Řešíte už Vánoce 2015?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
9.9.15 20:01

Známý mi poslal chotku z nějakého obchoďáku a regálu už plné kolekci, a všelijakých figurek, to mě přijde teda ujeté no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
9.9.15 23:45

Lidííííííí.. spíše byste mohli házet inspiraci… já mám letos totálně duto :(… čím jste minulé Vánoce bodovali???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
9.9.15 23:50

Já ještě neřeším, ale švagrová už nám posílala odkaz na dárek pro synovce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
9.9.15 23:55

Ještě zatím nenakupuju, ale už začínám pomalu přemýšlet, co by komu udělalo radost. Nějaké nápady mám a moc ráda se nechám inspirovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.9.15 05:52

Už pomalu začínají se rozhlížet co komu koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1562
10.9.15 07:48

@Proužek výborný nápad :palec: Holky napiště něco pro inspiraci. :pankac: Tak třeba můj chlap se na každý dárek tváří „jako dík, ale to jsi nemusela“ a to dostane vždy jen to o čem mluví, třeba loni vysavač popela (stejně na něm našel mouchy :cert: ) takže letos mu vytvořím dárkové poukázky - např. půl hodinka škrábání zad(co má rád) nebo odpoledne klidu(přijdu domů z práce a budu zticha :mrgreen: ) apod. třeba i něco do ložnice :lol: :lol: :lol: Tím si myslím, že ho potěším víc, než když mu něco koupím. A jemu navrhnu, ať mi něco vyrobí z lásky (je kovář a já už dlouho mluvím o berušce - háčky na zeď na klíče, tak ať trochu namáhá hlavičku :mrgreen: ). @kvaček miluji Vánoce, ale nesnáším, jak veškěré svátky jsou v krámech uspěchány jen kvůli výdělku. Co je mi platné, že si na konci srpna - začátku září můžu koupit kolekci, když v půlce prosince už je problém jí sehnat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.9.15 09:56

:mavam: já jsem známá tím, že nakupuji brzy. A letos jsem asi 3 týdny zpět nakoupila veškeré dárky pro celou rodinu. Jsem rozvedená, takže těch peněz moc není a teď v srpnu jsem dostala prémie, tak jsem je radši utratila za dárky než později postupně za nějaké blbosti :pankac: A téměř vše bylo v akci :dance: Nesnáším ten shon v prosinci, to už si jen užíváme adventu :srdce:

• kluk, 5 a půl: autodráha Carrera, menší Transformers a hra Tučnáci na ledu (od babči, bydlíme společně, dostane lego piráty, lego helikoptéru a 3 knížky)
  • babička: noční košile M&Spencer, kniha „vyprávěj maminko o vaření“ a tričko S. Oliver, co se jí moc líbilo a vánoční los
  • švagrová: tričko, oblíbený parfém a los
  • brácha: tričko, oblíbený parfém a taktéž los :-)
  • a pro sebe jsem si koupila šátek od Desigualu, páč normálně by mi bylo líto těch peněz, tak proč si neudělat radost na vánoce..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
10.9.15 10:25

@Proužek Sada různých domáccích paštik (česnek, brusinky, pepř,…) měla velký úspěch, větší než kupované dárky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
10.9.15 10:33

Tak já letos manželovi chci koupit lyžování v Alpách šetřila jsem celý rok. :D Synovi (2,5) hračky bruder(traktory, kombaajn, a různé vlekyy, válce, balíkovače atd. :) první společenksou hru s krtečku pojď si hrát, a dooble kids, má rád modely motorek a siku maličké hračky, knížky, fixy, no bude toho zase letos mraky miluju hodně dárků.
No a rodičům ty si vždycky vyberou nebo naznačí ruční mixér a tak… Takže to nemusím vymýšlet koupím jako klasicky balíčky kosmetiky atd.
No a babičkám udělám letos poprvé home made dárky utopence, naložený sýr, a likér a koupím něco kosmetiky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
10.9.15 10:34

@kattie Jé a dáte recepty? nebo nějaké odkazy? :) Letos mě hrozně ty domácí dárečky uchvátily… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
10.9.15 10:35
@zuzu224 píše:
Tak u nas to budou druhe vanoce s prckem, ale prvni co uz ho zajimaji hracky, takze ocekavam obklopeny strom hrackama :mrgreen:. Jinak mezi sebou si taky nedavame nejaky drahy dary.
Jo a uz od leta premyslim kam ten strom dame, asi ho zavesime na strop.

přesně! a hlavně když už ho teda k něčemu uvážeme, tak tam asi nic věšet nebudu, max špicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
10.9.15 10:37

Přemýšlím…dokonce mám pro každého už i přibližnou představu a dcerce dokoupím jen nějakou drobnost a mám pro ní vše už koupené :mrgreen: Aspon pak nedám majlant najednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
10.9.15 10:42

Tak já už taky řeším dárky na vánoce a zrovna zítra jdu na první nákupy. :palec:
Zatim sem toho moc nevymyslela.. Synovi (14m) koupím nějaké dřevěné hračky, možná stolek se židličkami, oblečení. Synovci (8m) vkládací kelímky, jídelní sadu. Partnerovi batoh, dexterovu kuchyňskou zástěru, stolní hru duchové, démoni a draci (tu dlouho shání) a buď conversky nebo bych chtěla objevit koženou bundu, ale tu za 3 000kč neseženu určitě. :roll: Jinak jsem se rozhodla, že tentokrát budu hodně darovat dárkové poukazy, sestře na oblečení do Takka a mamce na nákup do Kauflandu. :lol:
Zaujali mě tu dárkové poukázky na odpolední klid. :lol: A ty losy taky nejsou k zahození. Ty už prodávají teď nebo je seženu až před vánoci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
10.9.15 10:45

U nás ještě obě dvě děti mají říjen, listopad narozeniny. takže teď hlavně řeším dárky od celé rodiny, protože nikdo nic nechce kupovat naslepo.
pro děcka mám akorát k vánocům koupené velkou bednu různých vychytávek k Duplu a pro tchyni mam bižuterii. příští týden budu vyrábět kalendář.. postupně to skládám. doufám, že vše do začátku prosince stihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
10.9.15 10:47

@Sofie92 Recept? Mno, já ty paštiky už nedělám podle přesnýho receptu.. ale zkusím si to zrekapitulovat :lol: Základ byly játra a maso, půl na půl. Maso bylo myslím kuřecí. TO jsem osmahla na másle, bez cibulky, ta se do paštik dávat nesmí. Pak rozmixováno, i s játry (ta syrová) do krémovité konzistence; když se maso suché, tak je dobrý přidat něco tuku nebo lze použít smetanu nebo máslo. Pak osolit a ochutit; jedno bylo s mletým bílým pepřem, jedno s brusinkama (to chutnalo nejvíc)m s tím česnekem, s jalovcem… ty další už si nepamatuju. Zavíčkovat a sterilovat - dělám poprvé 1,5 hodiny varem a pak po 24 hodinách ještě 1 hodina varem. Pak jsem si vyhrála s ozdobováním a nápisy a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný