Reprofit Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
477
3.2.20 15:07

@Guccinova Ahojky takze opu probehlo v pohodě. Odebrali 10zralych vajicek :potlesk: Na jejich internetobych strankach muzu sledovat jak se jim dari
Zitra v 11h tam bude prvni zprava, pak ctvrtek a v sobotu transfer :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.2.20 15:10

@Bobčul no tak super :-) To vypadá luxusně. Já budu mít odběr možná az ve čtvrtek uvidíme :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
3.2.20 15:24

@Guccinova No ja na tk vkladam velkou nadeji, takze snad budou jen same pozitivni zpravy..Taky dej vedet jak jsi na tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
6.2.20 13:08

@Guccinova Ahojky tak co, proběhlo dnes opustit? Dnesnì stav emrii je 9 z 10 stále bojuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
8.2.20 10:40

@Guccinova Cauky tak ja dnes po transferu :potlesk: To bude ted nekonecne do udelani testu :roll: Jak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
8.2.20 17:02

Já byla dneska na 2.usg a tři folikuly prý pěkné (ale nejsou stejně velké), ty menší co byly minule už nějak nerostou, tak snad z těch 3ve středu budou tři zralá vajíčka a pěkně zvládnou kultivaci :) @Bobčul a kolik jsi vkládala? A mrazacku budeš mít kolik? Držím palce ať se mrňousek pořádně zavrtá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
8.2.20 17:38

@Nomo7 Jedno jsme vlozili. Mrazačky jsou zatim 2 a dalsi se uvidi zitra jestli tp jeste emrijka dozenou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.2.20 19:53

@Bobčul Ahoj ja čekam do pondělí, jestli se „něco“ vyvine. Zatím, o tom nechci moc mluvit. Hodně štěstí ať se zabydlí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
10.2.20 11:50

@Guccinova Ahoj chapu a držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.2.20 19:17

Ahojky holky,
Prosím má některá z Vás zkušenost s vyšetřením průchodnosti vejcovodů v reprofitu v Ostravě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.2.20 19:47

@Monii91 Ahoj, v Reprofitu ne. Dělali mi to v rámci diagnostické laparoskopie. Myslim si, že to jinak nezjisti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.2.20 20:18

@Guccinova ok děkuji. Spíše zjišťuji, zda je to vyšetření nutné a mít ho hotové, na gyndě mu to doporučují, že mi to mohou provést a ambulantně za poplatek, dává se tam nějaká kontrastní látka…
Tento rok nás čeká asi reprodukční centrum, tak ať vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.2.20 20:22

@Monii91 Určitě udělej, je to lepší. Vyhneš se zbytečně čekání a budeš vědět na čem jsi :-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.2.20 20:24

@Guccinova kolegyně byla právě ambulantně a říkala, že horší bolest nezažila… prý laparoskopicky je to lepší… tak jen zjišťuji.
Na tento zákrok vás poslal gyndař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.2.20 20:27

@Monii91 Tyyyy jo ani nevím že to dělají ambulantně. Ne, dělal mi to doktor z Eurofertilu před prvnim pokusem na IVF. Zjistil že je mám špatné a přesto mi je nechal. I když jsem je v takovém případě chtěla dat pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí