Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:Řadi nějaké hnusné střevní virózy s teplotou.
Jsem normální, když je mi zima? DOma 27, venku 30.
@Svistice píše:
Já mám noční košili (nesnesu holá ramena a záda) a spím celoročně pod dekou z ovci vlny. Ale mám tu 23 stupňů, žádné tropy
V tom se dá spát? Jakmile v ložnici vyleze teplota na dvacítku, jdu do naha pod prostěradlo a sprosté nadávám do tří do rána, než se trošku ochladí.
@inkakřivák píše:
V tom se dá spát? Jakmile v ložnici vyleze teplota na dvacítku, jdu do naha pod prostěradlo a sprosté nadávám do tří do rána, než se trošku ochladí.
Dá, tělo a ramena pod dekou, zbytek vystrčil ven a větram.
@jkra píše:
Peklo, brrrrr.
Tohle mám od mala, prostě spát bez deky, ponožek z plyše atd… je to pro mě nepohodlné.
@Lykaon píše:
Už sakra pochopte že silnější pes prostě souloží, ten slabší má utrum. Takže my můžeme jen čekat zda budeme pod USA a nebo Ruskem. Co s tím uděláme? Vyrazíme do boje s tou hrstkou techniky? Jsme zemička která nemá žádný význam ve světě. Nevím proč a nebo jak si všichni lidi vypěstovaly nějaký defekt v tom že nějaká ČR je pupkem Evropy. Není. Je to zemička kterou amíci zaměňují za Čečensko, myslí si že tady jsou lidojedi a na ulicích žereme děti. Nerostné bohatství taky nula. Kolik z vás se zajímá o to co se děje někde v JAR? Je nám tu všem tak nějak u sedací části těla.
Ježiš, tak to chci být pod USA.
@Borrealis píše:
já taky, příjemnépři otevřeném okně ale ne, protože ráno je hluk od silnice už od pěti, a to by nešlo spát
koukám kolik mám ted v pokoji…23. a půl, pohoda
Hluk od 5 mě nevadí. ![]()
@Quertizop píše:
Ježiš, tak to chci být pod USA.
Já bych neměla takové ideály. Byla jste někdy v USA, myslím, jestli jste viděla jak to tam chodí. Ona je tam dost velká chudoba, hromada násilí, pošlete dítě do školy a nevíte, jestli ho třeba nezastreli, když onemocnite, tak Vám pojištění nemusí stačit, třeba u rakoviny atd… toho je fakt hodně. Takže z trojky statu nikdo no, ono vlastně není kam utéct před lidskou krutosti a blbosti ![]()
@PetraMeli píše:
Já bych neměla takové ideály. Byla jste někdy v USA, myslím, jestli jste viděla jak to tam chodí. Ona je tam dost velká chudoba, hromada násilí, pošlete dítě do školy a nevíte, jestli ho třeba nezastreli, když onemocnite, tak Vám pojištění nemusí stačit, třeba u rakoviny atd… toho je fakt hodně. Takže z trojky statu nikdo no, ono vlastně není kam utéct před lidskou krutosti a blbosti
A byla jste někdy v Rusku?
@PetraMeli píše:
Já bych neměla takové ideály. Byla jste někdy v USA, myslím, jestli jste viděla jak to tam chodí. Ona je tam dost velká chudoba, hromada násilí, pošlete dítě do školy a nevíte, jestli ho třeba nezastreli, když onemocnite, tak Vám pojištění nemusí stačit, třeba u rakoviny atd… toho je fakt hodně. Takže z trojky statu nikdo no, ono vlastně není kam utéct před lidskou krutosti a blbosti
Napsala jsem, že chci být pod USA, ne jako v USA.
Mimochodem, byla. Píšete nesmysly.
@Svistice píše:
Dá, tělo a ramena pod dekou, zbytek vystrčil ven a větram.
Ale ne, já mluvím o těch 23 stupních. V tom spát nejde.
On si člověk zvykne. Bydleli jsme v domě, kde se tři roky nezavirala okna v ložnici. Obě byla zkroucená tak, že byla neustále na deset cm vyklopená. V létě v zimě. Člověk si zvykne. Takže teď na stáří mám optimální loznicovou teplotu 16 stupňů. Cokoli navíc už je nepohodlí.
@PetraMeli píše:
No, pořád je tam mnohem lepší život než v Rusku.
@Quertizop To je realita života. Nebo snad tv lze, když ukazuje třeba střelbu ve školách? Nebo že lidé bez zdravotního pojištění se často nedočkají potřebné péče? Nebo že jsou tam opravdu chudé lokality? Ono je tam plno věcí pěkných, ale plno věcí ne. Je to stejné jako všude. A já nechci být pod nikým. Ať nás nechají ty velmocí žít svůj život a budu spokojená. Ať mi přestane EU diktovat, co můžu a nemůžu dělat, říkat a myslet a budu šťastná.
@inkakřivák píše:
@Quertizop To je realita života. Nebo snad tv lze, když ukazuje třeba střelbu ve školách? Nebo že lidé bez zdravotního pojištění se často nedočkají potřebné péče? Nebo že jsou tam opravdu chudé lokality? Ono je tam plno věcí pěkných, ale plno věcí ne. Je to stejné jako všude. A já nechci být pod nikým. Ať nás nechají ty velmocí žít svůj život a budu spokojená. Ať mi přestane EU diktovat, co můžu a nemůžu dělat, říkat a myslet a budu šťastná.
Jaké je procento zastrelenych dětí ve školách, a kolik je v Rusku dětí odvedenou na frontu? A v USA si pojištění platit můžete a pak vás ošetří. V Rusku mimo Moskvu vám je pojištění na houby.
@inkakřivák píše:
Ale ne, já mluvím o těch 23 stupních. V tom spát nejde.
On si člověk zvykne. Bydleli jsme v domě, kde se tři roky nezavirala okna v ložnici. Obě byla zkroucená tak, že byla neustále na deset cm vyklopená. V létě v zimě. Člověk si zvykne. Takže teď na stáří mám optimální loznicovou teplotu 16 stupňů. Cokoli navíc už je nepohodlí.
a jak to děláš v létě? já mám teď doma teplotu 28,5 stupně
@stinga Trpím. Ale třeba teď máme v domě dvacet. Máme dům se zdmi cca metr. Možná i víc. Kvalitní okna, a celou noc otevřeno do průvanu. Takže se vychladí, a když začne být teplo, utesnime a je to. Nad terasou je střecha, takže se dveře do pokoje a ložnice nerozpali. A když je nejhůř, tak hodím matrací na zem mezi ty dveře, namočíme prostěradlo a je to. I tak se dá spát. Ovšem vylézt ven, to jsou muka. Za mne by mělo být maximálně těch 25. Ideál.