Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3090
26.9.18 16:30

Děvčata přeji hezké odpoledne chci se zeptat,v pondělí mi skončila ms a včera večer mě začali pobolívat vaječníky tak jako že mě občas na nich píchne,není to divné po ms?nebo to může být jen dojezd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
26.9.18 17:19

@Safinol ahojky, tak to bohuzel neporadim. Me obcas bolely vajecniky jen kolem ovulace. Muze to byt cokoli, nebo taky vubec nic. Drive, kdyz jsme se snazili prirozene, kazdy cyklus byl uplne jiny s jinymi priznaky. :D takze tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
26.9.18 17:29

@nika5555 Ovulace to ne na to je brzy dva dny po ms,myslím že to spíš nic není jen dojezd ms po tom všem třeba ani není divu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.9.18 17:56

@Safinol ahoj, mě v pondělí taky skončila ms a dnes mě taky celý den pobolívá břicho, takže jsem na to tak nějak podobně :) může to být ještě po ms… akorát že mě minulý týden aplikovali dipherelin, tak si myslím, že to je z toho, navíc mě od pondělí každý den bolí hlava a o těch návalech horka ani nemluvím. Nejhorší to je v noci, ještě se holt 2 týdny pořádně nevyspím… jinak z těch lékařů tam je ještě nová dr. Matskula, u té jsem taky už byla a působila na mě moc mile a příjemně, spíš dělá teda transfery a odběry vajíček, řekla bych že je podobný typ jako Tokareva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
26.9.18 21:24

@veri77 ahoj tak to mame podobne snad bude brzy klid,ano ta mi delala transfer a taky neni spatna byla mila,uz at je vse za nami na dobre ceste vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.9.18 13:40

@Safinol jj,musime verit tomu, ze to zvladneme, nic jineho nam nezbyde. Zvladli to jini, zvladnem to i my! Prece neni mozny mit porad takovou smulu, musi se to zlomit… Nezkousela jsi nejake cviky na posileni delohy nebo cviceni podle mojzisove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
27.9.18 14:44

@veri77 nene nezkoušela nějak těmhle věcem nefandím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
28.9.18 09:12

Hezké s váteční dopoledne,děvčata jdu azse s pitomím dotazem,břicho nepovlilo,pobolívá pořád je možné abh měla 4 den po mS ovulaci?mm bilej vytok uplnej hlen a nevim co jinýho by to mohlo být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.18 11:06

Ahoj, jsme tu nováček, snad nebude vadit, když se přidám s dotazem. Chystáme se s manželem do Repromedy. Máme doma 3 letou holčičku, která se narodila předčasně (příčinu nevíme) ,ale to není teď podstatné. Od ledna se snažíme o druhé mimčo, měla jsem teď 2 cykly nasazený Clostilbegyt , na který vaječníky vůbec nereaguji, teď naposledy se Mudr. zdálo, že jeden vaječník je spíše polycystický. Máme jít do Repromedy na první konzultaci. Pročetla jsem si nějaké příspěvky tady v diskuzi, ale nedočetla jsem jednu věc, která by mně zajímala… Je mi jasné, že bez nějaké finanční spolučasti se to neobjede, ale chtěla bych se zeptat, zda se částka musí zaplatit najednou, nebo jí lze rozdělit do nějakých splátek? Třeba platba na 4 x? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
28.9.18 11:11

@saiimona Ahoj vítej mezi nás,neboj nebudeš platit nic najednou my jsme taky neplatili,platíme třeba jen za léky nejvíc sme paltili když jsme šli na odsátí vajíče,není to abys najendou vyplácla třeba 50 tisic neboj,i když ve finále to tak už je my už sme asi i nad ale není to při jedné návštěvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.18 11:15

@Safinol Děkuji! No já jsem smířená s tím, že když to nevyjde poprvé max. po druhé, spokojím se s tím, že budeme mít jen dcerku , nebudu to lámat přes koleno. Jsme na tom podobně jako hodně z vás tady, barák na hypotéku a já jsem doma s dcerkou a do práce zatím nastoupit nemůžu. Někde jsem četla , možná i na stránkach Repromedy , že první tři pokusy by měly jít nějak za účasti pojišťovny je to tak? Nebo jsem to jen špatně pochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
28.9.18 11:20

@saiimona To chápu my kdyby jsme doma už prcka měli taky to neřešíme ale my čekáme na první,no jako něco asi přidají ale že je to uplně zdarma je mylná představa všech lidí,ne opravdu není něco si člověk samozřejmě platí sám,nemůžem spoléhat na to že nám proplatí léky a vše kolem toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.18 11:26

@Safinol mně právě tuto informaci říkala i kamoška, co má z IVF dítko, že měli první tři pokusy na pojištovnu, ale v jiném CAR, že se jen podíleli nějakou částkou, ale teď už na to nemá věk, aby jí IVF hradila pojištovna, takže druhé už zkoušet nebudou. Právě proto , že máme doma dcerku, tak to hnát do extrému nechci. Jen se nás pořád dcerka ptá, kdy budeme mít miminko, tak je to pro mně takový náročnější po psychické stránce. Tak držím pěstičky, aby se prcek co nejdříve zadařil. Já v prvním těhotenství brala CLostík, ale zabral hned první cyklus, teď na něho vůbec nereaguji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.18 11:27

Ještě se zeptám, má někdo zkušenosti s Mudr. Zobačem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
28.9.18 11:49

@saiimona jasně no gtak uvidíte,děkujeme snad nám to už vyjde čekáme 5 let,no clostíkem mi cpali v předchozím caru,až sem na něj začala být imunní a bylo mi z něj akorát zle,takže v repromedě hned řekla doktorka zahodit,pan doktor Zobač bude asi chlapec chvilku po škole na nás tak působí,já sem z něj nervozní nevím jak ostatní tady ale když k němu nemusím jsem ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí