Regulace vytápění

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
485
17.8.22 20:17

@Havlova Proč tě to trápí? Naše válka to není. Jsme v NATO a to nás ochrání. Co tady furt šílíte jako by nás nechránila velká amerika a její pakt? Tak buď jí věříte a nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.8.22 20:18
@PetraMeli píše:
Krym byl darován N.Ch. protože si mysleli, že sovět. svaz bude navždy. Naivka. Jako Vám tohl e nepřijde šílený. Kvůli Krymu obětovat třeba možnost míru? Prostě neustoupí nikdo, tak to pak může ta sv. válka být, ale dopadne to asi dost blbě.

Opakuju se. Chamberlain si myslel, že když dá Hitlerovy ty povětšinou německé Sudety, tak bude mít mír. No měl ho cca rok a půl.
Stalin si myslel, že když uzavře pakt Ribbentrop-Molotiov, děsně na tom vydělá. No to Pobaltí a Polsko si užil necelé dva roky. A nejvíc obětí mělo za 2 sv války, kdo? SSSR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.8.22 20:19

@Havlova U nás se nezastaví… tak na co členství v NATO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41885
17.8.22 20:20
@Lykaon píše:
@Havlova Proč tě to trápí? Naše válka to není. Jsme v NATO a to nás ochrání. Co tady furt šílíte jako by nás nechránila velká amerika a její pakt? Tak buď jí věříte a nebo ne

Já nešílím. Já jsem kliďas. Ale NATO, USA, Rusku a Číně nevěřím ani nos mezi očima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41885
17.8.22 20:20
@Lykaon píše:

Já nás tam nezapsala. Ani do EU.

Příspěvek upraven 17.08.22 v 20:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.8.22 20:21
@Lykaon píše:

Třeba nedat se jen tak zadarmo? Proč se na to Ukrajinci nevybodli hned ten první víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.8.22 20:23

Už sakra pochopte že silnější pes prostě souloží, ten slabší má utrum. Takže my můžeme jen čekat zda budeme pod USA a nebo Ruskem. Co s tím uděláme? Vyrazíme do boje s tou hrstkou techniky? Jsme zemička která nemá žádný význam ve světě. Nevím proč a nebo jak si všichni lidi vypěstovaly nějaký defekt v tom že nějaká ČR je pupkem Evropy. Není. Je to zemička kterou amíci zaměňují za Čečensko, myslí si že tady jsou lidojedi a na ulicích žereme děti. Nerostné bohatství taky nula. Kolik z vás se zajímá o to co se děje někde v JAR? Je nám tu všem tak nějak u sedací části těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.8.22 20:25

@Svistice Pochop že tohle je válka mezi USA a Evropou. Čeho myslíš že se nejvíce bojí amíci? Spojení německé technologie a ruských nerostných bohatství. Vem si jen automobilový průmysl. Ale teď je vše pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41885
17.8.22 20:33
@Lykaon píše:
Už sakra pochopte že silnější pes prostě souloží, ten slabší má utrum. Takže my můžeme jen čekat zda budeme pod USA a nebo Ruskem. Co s tím uděláme? Vyrazíme do boje s tou hrstkou techniky? Jsme zemička která nemá žádný význam ve světě. Nevím proč a nebo jak si všichni lidi vypěstovaly nějaký defekt v tom že nějaká ČR je pupkem Evropy. Není. Je to zemička kterou amíci zaměňují za Čečensko, myslí si že tady jsou lidojedi a na ulicích žereme děti. Nerostné bohatství taky nula. Kolik z vás se zajímá o to co se děje někde v JAR? Je nám tu všem tak nějak u sedací části těla.

Proč mě to zajímá? Protože to máme za pudelí, na rozdíl od JAR? A protože si myslím, že by nás NATO bránilo. Oni Němci a spol. nechtějí mít Vovu úplně na hranicích, nějaký nárazník potřebují. A na koho by to vycházelo? No, Súdán to asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.8.22 20:38

@Havlova Odpověděla sis sama. Němci nás obětují a možná i SK a tam zůstane Rusko. My budeme to nárazníkové pásmo. Nebo si myslíš že se bude aliance bít kvůli takovému kousku země? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.8.22 20:40
@Havlova píše:
Proč mě to zajímá? Protože to máme za pudelí, na rozdíl od JAR? A protože si myslím, že by nás NATO bránilo. Oni Němci a spol. nechtějí mít Vovu úplně na hranicích, nějaký nárazník potřebují. A na koho by to vycházelo? No, Súdán to asi nebude.

Vidíš a amíci nás mají asi stejně daleko jako JAR. Tak co myslíš že udělají? Jsme jim jedno. Nějaká @Havlova je jim u jedno. Jestli bude makat někde v lomu a nebo ve fabrice na koncern. Chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41885
17.8.22 20:44
@Lykaon píše:
Vidíš a amíci nás mají asi stejně daleko jako JAR. Tak co myslíš že udělají? Jsme jim jedno. Nějaká @Havlova je jim u jedno. Jestli bude makat někde v lomu a nebo ve fabrice na koncern. Chápeš?

Nebude makat ani v jednom. A co udělají? Budou chtít udržet Rusáky co nejdál a co nejslabší. A proto by do toho šli. Když zůstane Ukrajina, tady mela nebude. Když ne a budou chtít jít dál, ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65035
17.8.22 20:46

Jsem normální, když je mi zima? DOma 27, venku 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.8.22 20:46

@Havlova Nechám tě v tom. Ale UA je černá díra. Pokud padne tak s tím nemám problém. A nevěřím že se za nás někdo postaví. Třeba se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41885
17.8.22 20:47
@vokishka píše:
Jsem normální, když je mi zima? DOma 27, venku 30.

Ne, nejsi. Já se potím i na očích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová