Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, mě teda nic moc. Zrovna stimuluju a ty injekce na mě nepůsobí tak jak by měly - udělaly se mi jenom dva folikuly. Snad z toho budou alespoň dvě pořádné vajíčka. Zítra jdu na další ultrazvuk a začátkem příštího týdne snad OPU. A co ty, co u tebe nového?
@terrka83 Ahojky, já už mám po stimulaci. Měla jsem 5 vajíček a po PK mi zůstal jede bojovník. Teď musím jen čekat
. Budu ti držet pěsti ✊. Určitě to nám všem to vyjde 🍀 🍀 🍀
A už ho máš u sebe? To jsi teda taky neměla moc, 5 vajíček. Snad se z těch mých dvou také alespoň jedno dožije ET . Držím ti všechny palce, ať ti to dobře dopadne
A to OPU, bylo to hrozné nebo se to dalo přežít? Docela mám z toho strach
Kdo ti to dělal?
@terrka83 vůbec se ničeho neboj. Je to úplně v pohodě. Hezky se prospíš, dvě hodinky si poležíš, dostaneš koblížek a čajík, a půjdeš domů
. Dělala mi to moje Dr. Rákosová. Jen partner se dost nudil
. Vajíček nebylo moc, ale to je, bohužel, úděl věku. Musíme věřit, že to klapne ![]()
@Zdenička.22 To máš pravdu, ten věk bohužel neovlivníme. Tak snad nám to vyjde ![]()
Ahoj, tak špatná správa, jelikož mi ty dvě vajíčka už vůbec nerostla, tak mi dr zastavila stimulaci. V sobotu na kontrole byly stejně velké (spíš malé, cca 12mm) jako ve středu, takže žádný posun. Říkala, že je zbytečné do mě cpát tolik hormonů, když na ně vůbec nereaguju, že to nemá smysl a léky stojí spoustu peněz a vypadá to, že už neporostou. Už tak jsem do sebe napíchala 48 dávek. Takže vysazuju všechny léky a čekám na další MS a zkusíme prý mini IVF. Snad budu mít ten další měsíc více štěstí ![]()
@terrka83 Ahojky, nezoufej teď to určitě vyjde
. Těch dávek jsi měla opravdu dost, asi k tomu byl důvod. Kam chodíš?
@Zdenička.22 Ahoj, do Reprofitu v Ostravě. Jsem s paní doktorkou zatím spokojená, vždycky mě povzbudí, že to nějak zvládneme a že je ještě spoustu možností, které můžeme vyzkoušet a není možné, aby se to nepovedlo. Od dalšího cyklu právě mám brát ze začátku jen léky (Femaru), ale zase v celkem vysoké dávce 2-1-2, a co právě čtu diskuze od holek tady, které s ní mají zkušenosti, tak má celkem dost vedlejších účinků (hlavně vypadávání vlasů, a to psaly holky, které braly menší dávku). Tak s toho mám trochu strach. Ale co bychom pro to, aby se to povedlo, neudělaly, že?
Jinak pak asi 8DC začnu asi připíchávat znovu ten Menopur. Tak snad to bude lepší a nějaké vajíčko ze mě dostane
A co ty, jak se cítíš? Jak to u tebe vypadá?
@terrka83 já začínala s Elonvou a pak bemfola a Orgalutran. Stimulace cca týden. Vcelku to šlo
, nemusela jsem do sebe tolik píchat 🌵. Teď čekám ještě týden do testu, snad to vyjde. Tobě držím pěsti, určitě to teď bude mnohem lepší.
@Zdenička.22 Taky ti budu držet pěsti, ať ten test je pozitivní
A určitě sem dej vědět ![]()
@terrka83 to je mi moc lito, zo cekani a cekani je hrozne, ale dnešní lecba uz je opravdu daleko a.ono to proste vyjde! Držím ti palce ![]()
@Zdenička.22 a jak se citis? Nejake priznaky jsou?
Holky chci se vas zeptat na cenu…kolik vas to ivf ted aktuálně stálo, klidně sz. Nam uz to klepe na dvere a celkem se te vyse bojim.
@villa nic necítím
ještě je brzy, jediné co, tak mě bolí prsa
. Ceny jsou různé dle výběru tzv. nadstandardu…
Ahoj holky, včera mi Dr.Hlistova zavedla mrazacka, tak teď jen pozitivně myslet a čekat;)
@Zdenička.22
Taky mám jediný příznak - bolest prsou.
@villa Zaplatili jsme fakturu na 38tis.a to jsme měli podporu pojišťovny a první pokus…
@Pipulinka to je pěkně velká částka
. Držím ✊, ať vše klapne ![]()