Řev 3,5 měsíčního miminka při každém uspávání

104
24.2.23 10:22

Řev 3,5 měsíčního miminka při každém uspávání

Ahoj holky potřebovala bych radu. Nevím si rady s naší malou slečnou do tří měsíců neměla vůbec problém s usínáním usla mě všude v kolibce, v postýlce, v náručí ale poslední týden se jí to obrátilo a když ji uspávám v náručí začne se kroutit a plakat položím ji na přebalovací pult, namasíruju břicho, zacvičim s nožičkami ona chvilku tlačí vyprdi se, vezmu ji do náruče a zase řev tak ji položím znovu na přebalovací pult rozbalim ji a klid. Tak ji chvilku nechám prokopat začnu ji oblíkat a zase řev a to už je potom klidně hodinu a nejde nijak utišit a to zkouším opravdu vše zkouším pohupování na míči kolibku, nosím ji na rukách zkouším ji dát mlíko prostě všude řev, nakonec po hodině usne protože je strašně vyčerpaná. Režim zatím nemáme, spaní jsem pokaždé posouvala podle ní většinou hodinku a půl někdy dvě hodiny a potom už se jí chce spát, taktéž mlíko podle ní. Nevíte co by jí mohlo trápit máme to tak při každém uspávání. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13.8.23 03:03

Řev 3,t měsíčního miminka

@Eliska1994 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak jste dopadli stým uspáváním. My to doma máme taky tak chvíli posloužil kočár, teď jsem namontovala kolečka na postýlku chvíli vozím a je klid. Učit jí uspávat bez toho nehodlám ona sama si časem řekne ne. Musíte být trpělivá sice při tom chvíli pláče ale za chvíli je klid. Pouštím tekoucí potůček na hlas abych mohla v klidu vedle uklízet a mluvit a nechodit po špičkách. Hezký den Kristýna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí