Reklamace zubu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1212
16.8.18 22:49

Tak já na soukromou kliniku nechodím, platím to co platit mám ( bílá plomba a tak) a když mě zub bolí, tak jdu hned ráno, mezi bolesti, počkám si cca hodku a jdu… Máš asi super kliniku… :D :D :D chodím třeba na soukromou kliniku na gyndu a když je problém jdu ten den, nebo druhý den… Co to je ta instituci??? Zas nějací Rusaci ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.8.18 22:50
@natyber píše:
@22Denisa hm.. tak to slyším prvně s tou čekací listinou 8o u všech lékařů jsem zatím zvyklá na to, že akutní případy mají přednost :nevim: a platit bys to znovu neměla :nevim: divné mi je, že by si vzali na triko případný zánět, jako to asi nebude, jak píše Malaga, po vrtání to může bolet dlouho, ale stejně jak si můžou být jistí, že to není zanedbaná péče :think: Nechápu, kdyby mě bolel celou noc zub a já se musela zapsat na listinu a čekat třeba další den, dva než na mě přijde řada 8o to je nějaká zvláštní klinika.

Jo, a ještě mi zavolaji z čekací listiny tak pár hodin předem a mám se dostavit . A nakonec ani dost možná nepůjdu k tomu co to prováděl . Uvidim jak se k tomu postaví- prý budou volat příští týden když se uvolní místo, kdyžtak budu muset hledat někoho nového… chtěla jsem znát názor i ostatních a jsem rada , ze to nepřijde divne jen mne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.8.18 22:54
@Tejule píše:
Tak já na soukromou kliniku nechodím, platím to co platit mám ( bílá plomba a tak) a když mě zub bolí, tak jdu hned ráno, mezi bolesti, počkám si cca hodku a jdu… Máš asi super kliniku… :D :D :D chodím třeba na soukromou kliniku na gyndu a když je problém jdu ten den, nebo druhý den… Co to je ta instituci??? Zas nějací Rusaci ne? [/citace

Taky jsem z toho otrávená…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.8.18 22:55

@22Denisa ale psala jsi, že ta lékařka co tě ošetřovala nemá místo a máš jít k někomu jinému z té samé kliniky, tak proč nejdeš? oni se jen podívají jak to vypadá a budeš vědět. No já nevím, ale už bych mazala jinam, tohle mi nepřijde normální, něco tě bolí a oni ti možná zavolají příští týden a možná až ten další :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.8.18 22:55
@22Denisa píše:
@Tejule píše:
Tak já na soukromou kliniku nechodím, platím to co platit mám ( bílá plomba a tak) a když mě zub bolí, tak jdu hned ráno, mezi bolesti, počkám si cca hodku a jdu… Máš asi super kliniku… :D :D :D chodím třeba na soukromou kliniku na gyndu a když je problém jdu ten den, nebo druhý den… Co to je ta instituci??? Zas nějací Rusaci ne? [/citace

Taky jsem z toho otrávená… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.8.18 22:58
@natyber píše:
@22Denisa ale psala jsi, že ta lékařka co tě ošetřovala nemá místo a máš jít k někomu jinému z té samé kliniky, tak proč nejdeš? oni se jen podívají jak to vypadá a budeš vědět. No já nevím, ale už bych mazala jinam, tohle mi nepřijde normální, něco tě bolí a oni ti možná zavolají příští týden a možná až ten další :roll:

Jo, ono je jich tam víc ale nemá místo nikdo z těch 4 zubaru. Rikali mi to dnes na jejich recepci a tak mě dali na tu čekací listinu a ze se příští týden ozvou. Ale jde o to, ze ta co ten zub opravovala , mít místo určitě nebude , je nejvíce vytizená a přijímá objednávky až na říjen …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.8.18 22:58

Já se i docela divím, že na takové klinice mají tak narváno, když tam lidi s bolestmi musí čekat až budou mít na ně čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.8.18 23:01
@natyber píše:
Já se i docela divím, že na takové klinice mají tak narváno, když tam lidi s bolestmi musí čekat až budou mít na ně čas.

