Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jana3686 píše:
Ahojte devcata. Potrebovala bych se zeptat, jestli u vas v centru dostavate zpravu od dr, jde mi hlavne o zpravu po opu ci et… Moc dekuji za odpoved. S pozdravem Jana
Ahojky, ano, dostávám po každé návštěvě (i ultrazvuku) zprávu od dr. Po OPU jsem samozřejmě taky dostala. Bez toho to snad ani nejde, ne? Hlavně po tom OPU, to myslím že dokonce podepisuješ, je tam psáno, že jsi byla poučena o výsledku a o tom, jak jsi na tom zdravotně, jestli krvácíš nebo ne, jestli je všechno v pořádku apod. a že rozumíš pokynům, jak se máš po OPU chovat, že máš být v klidu a tak ![]()
@terrka83 prave ze ja chodim jinam. A ted silne uvazuju ze prejdu k vam. Ja nedostala ani jednu zpravu. Takze ano jde to i bez toho
ale je to zvlastni. Prave jsem chtela zjistit jak je to v reprofitu. Moc dekuji za info a preji Vsem stesticko
@Jana3686 Aha, tak to se ti nedivím, taky bych v tom případě uvažovala o přechodu. Ty zprávy jsou pro mě dost důležité, protože v nich pak dohledávám, jak velké folikuly jsem měla při minulé stimulaci, jak velkou sliznici určitý den cyklu apod. abych měla přehled. Tady právě v okolí Ostravy jsem na Reprofit našla nejlepší recenze ze všech klinik, tak proto jsem se pro ně rozhodla a zatím jsem spokojená (teda až na čekačku, protože i když jsem objednaná k mojí dr na ultrazvuk, tak se mi už dvakrát stalo, že jsem čekala víc jak půl hodiny, jednou dokonce hodinu. Ale na jiných klinikách je to prý ještě horší) ![]()
@terrka83 Ja mam za sebou 1 IVF tak jsem ani nevedela do ceho jdu, tak mi to nejak nedochazelo ze nemam papiry. Ale jak furt nad tim premyslim tak jsem si rekla ze to musim poresit. Jedu pro vysledky tak se tam poptam, mam toho totiz vic. A kdyz se mi nebudou libit odpovedi pujdu k vam
a ta cekacka je opravdu daleko horsi, ja cekam snad pokazde minimalne hodinu
Ahoj, právě podstupuji 1. IVF cyklus v Reprofitu, zprávu jsem taktéž obdržela při každé návštěvě a čekala jsem nejvíc asi 15 minut nad dobu objednání a to při KET. Jinak vždy vše na čas
Držím palce!
Ahoj. Skvele, to rada slysim. Tak ta cekacka je tam opravdu kratsi, to se mi libi. Dekuji holky za info. Taky vsem drzim palecky a hlavne plno sil do boje
Ahojky
16.12 jdeme na konzultaci do reprofitu.Uz jsem podstoupila 2× neúspěšně ivf v Olomouci.Pak se ale zadařilo přirozeně a nyní bychom rádi pro malou sourozence
Je tady nějaká holčina co taky aktuálně navštěvuje kliniku?
@Lenik2020
Ahoj a teprve se chystas nebo uz podstupujes IVF? Ka ted cekam na ms, pujdu na kontrolni utz a budu se hormonalne prepripravovat na IVF takze si myslim ze v konec ledna-zacatek unora zacnu s injekcemi. ![]()
Zrovna mám ovulaci. 2.1.genetika a utz a zároveň dostanu protokol a léky a cca kolem 11.1. menstruace a stimulace
Zdravím vás děvčata a zároveň přeji vše do Nového roku.
V loni jsme podstoupili 1 a jediné IVF. Z jediného vajíčka 🥚 se nám v listopadu narodila dcera. Všem tady držím pěsti a věřím, že se vám také brzy zadaří. V Reprofitu jsou úžasní a musím pochválit i porodnici na Fifejdach. Úžasný přístup porodní asistentky a všech doktorů. Nemám srovnání s jinou porodnici, ale tady jsem byla nadmíru spokojená.
Hodně štěstí všem 🍀 🍀 🍀
@Zdenička.22 Moc ti gratuluju
Ta je nádherná
Snad se nám to tady taky všem ostatním brzy povede ![]()