Reprofit Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.3.19 06:28

@terrka83 Ahojky, zkus myslet pozitivně. Nestresuj se zbytečně :hug:. Musíš věřit svému tělu ;). Držím ti pěsti ✊. Určitě bude vše ok ✅.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
28.3.19 06:32

@Zdenička.22 Snad máš pravdu a něco tam bude. Ale ten pocit pořád nemůžu zahnat. Snad ten dnešek rychle uletí a zítra ráno už budu vědět, jak na tom jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
28.3.19 06:59

@terrka83 úplně te chápu, já jsem taky jak na houpačce, ale včera jsem se dočetla, ze když se snaží byt pozitivní ten, kdo není, tak je z toho ve stresu jeste vic. A taky, ze i ty stresařky mají u IVF úspěch a ja to cítím taky tak. Držím moc palce, aby vajicka rostly a bylo jich tam hafo :palec:

@Zdenička.22 nechci tě strašit, ale nevolnosti přicházejí cca 8tt, každý to má ale jinak a hlavně každé těhotenství je jiné. Ale holky, ja si ty nevolnosti užívala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.19 07:32

@villa díky :lol:, já si užívám, že je mi fajn a teď takové krásné info :lol: :lol: :lol:. Každopádně, ať je mi zle, hlavně ať je mimi ok. Tohle je to nejdůležitější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
28.3.19 15:42

Tak jsem nafasovala Menopur, budu pichat 225j denně, mám krátký protokol. Teď uz jen čekat na tetu Ednu :mrgreen: :mrgreen:

@terrka83 tak co folikuly? Kolik jich je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
29.3.19 06:02

@villa Ahoj, jdu až dneska, za chvilku, tak pak dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
29.3.19 11:54

@Zdenička.22 tak to je skvele! Moc gratuluji a potichoucku jasam;) já teď čekám na ultrazvuk, který mám až ve středu 3.4. Jinak dle domácích testu a krve jsem v tom;) Tohle období je fakt hodně o trpělivosti a čekání ;)

Holky, držím palečky, ať vše dobre dopadne;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
29.3.19 11:57

@villa Ahoj, tak mám po kontrole. A bohužel moje obavy byly zase oprávněné. Nemám žádný folikul, vůbec nic, úplně prázdno, takže vysazení hormonů a další měsíc znovu. Vůbec to nechápu, druhý pokus a ještě jsem se ani nedostala k odběru vajíček :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
29.3.19 19:10

@terrka83 to ue mi hrozně líto :,( rekli ti proč se ti to deje? Vi se pricina? Budu držet vse co mám, at uz se konečně vse podaří!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
31.3.19 19:31

@terrka83 To je mi lito, ale verim, ze to příště bude lepší ;) Uvidis, hlavně neztrácet naději !! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
2.4.19 09:40

@villa @Pipulinka Moc děkuji za podporu. Neví se proč, asi se mi prostě málo tvoří vajíčka a ty hormony na mě nefungují. Ještě mi brala krev na další testy tak uvidíme, co z nich vyplyne. Ale hlavně že je nějaká naděje, plán je takový, že zkusíme ještě jeden cyklus s jinými hormony a když zase nic nebude, tak to budeme dělat úplně bez léků - odebere se mi z normálního cyklu vždy jen to jedno vajíčko, které se mi tvoří přirozeně. No vypadá to, že to u mě bude běh na hodně dlouhou trať :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
2.4.19 14:30

Ahoj holky, tak ja uz dnes 2.den píchám menopur, mám 225j… přijde mi to celkem koňská dávka. V pátek jdu na kontrolní UZ, tak mi držte palce :D Hodila jsem se do klidu a je mi faaajn :)
@terrka83 držím ti moc palce at se vse povede, jak má a cesta neni moc dlouhá… někde jsem se dočetla, ze na IVF je pry nejlepší jaro a podzim, tak není možné :palec: @Pipulinka @Zdenička.22 a co naše čerstvé tehulky? Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.4.19 19:50

@terrka83 Klidně i dlouhá trať, pokud nakonci čeká vytouzene mimi :srdce: držím palce!!!!

@villa Mě čeká zítra 1.ultrazvuk po potvrzení těhotenství u p. Rakosove, tak verim, ze vše dobre dopadne;) Jinak me porad boli dost prsa a taky žaludek poslední dva dny…Já menopur vůbec neměla, tak těžko říct. Držím palce, ať je vše tvému štěstí nakloněno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
2.4.19 20:12

@villa Ahoj, já měla taky Menopur, měla jsem dokonce 300j na jednu dávku. A vůbec nic mi to nedělalo, žádné vedlejší účinky. Ale každý je jiný, je možné, že to budeš snášet hůře. Hlavně ať v ten pátek na tom ultrazvuku máš krásné folíky :D
@Pipulinka Tobě budu zítra taky držetvšechny palce, hlavně ať je vše tam, kde má, a v pořádku. Pak dej vědět, snad budeš mít dobré zprávy a ty tady všichni potřebujeme číst co nejvíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
3.4.19 12:02

Holky, je tam;) 3,8mm, 6tt + 1 a uz bije i srdíčko … :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie