Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Guccinova Ahojky takze opu probehlo v pohodě. Odebrali 10zralych vajicek
Na jejich internetobych strankach muzu sledovat jak se jim dari
Zitra v 11h tam bude prvni zprava, pak ctvrtek a v sobotu transfer ![]()
@Bobčul no tak super
To vypadá luxusně. Já budu mít odběr možná az ve čtvrtek uvidíme
![]()
@Guccinova No ja na tk vkladam velkou nadeji, takze snad budou jen same pozitivni zpravy..Taky dej vedet jak jsi na tom
@Guccinova Ahojky tak co, proběhlo dnes opustit? Dnesnì stav emrii je 9 z 10 stále bojuji ![]()
@Guccinova Cauky tak ja dnes po transferu
To bude ted nekonecne do udelani testu
Jak ty?
Já byla dneska na 2.usg a tři folikuly prý pěkné (ale nejsou stejně velké), ty menší co byly minule už nějak nerostou, tak snad z těch 3ve středu budou tři zralá vajíčka a pěkně zvládnou kultivaci
@Bobčul a kolik jsi vkládala? A mrazacku budeš mít kolik? Držím palce ať se mrňousek pořádně zavrtá ![]()
@Nomo7 Jedno jsme vlozili. Mrazačky jsou zatim 2 a dalsi se uvidi zitra jestli tp jeste emrijka dozenou ![]()
@Bobčul Ahoj ja čekam do pondělí, jestli se „něco“ vyvine. Zatím, o tom nechci moc mluvit. Hodně štěstí ať se zabydlí. ![]()
Ahojky holky,
Prosím má některá z Vás zkušenost s vyšetřením průchodnosti vejcovodů v reprofitu v Ostravě??
@Monii91 Ahoj, v Reprofitu ne. Dělali mi to v rámci diagnostické laparoskopie. Myslim si, že to jinak nezjisti ![]()
@Guccinova ok děkuji. Spíše zjišťuji, zda je to vyšetření nutné a mít ho hotové, na gyndě mu to doporučují, že mi to mohou provést a ambulantně za poplatek, dává se tam nějaká kontrastní látka…
Tento rok nás čeká asi reprodukční centrum, tak ať vím…
@Monii91 Určitě udělej, je to lepší. Vyhneš se zbytečně čekání a budeš vědět na čem jsi
![]()
@Guccinova kolegyně byla právě ambulantně a říkala, že horší bolest nezažila… prý laparoskopicky je to lepší… tak jen zjišťuji.
Na tento zákrok vás poslal gyndař?
@Monii91 Tyyyy jo ani nevím že to dělají ambulantně. Ne, dělal mi to doktor z Eurofertilu před prvnim pokusem na IVF. Zjistil že je mám špatné a přesto mi je nechal. I když jsem je v takovém případě chtěla dat pryč.