No, taky mi to vadi , hrají si na profesionální ale tohle je teda šílené … přes vikend mrknu na net, snad někoho najdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
16.8.18 23:55

Mě jeden zub, u kterého mi zubařka říkala, že je tam na něm prasklina, bolel asi čtvrt roku než přestal. Když začal bolet moc, tak jsem si ho pokapala Tea tree oilem a bolet přestal.

My chodíme k zubaři do Frýdku-Místku a teď jsme byli na preventivce a zubní hygieně a byli jsme překvapeni, že zvedli ceny cca o 1/3. Tak se manžel šel zeptat, zda jim ubylo pacientů a paní na recepci říkala, že ne. Že jim denně příjdou 2-3 lidé se zeptat, zda by je vzali. Termíny na ošetření nebo na preventivky mají taky až na říjen. Ale myslím, že akutní péči ráno stále dělají. Naštěstí jsem to nikdy nemusela využít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
17.8.18 06:37

Taky chodím na kliniku a když mě bolel zub, taky mi řekli, že teď místo nemají, že mě dá na čekací listinu a že mi zavolají, až se něco uvolní. Volala jsem tam ve čtvrtek a v pátek ráno mi už volala, jestli můžu odpoledne přijít. Ptala jsem se, co by se dělo, kdyby se jim nic neuvolnilo a prý prostě čekají na nějaké volné místečko a když se nic neuvolní, zubařka přijde další den o hodinu dříve do práce nebo zkusí obvolat objednané pacienty, jestli by jim nevadilo přeobjednání na jiný termín, takže se nemusím bát, že by mě nechali třeba týden v bolestech. Prý akutní pacienty do jednoho, max. dvou dnů řeší. Možná to tak taky mají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
17.8.18 06:58

@22Denisa udělala bych to tak, že jsem v noci nespala a šla bych si tam sednout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
17.8.18 07:01

@terrka83 jj, to je častý postup.....a i rozumný… když máme 3 hodinovou operaci, tak by se ty bolesti načekaly......
Ale je pátek, nevím jak moc se ta bolest zakladatelce zhoršuje a při vytíženosti zubařů si teda nemyslím, že by hned někoho našla. Ten zub bych řešila tam kde to dělali.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
17.8.18 07:36
@Malaga píše:
@22Denisa udělala bych to tak, že jsem v noci nespala a šla bych si tam sednout…

Tak to bych nedělala, je sakra rozdíl v diagnostice, jestli zub bolí jenom na skus tvrdého sousta nebo člověk kvůli tomu nespí.

Jinak měli by tě vzít přednostně, když máš problém, i když to není zrovna akutní bolest typu nateklá hlava. Nového zubaře bych si zkusila najít hlavně kvůli tomuhle přístupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.8.18 08:46

No teda já fakt zírám, jak je běžné takhle čekat i několik dní. A co když je pusa nateklá, člověk opravdu nespí celou noc. Nevím jestli někoho z vás bolel někdy zub :think: Přeci když je na klinice několik zubařů, tak snad všichni neoperují několik hodin ve stejný den. Při bolesti sedím v čekárně a když má doktorka chvilku, tak mě vezme, nebo ráno před prvním pacientem. Za takovou péči bych já asi nebyla ochotna platit. Co když si dítě třeba vyrazí zub, tak budu čekat až se uráčej mi zavolat? A to že můžu jít na pohotovost to vím, ale tak to bych potom nepotřebovala své doktory a mohla chodit rovnou tam :nevim: Navíc teda, zrovna zubní pohotovost bych nerada navštěvovala. Já si pořád myslím, že by jí měli vzít přednostně, to je stejné, jako bych šla na gyndu, s bolestí břicha (třeba s cistou) a oni mi řekli, že mi tak za týden zavolají jak mají místo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
17.8.18 08:53

Normálně bych si tam hned ráno došla sednout a nehla bych se odsud, dokud by se mi na to nekoukli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.