Reprofit Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1350
24.4.19 06:37
@zuza-00 píše:
@Pipulinka no ja už som začala stimulovať. len ma prekvapilo že na soft mi dali femaru 2-0-2 plus menopur 75 na 7 dni…sa mi to zdalo moc.

Myslím, že to není moc, já měla u první stimulace femaru 2-1-2 a menopur 75 taky. Měla jsem dva větší folikuly, ale u nich se zastavil růst cca ve 12mm, takže mi to ukončili. Teď zrovna stimuluju na další mini IVF a mám předepsán clostylbegyt 2-1-2 a zase menopur 75 jednotek. V pátek jdu na ultrazvuk tak snad tam něco bude :-) Proč máš nasazenou minimálku? Já proto, že nereaguju na klasické hormony, po klasickém IVF mi nevyrostl ani jeden vhodný folikul a budu ráda, když mi odeberou alespoň jedno vajíčko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
24.4.19 07:13

Ahoj holky :D
tak u nás takto :D :srdce: opravdu stačí jedno vajíčko :srdce: :srdce: :srdce: Dnes jsem 9.den od ET a 12.den od OPU. V pondělí jdu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
24.4.19 07:20

@villa Držím moc palce :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.4.19 07:31

@terrka83 ano to viem ze je to mini.len som sa nikde nedocitala koľko je z toho vajicok.soft som si vybrala sama (obavy z ohss a účinky hormónov na telo) - na sk sa nechceli so mnou o tom ani baviť preto RF. predtym som mala clostyl 1-0-0 a boli 2 fol. len mi dosť padali vlasi. tak som mala paniku čo sa stane po 2-0-2. dali mi femaru. ja mám zajtra prvý utz tak som zvedavá je to prvé ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
24.4.19 07:32

@terrka83 děkuji a já tobě taky a moc, tentokrát to uz vyjde!!! A stačí fakt jedno kvalitní vajíčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
24.4.19 15:54

@villa super zpráva :srdce: moc moc gratuluju, ať krásně sílí a jde vše jak má :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
29.4.19 12:27

Skvěle, holky! Ja uz mam tehotenskou prukazku a je to skvěle az na ty těhotenské nevolnosti;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
30.4.19 16:29

Ahoj holky,
tak my už máme potvrzeno i hCG :srdce: :D cestu před sebou máme ještě předlouhou, ale doufám, ze se prckovi u nás bude líbit a už s námi zůstane napořád :srdce: Příští týden nás čeká UTZ.
@Pipulinka gratuluji k prukazce, ve kterém tt jsi ji dostala? A chodíš dál do Reprofitu?
@Hearty děkuji :kytka: a jak se Vám vede s miminkem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.4.19 19:07

@villa Juchuuu-ted uz bude jen dobře ;) dostala jsem ji v 9tt a jsem v Reprofitu. Doktorka si me nechala - je moc hodna, ale prý to neni příliš tradiční ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
1.5.19 06:23

@villa Moc gratuluju k HCG a přeju, ať je i nadále vše v pořádku :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: To jsou moc dobré zprávy tady pro nás ostatní, že ten boj není tak marný a na každou z nás to určitě taky čeká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
2.5.19 16:44

@villa tak ať ten příští týden už krásně bije :srdce: teď jsem zrovna koukala včera na fotky z našich prvních utz, kdy to byla 3mm bublina :kytka: a teď jak mi tu hezky pláče :lol: uteklo to hrozně. Je to fajn, náročné, ale fajne. Je to moje princezna :srdce: už bude mít 6.tydnu za chvilku,.je to šílené jak se mění, už kouká, už se na mě směje, není to jen to brečící mimčo, tak je to hned zas veselejší, jak člověk vidí ty pokroky. Taky vás to tu holky za chvilku čeká, ani se neotocite a bublina je na světě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
29.5.19 11:37

Ahoj holky

Jak se Vám všem daří?
Já jsem dnes 8+2tt a je mi zle…uz 4.tyden, v těhotenství se synem mi začalo být lehce nevolno az cca v 8tt, ale teď to tedy stojí za to. Nezvracim, ale zle je mi celý den… pomáhá mi jídlo, ale jen na chvíli..za chvili se ovšem neunesu. Co vy tehulky? Zabírá vám něco? Jinak jsem už přeřazena ke svojí gyndr.
@terrka83 jak to vypadá u tebe? ;)
A co ostatní holky? Jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
29.5.19 19:25
@villa píše:
Jak se Vám všem daří?
Já jsem dnes 8+2tt a je mi zle…uz 4.tyden, v těhotenství se synem mi začalo být lehce nevolno az cca v 8tt, ale teď to tedy stojí za to. Nezvracim, ale zle je mi celý den… pomáhá mi jídlo, ale jen na chvíli..za chvili se ovšem neunesu. Co vy tehulky? Zabírá vám něco? Jinak jsem už přeřazena ke svojí gyndr.
@terrka83 jak to vypadá u tebe? ;)
A co ostatní holky? Jak jste na tom?

Ahoj, tak to je mi líto že ti není dobře. Ale snad se to brzy zlepší :D Ale poradit ti nedokážu, těhotná jsem zatím ještě nebyla, takže zkušenosti nemám. Snad poradí jiné holky :D A co se týče mě, tak já po tom nepodařeném odběru pořád čekám na MS, už mám 10 dní zpoždění, tak snad už brzy dorazí. Asi to bude těmi hormony. Mám v plánu ten nativ, takže až to dostanu, tak se mám objednat na ultrazvuk. Už se nemůžu dočkat, to čekání mě jednou zabije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.5.19 18:37

Držím palce obema, at nevolnosti přejdou a MS dorazi, co nejrychleji :)
Ja jsem ted 15 tt a u me uz nevolnosti přešly a přichází různé chute ;)
Vse se vyvíjí moc dobre, snad to tak i zůstane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana3686
2.7.19 03:51

Ahojte devcata. Potrebovala bych se zeptat, jestli u vas v centru dostavate zpravu od dr, jde mi hlavne o zpravu po opu ci et… Moc dekuji za odpoved. S pozdravem Jana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex