Reklamace v globusu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5938
22.11.14 14:40

@Cuddy http://www. stormware. cz/podpora/LegServis/Informace_o_vyrizeni_reklamace. aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.14 14:55

@Kofolová datum vyřízení reklamace napsanej mám, ale po zkušenostech, které mám se právě bojím aby oni neřekli že mi peníze nedají že kabelka opravená byla do doby do které být měla, jen mi zapomněli napsat sms. Jenže jak mám vědět že doopravdy byla kabelka opravená do doby do kdy měla být a jen zapomněli poslat sms a nebo to jen tvvrdí z důvodu toho že mi nechtějí dát peníze

• Citovat
  • Upravit
4984
22.11.14 15:27
@Anonymní píše:
@Kofolová datum vyřízení reklamace napsanej mám, ale po zkušenostech, které mám se právě bojím aby oni neřekli že mi peníze nedají že kabelka opravená byla do doby do které být měla, jen mi zapomněli napsat sms. Jenže jak mám vědět že doopravdy byla kabelka opravená do doby do kdy měla být a jen zapomněli poslat sms a nebo to jen tvvrdí z důvodu toho že mi nechtějí dát peníze

To nepoznas. Proto jsi tam mela byt nabehnuta ten 30.den pak uz ti nezbyva nez se smirit s opravenou kabelkou kdyz tam bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.14 16:08
@Kofolová píše:
To nepoznas. Proto jsi tam mela byt nabehnuta ten 30.den pak uz ti nezbyva nez se smirit s opravenou kabelkou kdyz tam bude

to je právě to že já nemohla ten 30 den jsem musela být v prací. Globus se zavíra v 21:00. Kdybych příšla v 19:00 tak mi řeknou že by to přijít ještě mohlo. Na pracoviští jsem musela být do konce takže bych jsem se na informace dostala až tak 10min po zavíračce a to už tam nikdo není. Tam naběhnu hold v pondělí a budu doufat.

• Citovat
  • Upravit
4984
22.11.14 16:36
@Anonymní píše:
to je právě to že já nemohla ten 30 den jsem musela být v prací. Globus se zavíra v 21:00. Kdybych příšla v 19:00 tak mi řeknou že by to přijít ještě mohlo. Na pracoviští jsem musela být do konce takže bych jsem se na informace dostala až tak 10min po zavíračce a to už tam nikdo není. Tam naběhnu hold v pondělí a budu doufat.

Ono to chce i zkouset. My teda vetsinou posilame sms, vetsinou mame vyrizene reklamace i driv ale lidi se chodi ptat. Nekteri i 2-3 den reklamace :D preju hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák