
Spíš moribundus. A nejspíš zvaný covid. Udělej si test doma.
@Svistice píše:
Nebo ještě covid.
tfuj, nestraš. Doufám, že jsem ještě imunní, když jsem to nechytila od dcery a jejího přítele, když tu byli pár hodin před příznaky (navíc dcera měla lehké příznaky kocoviny, což klidně mohl být už kovid
).
@vokishka píše:
tfuj, nestraš. Doufám, že jsem ještě imunní, když jsem to nechytila od dcery a jejího přítele, když tu byli pár hodin před příznaky (navíc dcera měla lehké příznaky kocoviny, což klidně mohl být už kovid).
Já se před mnoha lety klepala ve špitále, ze mi je zima, jestli mi nemůžou dát ještě jednu deku. Normálně mi klepala zuby zimou. Sestra mě změřila a prohlásila, že při 41.3 nemám nárok na to, aby mi byla zima. ![]()
@Svistice píše:
Já se před mnoha lety klepala ve špitále, ze mi je zima, jestli mi nemůžou dát ještě jednu deku. Normálně mi klepala zuby zimou. Sestra mě změřila a prohlásila, že při 41.3 nemám nárok na to, aby mi byla zima.
to je dobrý ![]()
@Borrealis píše:
@vokishka
a kdy to bylo? kdy u vás byli??kolik je to dní?
v půlce července, to už je pryč
@jkra píše:
Nemoc?
nic mi tak není, jedině možná z přehřátí přes den