Reklamace notebooku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
18.11.15 19:20

Ahoj, mám stejný dotaz jako zakladatelka, jen mám jiný problém. Jack konektor(prostě ta díra na sluchátka) mi, když si tam strčím ty sluchátka, tak to nehraje ve sluchátkách, ale normálně jako bez sluchátek. Sluchátka jsou ok, ale ten jack konektor je rozbitý či co :nevim: ptám se tedy, jak to bude s reklamací, zda si vše co mám v notebooku(nainstalovaný prohlížeč, fotky, filmy, písničky apod.) mám někam uložit nebo co s tím? nebo se k tomu nedostanou, nemůžou to smazat? :nevim:
Děkuji, já jsem úplný blb na tyhle věci :oops: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
18.11.15 19:27

@kaja00 Kdyby chtěli, dostanou se ke všemu, ale mazat by to teda nemuseli :-)
Jen mě při čtení tvého dotazu napadá, jestli jsi si jistá, že noťas ta sluchátka rozpozná, případně jestli nemáš zakázaný/máš povolený výstup sluchátky. Abys neplatila zbytečně servis něčeho, co je OK. Mně do noťasu nejdou např. manželova a taky některé repráčky musím povolit v nastavení zvuku.

• Citovat
  • Upravit
187
18.11.15 19:32

@kaja00 Nejprv zkusit tohle (omlouvám se pokud jste zkoušela, ale pro jistotu). Pokud máte windows, tak dole vpravo na liště kliknout pravým na ikonku zvuku a po vyjetí menu dát ZVUKY. Hned první karta přehrávání. Jsou tam uvedena sluchátka? pokud ne, PC je ani nerozpoznalo, pokud ano, stačí je dát jako výchozí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.11.15 19:34

@kaja00 Jinak pokud by došlo na reklamaci, doporučuji vše důležité zálohovat, pokud by museli přeinstalovat OS, to se ale tak často nestává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
18.11.15 19:38

Určitě zálohuj, známému takhle dvakrát smazali vše, přesto že ho zabezpečili, že nesmazají :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.11.15 19:41

@Patricia89 Je potřeba mít potvrzený zár. list nebo doklad, bez toho nic nereklamují většinou. Budete asi muset zdroj koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
18.11.15 19:42

@Patricia89 tak já bych to zkusila, řekla bych jim, že jsi se stěhovala, třeba by ti ji uznali,, nikdy nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
18.11.15 19:43
@Patricia89 píše:
Ja sem taky chtela reklamovat, ptze mi nejde nabijeci kabel. Hm…Nemuzu najit doklad o zaplaceni. Stehovali jsme se a neni. Pritom knizky od toho mam, ale doklad ne :zed:
Tak si kabel budu muset koupit.A jen tak mmch. Uznali by mi reklamaci?

pokud je to do dvou let od začátku výroby toho notebooku tak ti to normálně v service opraví i bez dokladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
18.11.15 19:45

@Mersmerize1 je tam uveden reproduktor, co teď? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.11.15 19:48

@kaja00 A jsou tam i sluchátka pod reproduktorem, po tom co je připojíte? Měly by okamžitě vyskočit. Pokud ne - je několik možností - buď je špatný konektor v notebooku (doporučuju potom připojit do jiného notebooku, pokud se objeví, tak je jasné, že chyba je právě v notesu a může to jít na reklamaci nebo do servisu, pokud se neobjeví ani tak, tak spíš sluchátka budou v nepořádku). Nebo je počítač kvůli něčemu nedokáže rozpoznat. To už by pak bylo lepší někomu/někam to donést a zeptat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
18.11.15 19:52

@Mersmerize1 Nejsou :? Chyba je v noťasu, sluchátka jsou v pořádku, zkoušela jsem v jiným notebooku. Ono to právě nejde asi týden, možná ani to ne, tak nevím, jak se to mohlo objevit. Ještě před týdnem to normálně šlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.11.15 19:53

@kaja00 Hm, a žádné úpravy v notesu jste neprováděli? (přeinstal OS apod.?). POkud ne a přestalo to jen tak z ničeho nic fungovat, asi bude nutný servis. A jak už jsem napsala, to důležité si pro jistotu zálohujte třeba na flashku, člověk nikdy neví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
18.11.15 19:57

@Mersmerize1 Přeinstalace OS, to je co? Tak nějak tomu nerozumím, radši nechci plácat nesmysli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.11.15 19:58

@kaja00 Jestli jste nepřeinstalovávali operační systém - třeba neupgradovali z Windows 8 na 10 nebo něco takového. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
18.11.15 19:58

@Mersmerize1 nene, to určitě ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie