Reklamace bot - jak byste řešili?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
230
1.11.13 21:18

Reklamace bot - jak byste řešili?

Zdravím. Zajímalo by mě, jak byste řešili nastálou situaci s reklamací bot. Reklamovala jsem rozlepenou podrážku u boty, když jsem šla opravené boty vyzvednout, po dlouhém zjišťování a hledání se ukázalo, že moje boty vydali někomu jinému 8o Prostě je omylem dali jiné paní a ty její, ale o číslo menší tam zůstaly :zed: Nejdřív mě přemlouvali, ať si vezmu ty menší :zed: že se roztáhnou. No já sem je ale nechtěla. Tak mi teda navrhli, že ať počkám, že oni se pokusí získat zpátky ty moje. Já jsem navrhla, ať mi dají peníze, to nechtěli. Já sem byla dost zaskočená, prodavačka strašně tlačila, pořád mlela že sme lidi, že ať nedělám problémy, že každý chybuje, že se vždy domluví atd. No prostě mě úplně rozhodila a já odešla, že počkám. Ale já ty boty už nechci po někom onošené :nevim: Co byste dělali? Jak byste to řešili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
gabrielagabri
1.11.13 21:22
@Pehule píše:
Zdravím. Zajímalo by mě, jak byste řešili nastálou situaci s reklamací bot. Reklamovala jsem rozlepenou podrážku u boty, když jsem šla opravené boty vyzvednout, po dlouhém zjišťování a hledání se ukázalo, že moje boty vydali někomu jinému 8o Prostě je omylem dali jiné paní a ty její, ale o číslo menší tam zůstaly :zed: Nejdřív mě přemlouvali, ať si vezmu ty menší :zed: že se roztáhnou. No já sem je ale nechtěla. Tak mi teda navrhli, že ať počkám, že oni se pokusí získat zpátky ty moje. Já jsem navrhla, ať mi dají peníze, to nechtěli. Já sem byla dost zaskočená, prodavačka strašně tlačila, pořád mlela že sme lidi, že ať nedělám problémy, že každý chybuje, že se vždy domluví atd. No prostě mě úplně rozhodila a já odešla, že počkám. Ale já ty boty už nechci po někom onošené :nevim: Co byste dělali? Jak byste to řešili?

rozhodně chtěj vrátit peníze! pohroz jim čoi, na čoi ti také ochotně poradí, i telefonicky.www.coi.cz.Když ZTRATILI (jedno jakým způsobem)Tvé boty, musejí vydat peníze!

• Citovat
  • Upravit
322
1.11.13 21:25

Na vyřízení mají 30 dní. Když ti do té doby nevrátí tvoje boty, trvej na vrácení peněz a neustupuj. Ano, jsme lidi a děláme chyby, ale za chyby se platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
1.11.13 21:26

Určitě bych chtěla vrátit peníze… je to jejich vina a oni ti to musí uhradit. Když nebudou chtít, normálně bych jim řekla, že dáš na ČOI a že to budeš řešit, že nechceš od někoho nošené boty. Bůhví kdo to měl :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
1.11.13 21:35

No já bych si namlátila, že jsem na tom vrácení peněz netrvala hned. Ale když v tu chvíli to ta prodavačka vůbec nepřipustila, pořád mlela že boty mi přece vrátí. No a jít tam znova nevím jestli to dám. Ale díky za reakce, jen jsem se chtěla ujistit, že to není nic vypočítavého nebo nemravného chtít peníze. Chlap to tady do mě hustí a chtěl na ně letět, tak ho asi nechám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
1.11.13 21:36

Nic, maj 30 dní na reklamaci. pokud to neuběhlo, máš smůlu a šla bych to řešit 30 dní po podání reklamace. Pokud to uběhlo, chtěla bych boty své velikosti bez vady, v opačném případě považovala vadu za neopravitelnou a požadovala vrácení peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.13 21:49

Mas pravo na vraceni penez. presne jak uz se tu psalo. pohrozit coi. a normalne bych na ni i pred nimi zavolala kdyz by nechteli vratit penize. pokud ti nemuzou vydat v danem terminu reklamace tve boty, mas narok na vymenu zbozi ci vraceni penez. urcite ale pozaduj penize. urcite uz doba presahla 30dni ze? to je doba ktera je dana ze zakona na reklamaci. pokud ti 31.den od podani reklamace nejsou schopni ti obuv vratit at uz opravenou nebo s neuznanou zavadou mas na penize narok.me se neco podobneho stalo s mobilem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
1.11.13 21:51

@Lama Lama boty už tam jsou skoro dva měsíce, tak v tom problém není. Kdyby mi nabídli nové, hned bych si je vzala. Ale prostě od někoho onošené nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15056
1.11.13 21:51

@Pehule Páni,tak prodavačka je hustá. At si nosí sama o číslo menší boty.To jsou dneska služby :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
1.11.13 22:00
@Pehule píše:
@Lama Lama boty už tam jsou skoro dva měsíce, tak v tom problém není. Kdyby mi nabídli nové, hned bych si je vzala. Ale prostě od někoho onošené nechci.

no tvl, to bych s nima vyběhla. mě se jednou snažili nakukat, že to není 30 dní, ale 31. :roll: to už jsem na ně vyběhla taky. Dokonce jsme tam pak naběhli s mámou, táta se přihnal se složkou, představil se jako právní zástupce. CHtěl po nich podespat, že po 30ti dnech nedošlo k vyřízení reklamace. A rázem vysolili prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
1.11.13 22:13

@Lama Lama no taky lituju, že jsem tam šla sama :zed:
Ale prodavačka byla fakt drsná, pořád mi opakovala, že nemám dělat problémy, přitom já byla tak zaskočená, že jsem se nanic nezmohla. Dokonce jsem i chvíli uvažovala, že si vezmu ty menší :nevim: A to bylo jediný, co jsem zvládla odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
1.11.13 22:14

No třeba by se jim mohlo podařit zkontaktovat tu paní, která má ty vaše boty. Přece jí musí být velké… Já bych chtěla zpět své boty anebo peníze, jiná možnost nepřichází absolutně v úvahu. Nenechte se rozhodit ani zviklat, máte svá práva, zůstaňte v klidu a trvejte ne svém. Ať nejdřív zkusí zkontaktovat tu paní, je možné, že se vrátí sama.. a pak po 30 dnech vám budou muset vrátit peníze. Dejte vědět, jak jste dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
1.11.13 22:18

Já už bych je nechtěla, nikdy nevíš, jestli ten člověk neměl nějaké plísně. Stalo se mi, že jsem šla k doktorce, a nějaká jiná pacientka měla stejné boty, a jelikož jsme se zouvali před ordinací, a já šla dovnitř, ona ven, tak si buď záměrně, nebo nevědomky, vzala moje-já je měla nové, pěkné, ona špinavé, vyspravované. Vzala jsem si je na nohy jen s největším sebezapřením, dopajdala k Baťovi, a raději si koupila nové. Ten pocit, že mám boty po cizích hnátách na sobě…blééé. Nenech se odbýt, je to její chyba, tak ať se paninka poučí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
1.11.13 22:22

@nikitomi Já se právě trochu bojím, že paní boty zatím vesele nosí. Myslím, že boty o číslo větší se dají nosit ( asi líp než o číslo menší ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
1.11.13 22:23

@Pehule Problémy dělala jedině ona, to je fakt sprostý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová